from Ninaa
with love
Welcome to my site! I'm Ninaa an amateur webdesigner, blogger and woman. This page was created because I wanted a corner for my creative self. What can be found here? Headers, layouts, codes and much more. You can order from me a unique design. Thank you for being here. I hope you enjoy your stay. ♥

Eljött a hó vége, gondoltam most megleplek titeket egy kedvences poszttal, meg amúgy is valahol meg szerettem volna osztani a szeptemberi #kpop fav dalaimat. Szóval, most egy kis fangörcsösség fog következni, bár sok pasi nem lesz benne. ^^”

Az ANS egy nagyon friss hat tagú csajbanda, augusztus 16-án jelent meg első, Wonderland című daluk, majd most szeptemberben a BOOM BOOM, ami engem sokkal jobban megfogott. Egy igazi bulizós muzsika lett szövegileg és klipileg is. Fülbemászó boomshakalaka van benne, ami egyszerűen nem megy ki az ember fejéből és a klip teljesen magával ragad. Ugyanis fantasztikus lett a videóklip, aminek a nagy része gyönyörű városi fények mellett játszódik. Szóval egyszerűen remek lett az egész, több hallgatót és nézőt érdemelnének.

A kövi kedvencem, a KARD, akikre már nem mondhatom azt, hogy friss husi, hiszen már 2016 óta jelen vannak és mára már egész nagy rajongótáborral rendelkeznek. Szeptemberben pedig a Dumb Litty számukkal egy újabb szintre emeleték tudásukat. Főleg BM, aki az egész procedúrát készítette (ő az, aki a főképen is szerepel). A dalban istenekként szerepelnek úgy mint, Athéna, Hera, Chloris, Aphrodite, Dionysus, Ares, Zeus és végül Thor. Az előző zenéjükhöz képest kicsit talán gyengébb felhozatal lett, de ezt is csak azért írom, mert a Bomb Bomb-bal nagyon megvettek és nem tudok leállni a hallgatásával, bár.. ez is arra a szintre fog jutni úgy érzem. Szóval igen, király lett. Erőteljes és energikus, mint az eddig KARD számok.

Végree! Jessi jött és egy baszott jó rap dalt dobott nekünk. A videóklipért is teljesen odavagyok, ez a nő maga a tökély, egy igazi (twerk) királynő. Imádom a megjelenéseit, néha egy kicsit, na jó nagyon kihívó, de vannak elegánsabb szettjei. A Gucci a legnagyobb kedvencem, de azért ez a Who Dat B is hatalmas favorite lett a napokban. Jessi nem igazán tud mellé lőni, ritka olyan koreai rappert találni, nőciben, aki ennyire jól toltja. Most pedig csatlakozott PSY kiadójához, a P-Nationhoz, ami szerintem még nagyobbá fogja őt tenni a közeljövőben.

A 3YE szintén egy rockie (új) banda, májusban debütáltak DMT című dalukkal, ami már megmutatta, hogy a három leányzó milyen stílusban fog a kpop világban ügyködni. Ha már itt van a kedvenceim közt, akkor világossá válhatott számotokra, hogy a hozzám közel álló műfajban jeleskedik a 3YE banda. Nagyon tetszett a debüt számuk, de az OOMM-et már most rongyosra hallgattam pedig nemrég látott napvilágot. Az egész zene fülbemászó lett, főleg amikor az OOMM – et éneklik, meg… ahh minden tetszik…

Utoljára pedig egy tőlem messzebb álló stílust tartogattam. A Dreamcatcher eddigi dalaikat is meghallgattam, de általában egyszer elég is volt. A csajok a rockosabb stílust kedvelik, ami tudjátok, hogy nem a szívem csücske, viszont a most megjelent Deja Vu című daluk valami elképesztően fantasztikus lett. A videóklip csodás látványvilágban részesít minket a kezdetektől egészen a zene végéig, a tánc is tökéletesen illik hozzá és a lágyabb dallamokkal teljesen magával ragadtak. Na jó, be kell vallanom, még a rock része is tetszik. Nagyon erős és mesés visszatérés volt a lányok részéről. Csak gratulálni tudok!

Ezek voltak a kpop műfajában a kedvenceim. Kíváncsi vagyok, ti mit szerettek a legjobban, ha van kedvetek osszátok meg velem kommentben.

U.i.: Tudom, rengeteg újdonságot kihagytam, hiszen visszatért a Seventeen, a Oneus is új albumot dobott ki, a CLC is újra köztünk van, Jay Park közreműködések is voltak meg még sok-sok újdonság jelent meg, ezért is vagyok kíváncsi, hogy nektek ki volt a kedvencetek!