ninaa, január 13.

Sziasztok drágák! Kicsit talán megkésve, de jöttem én is egy kis karácsonyi ajándéklistával, amit a szeretteimtől kaptam. A lista nem lesz túl hosszú, hiszen csak családi körben volt ajándékozás. Na de nem is húzom tovább az időt, lássuk mit hozott a “Jézuska”.

A páromat említeném meg legelőször, mert nagyon cukin meglepett. Sosem gondoltam volna, hogy megrendeli nekem ezt a cukiságot. Bár mindenkinek elküldtem, hogy egy ilyen táskára vágyom, vagy a másik fajtájára és végül bumm, landolt mindkettő nálam. Boldog voltam, mert tényleg erre vágytam, már legalább 3 éve. Aztán úgy tűnt, hogy kicsi lesz, de végül minden elfér benne, amire szükségem van. Mint láthatjátok cicafüles, cicaszáj, vállon is lehet hordani és persze kézben is lehet vinni, ami még jobban a kedvencemmé tette. Mivel wish – es rendelés, így az árát is úgy ahogy be tudtam lőni. Sajnos az én ajándékom a párom számára csak egy sapi volt, de azt szerencsére imádja. Emellett képeket nyomtattunk ki, amik a falon kötöttek ki. Ennek mindketten nagyon örültünk ♥

Jöhet a következő? Mint fentebb említettem, mindkét álomtáskám landolt a karácsonyfa alá. Itt a másik szépség, amit bár karácsony után kaptam meg, így inkább szülinapi ajándéknak tartottuk. Hiszen nem csak ezt kaptam tesómtól. Ez a táska volt a másik szerelmem. Bocsi, a fényviszonyokkal és a fotózással még ismerkednem kell. Na de a lényeg, cicafüles, Sailor Moon – os táska. Álmaim netovábbja. Imádom, az első perctől kezdve, mióta megláttam. Valószínűleg ez is wishről rendelt. Ezt csak vállon lehet hordani, de semmi gond nincs vele, mert furán nézne ki, ha lett volna hozzá fülecske. Szintén el lehet férni benne, nekem bazinagy pénztárcám van és mellé még tudok pakolni, úgyhogy boldog vagyok. Nagyon szépen köszönöm drága testvérkém.

Amit valóban karácsonykor kaptam tőle, az egy hajszárító volt. Mivel párom egyedül lakik, az anyukája elvitte a hajszárítót és így sosem tudom náluk megmosni a hajam. Valószínű láttátok már a hosszúságát, szóval értitek… “Roventa for Elite” a márkája, bár nálam lényegtelen volt, hogy ki forgalmazza, mert csak kellett egy hajszárító, amit tudok használni. Nem az a hűdefasza’ erősségű, de pont megfelel arra a célra, amire kell. Fogalmam sincs, hogy hol vehették, talán a tescoba. Viszont ha neten rákerestek biztosan megtaláljátok a hollétét. Mi tesómnak egy mülleres ajándékutalványt adtunk, egy üveg tokaji bort és egy kakipárnát, hogy mosolyogjon többet. 😉

A következő és egyben utolsó képes ajándékom, amit tesóm barátnőjétől kaptam, ez a gyönyörű baglyos mamusz. Egyszerűen imádom azt, ahogy kinéz, a cuki fejét, a barnaságát, a pihe – puha belsejét. Azt tudom, hogy a müllerben kapható, mert amikor vette pont ott voltam. Fogalmam sem volt, hogy az enyém lesz, de amikor megláttam (mert a baglyot ki ne venné észre), mondtam is neki, hogy nekem is kell egy ilyen. Ekkor unokatesóm gyerekeinek vásároltak valamit, szóval azt hittem nekik lesz, de nem. ENYÉM! És természetesen oda meg vissza vagyok érte. Köszönöm ♥ Ő tőlünk egy dove csomagot kapott. Most nem volt jobb ötletünk.

Továbbá kaptam anyuméktól, párom anyukájától és pár ismerőstől parfümöt, piát, tusfürdőt, dove csomagot és ilyen illatszereket. Én imádom mindet és köszönök mindenkinek minden apró ajándékot. Persze a visszaajándékozás sem volt másképp, illatszereket és piákat adtunk. Nem vagyunk az a “húdejó ötletet találtam ki” emberek, de majd jövőre jobban belemélyülünk a vásárlásba és az egyediségbe.

Ti mit kaptatok karácsonyra? Mennyire voltatok egyediek? Írjátok meg nekem kommentben, ha szeretnétek.

Puszi,
Ninaa

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés