SZEMÉLYES | Januári összefoglaló

Sziasztok! Újabb dolog, amit az évben be szerettem volna vezetni, ez pedig nem más, mint a hó végi összefoglaló. Régebben is voltak hasonlók, de valamiért abbamaradtak. Most viszont minden hónap végén fogok érkezni ilyennel, személyes és blog téren fogom leírni a gondolataimat. Ha érdekel, olvassátok el.

Személyes részleg következik:
A január leginkább a születésnapok megünneplésének a hónapja volt, míg régebben csak az én és a testvéremét ünnepeltük, pár éve már bővült a pároméval, a párom anyukájáéval és a dédimével (mostanában többet látjuk). Szóval nekünk a december mellett a januárra is ügyelni kell ajándékok szempontjából. Az, hogy általában hol és mikor ünnepeljük mindig kérdéses, de általában tesóméval szoktunk egybevetni, hiszen ő 30 – án született. Szóval, ja. Ünneplésre fel.
 
Ezen kívül sikerült az év elejét elég pozitívan kezdenem, egy kis pihivel, aztán pedig munkatalálással. Csodálkoztam, hogy sikerült, mert általában vidékiként nagyon nem szoktak városban alkalmazni, de valószínűleg nem vették észre a lakhelyem, mert amikor bementem hozzájuk mindent elintézni és meglátták, hogy hol lakom, elcsodálkoztak. Buszt nem térítik szerintem, de azt mondta a titkárnő, hogy rá fog azért kérdezni. A meló egyébként egy iskolában lesz, pedasszisztensként fogok ott dolgozni (ismét) és a szerződésem május 31 – ig szól, ha minden igaz. Megint gyerekek közt, bár most egy jóval nagyobb iskolába, ami kicsit frusztrál, mert nem tudom mi lesz pontosan a feladatom, szerintem sokkal másabb lesz most, mint anno'. Szóval kicsit félek, de örülök. Más igazából nem történt velem, de azt hiszem, ez egy igazán jó hónap volt. Most pedig jönnek majd a kicsit kiakadós napok, a gyerekzsinat, a rengeteg ember, de kitartó leszek, ígérem.
 
Szerencsére a magánéletemben minden oké, párommal nagyon jól megvagyunk. Épp a minap emlegette, hogy a tavalyi évben nem is veszekedtünk (volt egy – két eset, de nagyon kevés) és ezt nagyon szeretnénk ha így folytatódna. Lassan 5 és fél éve, hogy együtt vagyunk, szerelmesek vagyunk még mindig. A családban pedig.. elvagyunk. Erről sokat nem írnék.
 
Most pedig a webes világgal kapcsolatban:
Rengeteg előre megírt bejegyzésem van és ezt a jó szokásomat szeretném tovább folytatni, hiszen nem biztos, hogy ha majd melóból hazaérek a bloggal szeretnék foglalkozni. Bár sosem volt ezzel gond, de most úgy érzem, kicsit nehezebb lesz, hisz egy ideje itthon ültem, vissza kell rázódnom és ehhez idő kell, pihenés és nostressz. 
 
Emellett a Beyoncés lapommal is szeretnék visszatérni és ha minden jól megy, páran egy újat is nyitunk. Aztán ott van a designes oldal, amit szintén meg akarok nyitni / folytatni akarom. Hogy lesz – e erre időm? Majd meglátjuk.
 
A blogra visszatérve.. szeretném, ha összeállna a fejemben az oldal témája. Már nagyjából megvannak a bejegyzések és ezeket Ti is láthatjátok, hiszen rengeteg ajánlóval érkezem, bloggal kapcsolatos tippeket írok, személyesebb bejegyzéseket is szeretnék még bevezetni és ott vannak a haul posztok, amikkel nagyon el vagyok maradva. Hamarosan jövök egy tavaly évi ruhamustrával, de ahhoz rá kell vennem páromat, hogy álljon be fotósnak, mert egyedül elég hosszadalmas munka lenne. Amit még szeretnék, az egy kritika részleg. Szóval készüljetek, hamarosan kipofozom már a blogot.

Most pedig egy kis statisztika:
Összes látogató a hónapban: 4481
A leglátogatottabb nap: 01. 23. – 331 – en voltatok
A legolvasottabb bejegyzés: Nyereményjáték 335 olvasó
Legtöbb komment: Nyereményjáték (20 komment)
Összlátogatottság (mióta megnyílt a lap): 14.328
 

Nektek hogy telt a hónap? Milyen volt a blogotok számára (ha van)? Esetleg van valami kívánságotok, amit a blogomon szeretnétek még látni? Bármilyen ötletet szívesen fogadok.

 

Puszi,
Ninaa

4 hozzászólás “SZEMÉLYES | Januári összefoglaló” bejegyzéshez

 1. Nagy gratu a munkahelyhez Ninaa! ^^
  Hűha, ti is igazi veterán pár vagytok akkor.
  Ami a webes világot illeti, valószínűleg nehezebb lesz, bár ez függ a munkától, hogy mennyire fáraszt le.

  Nekem szoktak időszakok lenni, amikor picit elfáradok ebbe a suli, meló, blog kombóba, de végül mindig sikerül utolérnem magam. Erre mondják gondolom én, hogy azokra a dolgokra úgy is lesz ideje az embernek, amit szeret. XD

  Mindenesetre ügyesen a továbbiakban is, ahogy tudsz hozz cikkeket, amik érdekelnek téged. ^^ Szeretem olvasni az írásaidat, csak így tovább!

 2. Köszönöm és igen ^^. Remélem még mellé kerül majd egy 0 is. 😀
  Szerencsére előre megírtam pár cikket, szóval mindig lesz valami, ha meg nem.. akkor majd valami régit bedobok hirdetni *haha*

  Köszi a hozzászólást ♥

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük