TAG | Sztáros tag

Sziasztok! Végre egy másik taggel is tudok nektek szolgálni. Ezt Eszter állította össze és nagyon megtetszett, mert a sztárok világában igazán otthon érzem magam. Szóval csapjunk is bele a lecsóba! Vagy mibe, jöhetnek a kérdések, ugye? ^^.
 

1. Kedvenc hollywoodi sztárod?
Beyoncé! Nem hiába van róla rajongói oldalam!

2. Írj róla néhány mondatban..36 éves, 3 gyermekes édesanya és Jay Z – nek a felesége. Ő volt a Destiny's Child "frontasszonya". Szólókarrierje 2003 – ban indult útnak és a karrierje azóta is töretlenül ível felfelé. Ha valakit érdekel bővebben is az élete, akkor pillantson át a rajongói oldalamra.

3. Kivel cserélnél egy napra?
Szerintem sok sztár van, akivel cserélnék. Viszont én nem akarnék nagyon híres lenni, csak olyan közepesen híres. Ha ezt így lehet írni. Szóval Phoebe Tonkint írnám. Gyönyörű helyen lakik, gyönyörű ő is. Szépséges termékeket kap, szép helyekre hivatalos, mégsem követi lépten – nyomon százezer paparazzó. Szóval Phoebe helyét átvenném szívesen.

4. Egy sztár akit nem kedvelsz. Miért? 
Taylor Swift ~ Itt pedig leírom, hogy miért nem kedvelem.

5. Kinek az életrajzát írnád meg ha felkérne?
Bella Thorne. Nem is tudom, hogy hogyan jutott eszembe, de szeretem követni és mindig olyan mozgalmas az élete, hogy szívesen le is írnám és el is olvasnám az életrajzát.

6. Kedvenc hollywoodi sztárpárod? 
Huhh, Jayoncé (JayZ és Beyoncé), de nagyon szeretem a Somereed (Ian Somerhalder és Nikki Reed) párost is, nagyon édesek együtt. Amíg együtt voltak a Weskin párost is imádtam (Phoebe Tonkin és Paul Wesley). Szerintem maradjunk ennyiben, hogy nagyon szeretem a párosokat, de Jayoncé mindenek felett.

7. Ki az a sztár, akinek pályafutását példaértékűnek tartod? 
Beyoncé. Ahogy a könyvet olvastam, ami róla szólt. Nem volt egyszerű élete, mégis elérte azt, amit akart és most gyönyörű, tehetséges, alázatos, segítőkész, boldog feleség és családanya.

8. Ki az a híresség, aki igazi példaképe lehet a mai fiataloknak? Miért?
Mindenkiben van rossz és jó is. Erre a kérdésre igazán nehéz válaszolni. Mivel nagyon szeretem Beyoncét, így őt írnám. Ide is.

9. Ki az akiben csalódtál?
Írhatom ide Angelina Joliet, ahogy Braddel bánt, amiket mondott róla. Akkor kicsit csalódtam benne, mert nem hiszem, hogy amiket állított róla, azok igazak voltak. Bár kitudja.. de akkor is csalódtam benne.

10. Egy idős híresség? 
Morgan Freeman és imádom!

11. Kivel randiznál a legszívesebben?
Hm, hollywoodi sztárok közül? Nem tudnék kit írni. Ellenben a koreaiak közül lenne pár kiszemeltem: Mino, Taeyang, Tabi… azt hiszem hagyjuk.. sok lenne! ^^"

12. Kin botránkoztál meg leginkább?
Anno Miley Cyruson. Nála nem nagyon tudtak jobban sokkolni..

13. Kiről olvastál legutoljára?
Emeraude Toubia és ezt a posztot olvastam.

14. Melyik sztárral lennétek jó barátságban?
Muszáj megemlítenem egy nem hollywoodit is. Sandara Parkkal.

15. Legutoljára kinek a dalát hallgattad?
ZAYN – Dusk Till Dawn ft. Sia

16. Melyik sztárpár szakításán döbbentél meg? 
Angelina Jolie és Brad Pitt. Szerintem nagyon összeillettek, szóval reménykedek, hogy újra összejönnek. Persze ott van Phoebe és Paul szakítása is, ami nincs kimondva, de a jelek arra utalnak, hogy sajnos szétváltak útjaik.

17. Egy magyar kedvenc?
Nagyon nincs magyar kedvencem. Akárhogy gondolkozok nem tudnék kit írni. Bár szeretem Essemmet, Mr. Missht meg elég sok rappert, de választani nem tudok még közülük. Szóval ezt a kérdést nem válaszolnám meg.

18.  Kedvenc színészed egy filmje?
Johnny Depp – Karib tenger kalózai. Azt hiszem itt ismertem meg és sosem fogom elfelejteni. A legjobb, minden filmben tud valami újdonságot mutatni és nem lehet nem szeretni. Örülök, hogy megismerhettem a munkásságát. 

19. Melyik híresség házára lennél kíváncsi?
A Vogue 73 Q&A – s videóiban Sarah Jessica Parker házát láttam, ami nagyon érdekelne. Gyönyörű volt, nem volt túlcsicsázva, otthonos volt, családias, szóval nem olyan, mint a legtöbb hírességnek.

20. Egy híresség aki már nem él..?
Christina Grimmie – Számomra az ő halála még mindig felfoghatatlan és annyira sajnálom, hogy egy ilyen fiatal őstehetséget elvesztett a világ. Azt hiszem aki ismerte, annak nincs mit írnom. Többiek, akiknek a neve úgymond "semmit nem mond", tessék utánajárni. Egy gyönyörű, álmokkal teli hölgy volt… és sajnos már csak az angyalok közt figyeli a világunkat.

Köszönöm, hogy elolvastátok és remélem tetszett nektek ez a rövid kis tag bejegyzés. Ha van kedvetek töltsétek ki és ne felejtsétek el linkelni a készítőt, Esztert. Emellett ha kitöltitek nyugodtan dobjátok be nekem ide, szívesen elolvasom a válaszaitokat.

Puszi,
Ninaa
Kategóriáktag

4 hozzászólás “TAG | Sztáros tag” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük