SZEMÉLYES | Mi történt Ninával?

Sziasztok kedves olvasóim ♥ Ha még velem vagytok. Az utóbbi ilyen bejegyzésem… lássuk csak… januárban volt, szerintem. Szóval jöttem elmesélni, hogy mi történt velem az elmúlt pár hónapban.

A február volt a legmeglepőbb, sok keresgélés után, kaptam egy lehetőséget és sikerült bekerülnöm az egyik általános iskolába, dolgozni. Azóta is ott tevékenykedem. Nagyon jók a kollégák, a gyerekekkel is elvagyogatok, nem kell sokat lennem velük, hiszen leginkább az ételek kiosztása, ebédben való segítkezés (ugye a kicsiknél) és a délutáni rohangálás a gyerekekért a feladatom, hogy a szülők ne zavarják az órákat. Megmondom őszintén, nincs vele problémám, de tudjátok, ez sem egy álommeló, nem fizet sokat, de mégis jobb, mint a semmi. Szóval ez történt a februári hónapban velem. Élveztem az új munkámat:3

  

 

Márciusban is leginkább a munkáról szólt minden, de a hónap végén fellátogattunk a drága fővárosunkba és volt alkalmam két blogger leányzóval, hárommal szerettem volna, de végül egyikükkel nem sikerült összefutni. Szóval a két szerencsésem: Amy volt a nox-arcana.flaunt.nu bloggerínája és Viki a save-my-soul.gportal.hu bloggerínája és egyéb más oldalak szerkesztője. Az egész napot Amyvel töltöttük és persze párommal. A Westendbe bolyongtunk, de legközelebb ha megyünk, akkor mindenképpen meg szeretném nézni Pest csodáit, vagy legalább egy részét. Valószínűleg a Nyári mondoconra fogok feljutni és akkor szeretnék még pár bloggerrel összefutni, vagy akkorra valami talit összedobni egész jó ötlet lenne és mindenképp szeretnék áég egy japán étterembe enni egyet. Ötlet, hogy hova látogassak el? Na mindegy, ez a jövő kérdése. Szóval egész nap Amyvel mászkáltunk, ekkor vágattam le egy régi ismerősömnél a hajam, ne aggódjatok, nem sokat, csak annyit, amennyit muszáj volt. Aztán mentünk a Plázába, és vásárolgattunk, nézelődtünk, párom szétunta az agyát, de szeret és kibírta és tudom, hogy azért néha elvolt velünk. Na mindegy. >< Amy nagyon aranyos, imádtam. Sokat beszélgettünk és természetesen jót szórakoztunk. Vikivel kicsit kevesebb időnk volt összefutni, hiszen beiktatott aznapra egy másik találkát. Viszont amint megjött, elkezdtünk beszélgetni, a blogolásról, a sorozatokról, az életünkről, aztán jókat röhögtünk, de már arra nem emlékszem, hogy min. Viszont a lényeg, hogy Viki olyan, amilyennek gondoltam. Szerethető, kedves, aranyos, nyitott és természetesen gyönyörű. Köszönöm lányok, hogy eljöttetek, öröm volt titeket látni és megismerni személyesen is. Remélem, hogy a következő alkalommal is össze tudunk futni. A márciusom ezzel az érdekességgel és pár bulikával zárult.

  

Most pedig jöjjön az április. Itt már kicsit mozgalmasabb volt minden. Az iskolában is több helyre küldtek, több helyre mentem a gyerekekkel, vásárolgattam, meg persze élveztem a napsütést. Ki nem? :3 Ami gond lett, az az, hogy valamit elkaphattam, két napja fájt a gyomrom és nincs jól még mindig. Egyszerűen csak rossz az egész, szóval ja.. normaflore, nospa meg mindenféle gyomorra való gyógyszert próbálok használni, hogy hamar meggyógyuljak. Remélem sikerül is.

Viszont azt hiszem szép mesét hoztam nektek, de a végére értem és megpróbálok majd a májusi hónapról is ilyen szépeket írni, de arra még várni kell egy hónapot.

Ha van kedvetek meséljetek Ti is az elmúlt hónapjaitokról, vagy napotokról. Mi újság van veletek?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük