2018. 06. 03.     ninaa     cikk, zene    0 comments

Sziasztok! Íme egy újabb X-Faktoros poszt, hiszen az előzőt is szerettétek. Nemrégiben jelent meg pár dal a tehetségkutatóból kikerült (hú, de furán hangzik így) feltörekvő hírességektől. Ezeket szeretném most nektek bemutatni, remélem szeretni fogjátok ezt a bejegyzést (is).

Opitz Barbi
Az az énekesnő, akinek töretlen a sikere. Bura Krisztián közreműködésével és producerkedése alatt Barbi egy nagyon népszerű énekesnővé vált a fiatalok és szerintem a középkorúak szemében is. Legújabb dala Herceg és Missh társaságában még nagyobb sikereket hozott a lány számára. Én szeretem őt. Bár MISSH része a kedvencem.

Erdős Viola

A lány, akit az X-Faktor ideje alatt a legtöbben utáltak. Elismerem, a hangja nem az igazi, de ilyen közreműködéshez ez nem is olyan nagy gond. Hamarosan viszont kijön a szólója is, amire én nagyon kíváncsi vagyok. Különleges a kinézete, vajon meddig fogja ez elvinni az énekléssel? A modellkedés szerintem jobban illik hozzá. De sok sikert neki, mindenhez.

Ricco & Claudia
A legutóbbi X-Faktor győztesei egy igazán fülbemászó, hozzájuk illő, a tőlük megszokott dallal jelentkezett, egy kisebb – rövidebb szünetet követően. Kíváncsi vagyok, hogy következő daluk mi lesz. Ez pedig tessék osztani, mert kevés a hallgatottsága és szerintem nem ennyit érdemelnek, mert a hangjuk isteni, még mindig és a zene sem lett rossz. Nektek mi a véleményetek?

Liza (Vincze Aliz Liza)
Mondanám, hogy meglepett, mondanám, hogy nem lett rossz. De számomra ez egy hallgathatatlan valami. Az X-Faktor során sem voltam teljesen oda érte, de ezek után sem leszek. Sajnos. Az angolja is fura, a hangja is, a klip az ami egész jól meg lett szerkesztve. Valószínűleg Ti sem lesztek teljesen oda érte, vagy egyáltalán nem.. sőt lehet utálni fogjátok, de azért hallgassátok szeretettel.

yesyes (Szabó Ádám)
Szabó Ádám egész jókat nyújtott X-Faktoros pályafutása során, tetszik a harmonikázása nagyon egyedi, bár a Maszkura és a tücsökraj énekese is szokta használni különleges hangszerét, de mindketten más – más irányzatot követnek. Ádámra és a bandájára, a yesyes – re a Dal ideje alatt ismerkedtem meg, és nagyon tetszett már ott az egész hangzásviláguk. Legfrissebb daluk, a Fight is hasonlóra sikeredett, mint a Dalban hangzott zenéjük, szóval igen, ez is nagyon ütős lett és tetszik is. Ti mit gondoltok róla?

+1 Benji

Nem titok, hogy én nagyon szeretem Benjit. Az X-Faktor óta követem őt, szinte minden dalát meghallgatom és van, ami tetszik és van, ami kevésbé nyeri el a szívem. Azonban ez a Budapest Dl, azaz a Bárhol járok című nóta, ismét megfogott. Hallgassátok Ti is szeretettel:

Ha pedig megvagytok minden dal meghallgatásával, mondjátok is el róluk a véleményeteket. Előre is köszönöm a kommenteket.

Puszi,
Ninaa