ninaa, május 19.

Helló mindenki! A szombati napon szeretnék nektek bemutatni pár visszatérést, amire szerintem mindannyian nagyon régóta vártunk. Három szóló előadóról lesz szó és egy rég látott és hallott bandáról. Kíváncsi vagyok, hogy Ti kinek örültök a legjobban, melyik dal a kedvencetek és a végére hagyott dalról, mi a véleményetek. Na de kezdjük is az első comeback – kel.

Christina Aguilera
Én régebben is imádtam Christina zenéit, a kedvencem a Dirty, bár a Candy Man vagy a Hurt is nagyon a szívemhez nőtt és még sorolhatnék pár dalocskát, közreműködést. A most megjelenő albuma is hasonló ezekhez az előbb felsorolt muziskákhoz (pl. a Hurt és a Twice). A kedvencem abszolút az Accelerate. Erőteljes, dögös, igazi Xtina zene. Demi Lovatoval való közreműködését először annyira nem szerettem, de második harmadik meghallgatásra gyönyörűnek tartottam. Szóval igen, a visszatérése a Liberation albummal, ami június 15 – én fog megjelenni teljes egészében és a hamarosan induló turnéjával, amire 10 éve nem került sor, kijelenthetjük, hogy Christina ismét a zeneiparban van.. és jobb, mint valaha.

Backstreet Boys
Talán sokan még nem is ismeritek a srácokat, de az 1990 – 2000 – es években ők voltak a legjobbak, a tinilányok kedvencei, akibe szinte mindenki szerelmes volt (az Nsync mellett). Én például az Everybodyt még mindig imádom, ami 1997 – ben jelent meg. A fiúk pedig a 25. születésnapjuk alkalmából tértek vissza a Don’t Go Breaking My Heart című dalukkal, amit én szintén nagyon szeretek. Kíváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek róla. Ismeritek őket?

Jennifer Lopez
JLo mostanában inkább a filmes karrierjére, a színészkedésre koncentrált, bár meg – meg jelent közreműködésekben, de új albumot elég régen kaptunk tőle. Azt hiszem körülbelül 4 éve lehetett, most pedig latin nyelvű korongjával biztosan magával fogja ragadni rajongóit és hallgatóit. Meglepetés, hogy Cardi B – vel is közreműködött, de szerintem egész jó lett. Vajon még milyen finomságokat fogunk kapni tőle? Persze abszolút kedvencem az El Anillo. Dögös, pörgős, JLo – s. Ti örültök a visszatérésének?

Nicki Minaj
Nevezhetem így? Az egyik legjobb női rapper (mert számomra az) visszatért és nem is egy, hanem rögtök két új dallal. Nicki, aki a közreműködéseiről vált híressé leginkább már nagyon régóta nem adott ki saját kislemezt. Ez is nagyon meglepő volt szerintem minden rajongója számára. A két dal a Chun Li és Barbie Tingz címet kapta, én a Chun Li – ért nagyon oda vagyok, bár mindkettőnek nagyon beteg klipje lett, az egész badass, tüzes és szexuális, mert a szexi az ide túl gyenge jelző lenne. Egyetértetek velem? Melyik tetszik jobban nektek?

+1 Fifth Harmony
Mint már biztosan sokan tudjátok a Fifth Harmony, mint csapat, felbomlik és mind a négy tagja a szóló karrierjére fog mostantól koncentrálni. Ez már hivatalos, a lányok az instagram oldalukon is elköszöntek a rajongóiktól és remélik, hogy a szólójukban is támogatni fogják őket, ahogy ők is egymást. Azonban egy közös, gyönyörű, szívszorító dallal még búcsúzni szerettek volna a lányok, amit mindenképpen szerettem volna nektek megmutatni. A lányok igazán kitettek magukért az utolsó dalukban, hiszen mesések, az egész klip egy történetet mesél el és ahogy a végén kilépnek mind a négyen azon az ajtón… gyönyörű. Nincs más szó rá. Az a kis rés, ami még megmaradt talán azt jelenti, hogy van még esély a lányok visszatérésére, de addig is, viszlát. Én így tudom értelmezni az egészet. Támogassátok Ti is a lányok utolsó videóját és a szóló karrierjüket is kövessétek figyelemmel. Camila már betört, egyedül. Reméljük a lányoknak is sikerülni fog.

Nektek melyik dal tetszik a legjobban? Kinek a visszatérésnek örültök? Na és mi a véleményétek a 5Harmony csajok búcsúzásáról?

Várom véleményeteket kommentben.
Puszi,
Ninaa 

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés