TAG | 30 dal, ami..

A betegség tényleg meghatározza a napod és a posztolási lehetőséget, a grafikai munkákat is még nehezebbé teszi. Keveset tudtam gép előtt ülni, ezért tudtam csak egy taggel jönni, amit szintén két napig írtam. Pedig nem olyan nehéz. Viszont, ha kíváncsiak vagytok és szeretnétek kitölteni olvassátok és vigyétek.


1. Egy dal, ami boldoggá tesz
Mostanában nagyon ráfüggtem Jay Parkra és ez a dala az, ami mindig mosolyt csal az arcomra. Eszembe jutnak a fellépései, hogy milyen édes, felszabadult, erőteljes és ahh, nagyon jól táncol.

2. Egy dal, az előadó nevével

Csak is az ő dalával tudok itt jönni. Javítsatok ki ha tévedek, de Beyoncé egy istennő. Kizárt, hogy tévednék.

3. Egy dal, amely a nyárra emlékeztet
Nagyon chill, nagyon menő, magyar és Antal. Szeretem. Hallgassátok csak meg.

4. Egy aktuális dal, amit szeretsz
Naponta többször is meghallgatom. Sajnos, vagyis számomra nem sajnos, de a családomnak az, megunhatatlnan.

5. A zene, amit mindig max hangerővel kellene hallgatni
Mindenki szereti, vagyis a családom biztosan. Anyukám is, aki nincs oda túlzottan a rapper. Bár a csávót nem szívesen nézi, szerinte csúnya, viszont tetszik neki a zene és ez a lényeg. Maximális hangerővel meg mégjobb.

6. Egy dal, ami táncra perdít
Mi Gente! J Balvin nem is találhatott volna jobb közreműködőket, de főleg a Beyoncés verzióját szeretem nagyon. Kis popórázós, táncolós, bulizós zene.

7. Egy dal, amire jó vezetni
Vezetni nem szoktam, de szerintem baromi jól szól ez a kocsiban. Szeretem itthon is hallgatni, csak úgy, kissé őrült videóklipjén még mindig nagyokat tudok nézni, de először csak nevettem rajta. Szerintem hatalmas, kocsiban meg még jobb.

8. Egy, a drogról vagy alkoholról szóló dal
Nincs mit hozzáfűznöm. Kellett már ide még egy magyar előadó is.

9. Egy dal, aminek a címe egy szín
Wiz Khalifától ezt a zenét hallottam először. Azóta is szeretem.

10. Egy dal, ami szomorúvá tesz
Mindig sírok, amkor meghallgatom. Egyszerűen nem tudom feldolgozni, hogy feloszlottak. Tényleg a kedvenceim voltak, és nem találok hozzájuk hasonlót. Mindig szomorú vagyok miután meghallgatom.

11. Olyan dal, ami felpörget
Sweet dreams bármelyik bulizósabb változata felpörget. Viszont ez a kedvenc mixem belőle. Ha ti is szeretitek, hallgassátok meg ezt is.

12. A 80-as évek
Kinek ne jutna eszébe Michael Jackson? A kezdetektől a királyunk, zenében. Egyelőre nem múlta őt felül senki. Ugye? Javítsatok ki, ha tévedek. Természetesen a királynő az Beyoncé lenne. Bár tudom, itt nem lenne egyetértés.

13. Egy dal, amit az esküvődön szeretnél hallani (szerettél volna)
Bár lehetetlen, de én nagyon szeretem. Bár a klip és a történet nem a legjobb egy esküvőre, de akkor is nagyon – nagyon szeretném. Imádom.

14. Titkon kedvelt szám
Már nem is olyan titkos. Nem tehetek róla, tetszik az alap, a szöveg meg.. hát szar, hiteltelen, de valamiért mégis megfog. Ahhoz képest, hogy sokan utálják őket, szeretik is. Emellett, melyik hülye ne csinálna zenét, ha mindig milliós nézettséget hoz az, hiába szar. Szerintem senki nem lenne olyan bolond. Az viszont tuti, hogy semmilyen fellépésükre nem mennék el. ^^”

15. Amit a legtöbbször hallgatsz
Blackpink legújabb és egyben megunhatatlan száma. Hatalmas sikereket is értek el vele, ismertebbek lettek, rekordokat döntöttek, közreműködéseket szereztek és most perpill Japánban tartanak koncertet. Imádom a DDU DU DDU DU – t.

16. Egy közreműködés, amit szeretsz
Iggy nemrég tért vissza és jobb választása nem is lehetett volna. Imádom Tygat, ez a szám pedig rohadt jó lett.

17. Egy dal, amit utálsz, de mégis szereted
Tudjátok mennyire utálom Taylor Swiftet, de be kell valjam, ez a dal egész jó lett, a klip meg beteg. Szóval, kapja be, de megszerettem, bár még mindig jobban kedvelem J.Fla verzióját.

18. Egy számodra különleges dal
Sosem felejtem el, amikor először láttam ezt a fellépést. Csak sajnálni tudom, hogy nem lehettem ott. Tökéletes, gyönyörű, megunhatatlan, utánozhatatlan. A legjobbak.

19. Egy dal, aminek a címe a saját neved
18+
Először nagyon kíváncsi voltam, majd hallgatom a szöveget és kicsúszott egy a “k*rva anyád” szócska. Majd tovább hallgatom és csak nevetnem kellett rajta. Elég beteg, a klip is és a szöveg is. Előadókat ismerek és imádok, akiknek Nina a neve, de kevés olyan számcím van, ami a Nina lenne, vagy esetleg a Szabina. Úgyhogy.. a legújabb szerzeményt osztanám meg veletek, vigyázzat, nagyon trágár.

20. Egy dal, ami inspirál
A MAMAMOO lányok egyre jobbak, a Yes I am bár egy régi daluk, de szerintem megéri meghallgatni és a mondanivalója után is nézni.

I like comfort ‘cause that’s just me
I won’t sugarcoat, I can’t hide it
I’m cheeky, I don’t care
You don’t know me
I just do what I wanna do

21. Egy dal, amit mindenki szeret
Írd meg, ha nem talált. Kíváncsi vagyok ki milyen zenére gondolna, ha ezt a kérdést feltennék. Bár egy Michael Jackson dalt is bedobhattam volna, vagy.. nem is tudom még kit. Viszont szerintem a See You Again az egyik legjobb dal, amit mindenkinek szeretnie kéne.

22. Egy feloszlott zenekar, akit szeretnél, hogy újra összeálljon
Utálom, hogy feloszlottak. Utálom, hogy külön folytatják, de így is szeretem őket, főleg ha adnának is ki újabb dalokat. Már Bom is felépült és sajnálatos módon ott hagyta a YG – t, de reménykedem benne, hogy később összeállnak egy – egy dal erejéig, ha már csapatként újra nem fognak szerepelni.

23. Egy dal, egy elhunyt előadótól
Mostanában túl sok és túl fiatal tehetségek halnak meg. Bármi legyen is az ok, sosem megoldás az öngyilkosság. Ne féljünk segítséget kérni, ha már azt vesszük észre magunkkon, hogy a halálba szeretnénk menekülni. Gondoljatok bele, kinek hiányoznátok, mit hagynátok magatok után. Egy életünk van, ne pazaroljuk el. A segítségkérés pedig sosem szégyen.

Nyugodj békében Mac Miller, Christina Grimmie, Chester Bennington, Kim Jong Hyun, XXXTentacion és még sokan mások.

24. Egy dal, amiben egy szám van
Itt sem jut másik zene az eszembe, Beyoncé a kedvenc énekesnőm, az ő dalait tudom a legjobban és más nem is ugrott be most. A 7/11 amúgy is egy nagyon kis lightos dal.

25. Egy dal, ami a szerelmről szól
Sabrina Carpenter számomra egy hatalmas meglepetés. Sosem gondoltam volna, hogy szeretni fogom a dalait, de szinte mindegyikért oda meg vissza vagyok. Ez a legújabb, Almost Love dala pedig egyszerűen csak az újrajátszás gombra hajt. Nagyon szeretem. Ti ismertétek?

26. Egy dal, ami erőt ad
Erről kicsit írtam már a top tizes Beyoncé listámban és nem is szeretném bővebben kifejteni a véleményemet róla. Nagyon szeretem ezt a dalt, a mondanivalóját, a videóklipet, köszönjük Beyoncé, hogy ezt hallhatjuk tőled.

27. Egy dal, amelyet gyermekkorom óta szeretek
Jujj, még nagyon fiatalka voltam, amikor ez a dal megszólalt. Mindig vártam a tévében és még azóta sem untam meg. A legjobb a gyerekkoromból, bár azért lenen még mit ide illesztenem, de azt hiszem, ezt hallgatom a legtöbbet a 2000 – es évekből.

28. Egy dal, ami neked szól

Fogadd el magad olyannak amilyen vagy!
Hogy akarod, hogy elfogadjon a világ, ha te magadat képtelen vagy elfogadni? Mondd el nekem!
Én látom, hogy tökéletes vagy és így vagy gyönyörű!
Ahogy egyedi vagy, így vagy szép! A világ csak tükör!

29. A dal egy filmből
Bár Alkonyatból is tudnék mutatni valamit, na meg a Szürke 50 – ből is a Beyoncé – Crazy in love – t is hozhattam volna, de azt hiszem elég volt a Beyoncé őrületből, így gondoltam

30. Egy dal, amire szerinted jó (lehet) szexelni
Csak hallgasd meg, és megérted.

Köszönet a challengért és a képért: weheartit.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük