ninaa, március 10.

Hello mindenkinek! Hogy mi újság velem? Kezdjük először a pozitív dolgokkal. Szóval tavaly óta nem adtam jelet a “magánéletemről”. Pozitív mi? Na mindegy. A karácsony és a december nagyon jól telt. Gyorsan, de jól. Ajándékosztás is megvolt, bár bevallom egyre nehezebb ajándékokat választani főleg, hogy rá egy hónapra jönnek a szülinapok, így duplán kell gondolkozni. Igen, mi letudjuk három hónap alatt a legtöbb ajándékozást, ami szerintünk nem a legjobb dolog. Egyébként, lett egy új számítógépasztalom, felturbóztuk a gépem és kisebb dolgokat kaptam még.. és erről ennyit.

A kép saját készítésű.

A blogról is egy kicsit. Ugye végre rávettem a lelkemet, hogy elköltözzek. Sokkal boldogabb vagyok itt, mint blogspoton. Egy gond van. Hamar kitiltom magam az oldalról, ha páromnál vagyok. Most is ez történt, mert túl sokszor akartam bejelentkezni rossz jelszóval. Most nem tudom, hogy mit csináljak. Gépen nem tudok bejelentkezni, de telefonon sikerül. Csakhogy mobilon nem tudok képet hozzáilleszteni a bejegyzéshez. Attól is félek, hogy elvésznek a dizájnelemek, amiket ide töltöttem fel. Ennek úgy érzem más helyet kell majd találni. Annak viszont szintén örülök, hogy elkezdtetek rendelni, örök hálám érte. Közben meg hozom is az elvihető kinézeteket. Remélem örültök annak is, azt látom, hogy letöltögetitek ^^. Továbbra is erre számíthattok a jövőben, csak sikerüljön végre belépni gépen is itt az uracskámnál. Sajnos egyelőre nem engedi, már gondolkozok, hogy írok a flauntnak, de legutóbb se tudtak vele mit csinálni. Egyszer csak megjavult. Szóval még várok vele.

A márciusi hónap egy kicsit rosszul kezdődik, hisz ismét elvesztettem a munkám. Most nem az én fellángolásom volt az oka, hanem a kormány. Több száz ember lett munkanélküli kis városunkban, de pozitívnak kell maradnom. Vagy visszahívnak hamarosan az előző munkahelyemre, vagy pedig találok hónap végére egy újat. Ez a két lehetőség van, próbálok is tenni érte. Aztán meglátjuk mi lesz. Bevallom tetszik az itthon lét is, de kell a pénz. Sajnos. Ráadásul hiába dolgoztam egy évet, valahogy hiányzik két hét abból az egy évből, szóval még azt a csekély összeget se kapom, ami ezért járna. Plusz rávettem magam, hogy fogorvoshoz is elmenjek, para van miatta, de már ideje volt és végig kell csinálnom, akár mennyiszer is kell rávennem magam. Röviden – tömören ennyi lenne. Remélem örültök, hogy kicsit ismét belenézhettetek az életembe. Mindig fogok hozni hasonlót. Most viszont legyetek nagyon jók. Hamarosan jövök újabb bejegyzéssel.

Puszi,
Ninaa

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés