Viszlát ősz, helló belló tél!

Helló drágák! Úgy tűnik ismét el jött az év vége, a karácsonyi készülődések már elkezdődtek, az idő is egyre zordabb és a zenék már javában a lejátszási listákon vannak. Szóval úgy gondoltam, hogy én is ezzel búcsúztatom az idei őszünket és köszöntöm a telet.

Végre már nem csak old school zenéket oszthatunk meg egymással, hanem újragondolt karácsonyi dalokat is, amiket az évben több előadó is szeretettel készített. Először is szeretném megemlíteni Siát, akinek a zenéi mindig lenyűgöztek, ezen kívül az is tetszik, hogy titokzatos, nem tárja mindenki elé a magánéletét. Viszont, amint megtudtam, hogy karácsonyi dalokról fog szólni a legújabb albuma, meglepett, de tudtam, hogy istenkirály lesz. Na és milyen lett? Tutira istenkirály. A dalai között nem tudok választani, mindegyik egyedi és nagyon tetszenek. Különleges hangszíne tökéletes az idei karácsonyi zenélgetésre. Az egész albumot itt hallgathatjátok meg.

Természetesen nem ő az egyetlen, aki elhozza nekünk az xmas hangulatot, itt van még Lindsey Stirling. Ő is ott van a kedvenceim közt. Nagyon megfogott a zene, igazi karácsonyi hangulatot, boldogságot, pörgést diktál és ezekkel együtt táncra perdít. Titeket nem?


InRealLife banda. Kinek ismerős? Nektek sem ugye? Az öt tagból álló fiúbanda ebben az évben, azaz 2017 – ben alakult egy Boy Band nevű reality show keretein belül. Egyelőre csak pár közös daluk van, ebből pedig kettő természetesen karácsonyra készült. A csapat VEVO csatornáján megtaláljátok a többit is. Nagy jövő állhat előttük, nekem bejönnek (persze, mint énekesek).


Gwen Stefani is megörvendeztetett bennünket egy – két karácsonyi dallal, dallal… egy albummal. A sztárok most igazán kitettek magukért és nagyon jó hangulatot teremtettek ezekkel a zenékkel szerintem. Hallgassátok meg az egész albumot a youtube csatornáján.

Az utolsó pedig legyen egy tavalyi dal, a kpopper kedvelőknek. A GOT7 kiadott egy nagyon kis aranyos, szerelmes, karácsonyi boldogsághormont adós dalt. Nagyon viccesek benne a fiúk, a mikulás sapka is jól áll nekik. A szöveg szinte a szokásos kis lovestory, de.. én szeretem őket.

Kíváncsi vagyok, nektek melyik a kedvencetek? Vagy ti a régi dalokkal fogtok mókázni? Esetleg még ezek mellett tudtok újat mutatni nekem? Azt hiszem, hogy számomra a december hasonló muzsikákkal fog eltelni, mint amiket most fel sorolok nektek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük