TAG | THE TV SHOW TAG

Amióta blogspotra költöztem nem hoztam még tag vagy challenge bejegyzést, azonban három leányzónak köszönhetően, akik ezt a kérdéssort összeállították, most végre elérkezett a pillanat és egy taggel érkeztem mára, még pedig a "The TV show tag" – et kapta, mint név. Na, de nem akarok sokat rizsázni, kattintsatok a "Continue Reading" – re és olvassátok el a 15 db kérdést és azokra a válaszaimat.

 
A készítők: Szinti, Fanni, Réka, GinnEase
Köszönjük a tesztet!

1. Melyik a kedvenc sorozatod?

Huhh, erre igazán nehéz válaszolni. A The Originalst nagyon szeretem, de a Lucifer is nagy kedvencemmé vált. Aztán ott van a már sokadszor újranézett Született feleségek. Hmm, és azt hiszem az utóbbinál maradok. Hamarosan hozom róla a véleményem, mert már megírtam anno' a blogomra és talán még ki is fogom azt egészíteni. Imádtam, imádom és imádni fogom ezt a sorozatot életem végéig. Minden évben egyszer – egyszer újra nézem és egyáltalán nem unom. Ki van még így?
 

2. Kedvenc szereplő?

Nehéz kérdés. Nehezebb, mint az előző. Minden sorozatból van minimum egy kedvencem. *utoljára hagyja a kérdést* … * és akkor sincs meg a válasz * . Nem tudok kit írni, mint kedvenc. Szinte minden sorozatból van egy – egy ember, aki kedvenc, inspiráló és azért szeretem, mert valamiben megfogott. Na jó, ha választani kell, akkor pasikat választok: Klaus, a The Originalsból (azaz Joseph Morgan) és Damon, a Vámpírnaplókból (Ian Somerhalder). Helyes kis fazonok és gonoszak a maguk módján, de mégis szerethetőek. Mindkettőjüket a való életben is igazán szerethetőnek tartom. Joseph és Ian is nagyon édes és természetesen jóképűek OwO

http://data.whicdn.com/images/295586679/large.gif
(Köszönet: weheartit.com)

3. Kedvenc páros?

Na, ez nem nehéz kérdés. The Originals Haylijah (Hayley és Elijah) vagy Klayley (Klaus és Hayley). Imádom őket, nagyon nagy kedvenceim. Bármelyikükkel is lenne együtt a sorozatban Phoebe, én boldog lennék. Viszont szeretem még Kol és Davina kapcsolatát is ugyan ebből a sorozatból. Nem tudok dönteni >.<
 

4. Melyik az a sorozat, amelyiket nem sokan nézik, de te felfedezted?

Talán az Intikam, egy török sorozat, amit még a drága Viki ajánlott nekem. A magyar címe "A bosszú" és a későbbiekben szeretnék róla egy hosszabb véleményt írni. Szóval nem árulok el sokat. Jajj, még annyit hagy tegyek hozzá, hogy az egyetlen kedvenc török színésznőm, Beran Saat játsza a főszerepet. A sorozat részei egyébként két órásak, szóval akár egy filmsorozatnak is elmenne.
 

5. Melyik sorozatról beszélnek körülötted a legtöbbet az emberek?

Ha ez a tag hamarabb került volna elő, akkor a Pretty Little Liarst írtam volna, vagy a Vámpírnaplókat, viszont most egyértelműen a Game of Thrones, azaz a Trónok harca az, amiről mindenhol olvasok. Én azonban nem nézem, így semmit nem tudok írni róla. Egyszerűen nem fogott meg a leírása és mindig mást nézek helyette. Lehet, ha egyszer elkezdeném, nem tudnám abbahagyni.
 

6. Van olyan szereplő, aki inspirál? Ki az?

Nem tudok ilyet írni. Hiába gondolkozok, nem tudok senkit úgy írni, aki tényleg inspirálna. Ha hírességről lenne szó, akkor Darát, vagy akár Beyoncét írnám, de így sorozatból, színész vagy karakter nem igazán van.

http://data.whicdn.com/images/295582853/large.gif
(Köszönet: weheartit.com)

7. Melyik szereplővel tudsz a legjobban azonosulni?

Szerintem Susan a Született feleségekből. Kissé szerencsétlen, de jószívű és általában meggondolatlanul cselekszik. Nem igazán megy neki a főzés, de ezt büszkén vállalja. Egy csöppet gyerekes, de így is szeretik és elfogadják őt a barátai. Később a Született feleségekről szóló véleményemben ezt még bővebben ki fogom fejteni.

8. Melyik az a sorozat, amit bármikor el tudsz kezdeni nézni?

Ez egyértelmű és fentebb is említettem már. A Született feleségek. Mindig is a kedvencem lesz.

9. Melyik az a sorozat, amelyiktől kiráz a hideg?

Én mondjuk sosem szerettem az Agymenőket. Elkaptam pár részt és néztem, de egyáltalán nem fogott meg. Pedig nagyon jókat hallok és olvasok róla, mégis "kiráz a hideg", ha arra gondolok, hogy én elkezdem nézni. Nagyon nem tetszett.

10. Melyik az a sorozat, amit még csak el sem kezdenél? Miért?

A szitkomok. Miért? A Két pasi meg egy kicsi – n kívül egyik sem fogott meg. Sem tartalmilag, sem sehogy. Szóval ezt írnám. Talán még a krimikkel nem jövök ki, de azokba is bele nézegettem. Főleg a Gyilkos elmékbe.

11. Mit akarsz legközelebb elkezdeni?

Vannak tervek: Famous in Love, Girlboss, Stichers és a Sötét árvákban az első részig eljutottam, de még nem folytattam. Ezek vannak tervben.

12. Melyik szereplő lenne a legjobb barátod? Miért?

Szerintem maradok a vámpíroknál és Carolinet mondanám a legjobb barátnak. Hóbortos, mégis védelmező, önfejű és szerethető, bulizós, szerelmes és irányításmániás. Szerettem a Vámpírnaplókban és szívesen elfogadnám őt, mint barátnőt. Egyébként ha olvasod Viki, nagyon hasonlítasz Carolinera. Nem hiába a kedvenced, ugye? :3

13. Van olyan sorozat, ami eszedbe juttatja a nyarat? Ha igen, melyik?

Nem tudok kiemelni egyet sem. Sok sorozatot nézek és sosem daráltam még le egy nyár alatt egyet sem. Bár a Vámpírnaplókat igen hamar végignéztem, de az sem egy nyári sorozatnak indult. Szóval, nincs.

http://data.whicdn.com/images/295693958/large.gif
(Köszönet: weheartit.com)

14. Van-e olyan sorozat, amit abbahagytál? Miért?

Gossip Girl, azaz a Pletykafészek. Valahol a 3. évad vége felé hagytam abba, de majd talán még folytatom. Ahogy a Shadowhunterst is, ahol az első évad elején nem jutottam túl, de az évben mindenképp folytatom.

15. Jelenleg mit nézel?

Leírom, hogy melyiknél hol tartok. Újak, amiket nemrég kezdtem el nézni:
Devious Maids ** 02×09
Intikam ** 01×18
Sötét árvák ** 01×02
 
Újranézés alatt (folyamatosan)
Vámpírnaplók ** 04×20
Született feleségek ** 04×07
 
Többi várat magára, illetve amiket az évben fejeztek be, azoknál az új évadot várom (Riverdale, Flash, Lucifer, The Originals, The 100). Szóval van pár sorozat, amit nézek és imádom is mindet. 
 
Még egyszer köszönöm, hogy megcsináltátok ezt a kérdőíves tages challenget. Remélem sokan fogják elkészíteni. Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is.
 
Csóközön,
Ninaa
Kategóriáktag

8 hozzászólás “TAG | THE TV SHOW TAG” bejegyzéshez

  1. Örülök, hogy kitöltötted te is 😀 A Lucifer nálam is kedvenc *-* A Sötét árvákat pedig csak javasolni tudom, ugyan én abbahagytam a harmadik évad eleje felé…
    Kis kiegészítés: Ginny is a tag készítői közé tartozik, ő írja a GinnEase blogot 😉

  2. Akkor még őt is hozzá írom 🙂 A Sötét árvákból csak egy részt láttam eddig, majd amikor időm és kedvem is lesz hozzá biztosan fogom folytatni, csak még annyi sorozat vár rám 😀

  3. Nagyon örülök, hogy tetszik a munkánk 🙂
    Sitcom téren pedig van jó pár igen jó darab, például a Jóbarátok, felejthetetlen sorozat, vagy a Scrubs ami szintén fantasztikus véleményem szerint.
    Sok sikert a továbbiakban! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük