TOPTEN | Kedvenc posztok 2017 – ről

Sziasztok! Bizonyára mindenkinek van kedvenc bejegyzése a tavalyi évről, akár saját, de ebben a toptízes listában inkább a mások által írt posztokra gondolok. Voltak nagyon emlékezetes és motiváló vagy csak egyszerűen érdekes bejegyzések is és ezeket természetesen most nálam újra elolvashattok. Vagyis csak a címet, hiszen a posztot az eredeti oldalon fogjátok megtalálni.


A sorrendet ne nézzétek, mert az most nem számít.

Az internetes bántalmazásra a mai világban nagyon oda kell figyelni. Azt, hogy mások milyen "hangnemben" írják a véleményüket hatalmas befolyással lehet ránk. Nem egy haláleset történt már a nethuszárok miatt (és persze a zaklatások miatt). A bloggerek és vloggerek körében még elterjedtebbek a rosszakarók. Meg kell tanulnunk a fülünk mellett elengedni a rosszmájú emberek véleményét és csak arra koncentrálni, ami valóban előrébb viszi az embert. Thea bejegyzésében természetesen bővebben olvashattok a témáról és persze az ő véleményéről is. Köszönöm Thea ezt a posztot, volt még rengeteg más bejegyzésed is, amit imádtam, de ez volt mind közül a legjobb.
 
Aktuális, mindig is aktuális marad. Az örökbefogadás szerintem is sokkal jobb, hiszen rengeteg kóbor állat van a világon, nekik is jár a szeretet. A cikk, amit Zsófi írt nagyon érdekes volt, sok újdonságot én is megtudtam a keverék kutyusokról és a fajtisztákról is. Szóval mindenképpen érdemes elolvasni. Természetesen nála is több poszt volt, amit imádtam, de aztán emlékeztem erre és azonnal tudtam, hogy itt a helye!
 
Bár én sem vagyok hatalmas történetes blogger fan, és sajnos az írás is messze áll tőlem, a próbálkozásaim annyira gyermekdedek voltak (van ilyen szó?), hogy inkább hagytam a fenébe. Sokkal jobban szeretek személyesebb, véleményezősebb oldalt vezetni. Na de a lényeg, hogy Daremo rengeteg mindenre felhívja azok figyelmét, akik szerint a történetes blogger, nem blogger. Érdekes bejegyzés volt, minden szempontból és teljes mértékben igazat kell adjak neki.
 
Amy az a blogger, akinél a lehető legkülönbözőbb bejegyzések megtalálhatóak, de erre szerintem sokunk felfigyelt. Annyi érdekességet leírt nekünk, hogy én csak kapkodtam a fejem és csak faltam a sorokat. Tudjátok, nálam Japán mindent visz, azonban egyszer, ha lehetőségem lesz Finnországot is meg fogom látogatni, és ezt Amy bejegyzése alapján döntöttem el. Mindenképp olvassátok el.
 
Jajj Orsi, köszönöm ezt a posztot. Annyira őszinte és igaz. Mostanában mindenki vegán és, aki nem az, azt elítélik vagy rögtön rá akarják beszélni, hogy tegyen le a húsról. Én is megértem a vegán embereket, de fordítva is legyen ez igaz. Szóval amikor kigondoltam, hogy írni fogok egy ilyen ajánló félét, te voltál a második gondolatom, hogy ki fogsz kerülni ezzel a bejegyzéseddel. Imádtam!
 
A következő Nina posztja lett, ami valóban elgondolkoztató, rengeteg igazságot leír benne. A vloggerek sokkal nagyobb figyelmet kapnak, hiszen őket csak nézni kell és hallgatni, ami az emberek többségének jobban bejön, mintha minket bloggereket kéne olvasniuk. Erre Nina is rávilágít. Nem szeretnék többet írni, mindenképp a 2017 – es év legjobb bejegyzései közt a helye, olvassátok el az egész posztot. 
 
Vivi az egyik legjobb barátnőm, mindig elolvasom az újabb rövid, vagy hosszabb novelláit. Amikor gondolkoztam, hogy tőle mely bejegyzés kerülhet fel a legjobbak közé, ez az írása ugrott be. Annyira aranyos, érdekes, vicces és igazi. Aki szereti a novellás, verses, történetes oldalakat, mindenképp tekintse meg az Ő kvszünetét.
 
Eszter is azon bloggerek/írók közé tartozik, akit az évben ismerhettem meg, a bejegyzései igazán érdekesek, volt még ezen kívül legalább 3, amit szívesen megosztottam volna veletek, de végülis a legérdekesebbre esett a választásom. 
 
Az ilyen bejegyzéseket imádom olvasni. Egyértelmű volt, hogy lesz ilyen a top 10 listámban. Minden egyes pontjával egyetértek, és basszus.. tényleg jó lett volna tudni ezekről. Jó volt olvasni, hogy a blog írója is többszöri nekifutásra, változtatások során jutott el a mostani végső kivitelezéshez, akkor én sem vagyok még veszett ügy. Azt hiszem. Köszönöm a bejegyzést!
 
A tej egy veszélyes ital. Nálam is rengeteg gondot tud okozni. Bár a laktózmentessel szerencsére nincs bajom. A te történetedet jó volt olvasni (bár átélni biztos szar >.<), másoknak is segíthetsz vele, azért is kerültél be ide. 
 

Ők lettek volna a szerintem 2017 legjobb bejegyzései és írói. Örülnék ha Ti is megosztanátok velem egy, akár több posztot is a tavalyi évről, ami nektek emlékezetes maradt. 

 
Puszi,
Ninaa

2 hozzászólás “TOPTEN | Kedvenc posztok 2017 – ről” bejegyzéshez

  1. Szia!
    Nahát, nagyon köszönöm, hogy engem is beemeltél ebbe a listába, igazán megtisztelő! *-* És ráadásul a többi cikk is nagyon érdekesen hangzik, úgyhogy azt hiszem, ennek köszönhetően megismertem most néhány új blogot. 🙂 Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük