TAG | SUMMER MUSIC

Sziasztok! Ma egy tag kérdéssorral érkeztem, amit Eszter készített és mivel szeretem az ilyeneket és a zene is az egyik kedvenc témám, így mindenképpen ki szerettem volna tölteni. Szóval köszönöm, hogy összeírtad, most pedig jöhetnek a kérdések és a válaszaim.


1. Melyik az a dal, amelyik a nyári érzéseket ébreszti fel benned?
Nem tudom eddig mi volt, de nemrégiben piacra dobta legújabb minialbumát a MAMAMOO koreai csapat és azonnal megfogott az Egotistic. Különleges, nyárias, forró, kissé latinos, de mégis kpop. A csajok mindig tudnak újat mutatni. Retro, jazz, r&b, rap, latin és persze kpop. Kell ennél több?

2. Melyik az a dal, amelyikre rögtön táncolni kezdesz?
Camila kivállása a Fifth Harmonyból a legjobb döntés volt, amit valaha hozhatott. Eddig minden szóló dalát szeretem. A Sangria Wine pedig különösen kedvenc, feldob, felpörget, táncra hív.

3. Melyik dalról jut eszedbe egy nyári szerelem?
Anyukámmal mostanában ez a kedvenc dalunk. Ha a dalszöveget nézzük kissé merészebb és szókimondóbb, de mégis nekem a nyári szerelem simán eszembe jut róla.

4. Melyik dal a kedvencetek a barátaiddal?
Hmm, ez nemrég jött ki, mutattam az ismerőseimnek és ők is azt mondták igazi chilles. Szóval ezért választottam ezt.

Napszemcsi fel, ablakok le
Lenéz a banda a partra,
Hogy megjöttünk, mindenki hallja,

5. Melyik dal emlékeztet a legutóbbi nyaradra?
Gondolom nem kell bemutatni. Despacito az még most is üt. Viszont tavaly.. a csapból is ez folyt, bár én nem bántam. IMÁDTAM. Imádom még most is.

6. Melyik dalt hallgattad a legutóbb?
Nosztalgiáztam egy kicsit a mai napon. Ez szinte mindig Beyoncéval zárul. Most sem volt másképp. Így a legutolsó zeném a Baby Boy volt egy 2002 – es sláger. Még most is imádtam.. bár ez nem lehet meglepő, hiszen Beyoncé.

7. Melyik dal az idei nagy kedvenced?
Nyári, vagy nem nyári, nekem a Blackpink lányok most nagyot szóltak. A DDU-DU DDU-DU igazi befutó lett a saját hazájukban és természetesen már Amerikában is, hiszen a Billboard listáira is felkerültek. Pár nappal ezelőtt pedig a videóklip elérte a 200millás megtekintést. Közel egy hónap alatt sikerült ezt megcsinálniuk, ami kpop idolként, csapatként elég ritka. Szóval.. tényleg jók.

8. A dal amitől azonnal boldog leszel?
Ismét kpop, de csak nézzetek rá a videóklipre, aztán a zene is. Igazi pörgős, bolondos, megmosolyogtatós. Egyszerűen csak boldoggá tesz a Momoland új dala.

9. Egy dal a régi időkből, ami elengedhetetlen, hogy meghallgasd minden nyáron?!
Szerintem mindig eszembe jut ez a dal. A kétezres évek egyik legjobb nyári dala számomra. Nagyon szerettem akkor is és most is. Ki van még így vele? Tegye fel a kezét, aki ismeri.

10. Egy olyan dal, amit a barátod/barátnőd mutatott meg és szerettette meg veled?
Szerintem párom mutatta azután, miután Missh feldobta a youtube csatornájára. Szeretem Missht, a dalait, bárki bármit is gondol erről.

+ 1. A dal aminek minden bulin szólnia kell?
Megosztom akkor veletek a mostani kedvencemet, régi, de felturbózott dalocska. Ki emlékszik még a Sweet Dreams című dalra? Nem, nem Beyoncétól (bár az övé is jó), hanem egy
Eurythmics nóta. Az eredeti sem rossz, viszont a feldolgozásokat jobban szeretem. Van egy Marilyn Manson átdolgozás is, de a drága kissé félelmetessé tette, na meg az egyik horrorfilm végén pont ez a zene szerepelt, így tényleg kiiktattam ezt a változatát az életemből. Viszont ez a mix… kurvajó.

Na, ki lesz a következő aki kitölti ezt a remek taget? Én imádtam a zenéket összeszedni és elgondolkozni, hogy melyiket válasszam. A lista igazán sokszínű lett, nem?

    Puszi,
    Ninaa

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük