WEBSTUFF | Kritikát vállalok

Sziasztok! Az elmúlt napokban gondolkoztam, hogy mi hiányzik az életemből, ez pedig nem más, mint a kritika. Régebben is volt az oldalon ilyen lehetőség, még amikor gportálon bloggerkedtem, és imádtam igazából ezeket írni. Szóval:

Mivel a blogspot teljesen más, mint a gportál, általában kevés a saját kinézet, ezért ezt a részt csak úgy fogom nézni, hogy mennyire illik az oldal témájához, persze ha saját, vagy átalakított azt mindenképpen szóvá fogom tenni. Természetesen bármilyen témával lehet jelentkezni (és bármilyen szolgáltatótól), a történetes bloggerekhez csak annyit szólnék, hogy az egész sztorit valószínűleg nem fogom elolvasni, de az első két – három részt biztosan megnézem, esetleg ha vannak külön kis részletek a szereplőkről, a helyszínről és hasonló, azokat is elolvasom. A bloggereknél pedig a bejegyzéseket tüzetesen fogom átnézni.

Wattpadosok, sajnálom, de ne jelentkezzetek. Biztos van olyan személy, aki könyvet/történetet/novellát véleményez. Ezt sajnos én nem tudom vállalni.

Tehát, ha szeretnél kritikát kérni:
– írj a chatbe
– neved, oldalad, témája

Másra igazából nincs is szükségem. Ha esetleg bármi kérésed lenne, azt is írd meg mellé. Remélem éltek a lehetőséggel, én már nagyon várom az első alanyom.

Így zárszóként pedig leszögezném: tudom, hogy az én oldalam sem tökéletes, de általában megtalálom a hibát és a szépséget is egy – egy lapban, így mindkettővel fogtok találkozni a kritika során. Nem vagyok az az ember, aki porig alázza a másik munkáját, kíméletes leszek, de mégis őszinte.

Puszi,
Ninaa

8 hozzászólás “WEBSTUFF | Kritikát vállalok” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük