ŐSZI TAG | 10+1 KÉRDÉS AZ ÉVSZAKRÓL

Sziasztok! Mára egy őszi tag bejegyzéssel érkeztem. Az egész 10 + 1 kérdéssorból fog állni és ha tetszik, akkor vigyétek. Szeretném, ha minél többen töltenénk ki. Tudom, hogy a legtöbb blogger, vlogger kedvenc évszaka ez. Szóval biztosan érdekes lesz számotokra is. Jöhetnek a kérdések?

1. Kedvenc őszi illat?
Az eső illata. Szeretem, ha esik. Nem tudom miért, ne kérdezzétek, de tök jól érzem magam. Kicsit álmosító, kicsit lehangoló, de mégis mámorító, boldogsággal teli számomra. Mint említettem, ne kérdezzétek, miért.

2. Hogyan töltenél el egy esős napot?
A párommal tölteném, egy pohár bort szürcsölve, egymást karolva, valami romcsi filmet nézve és közben boldog pillanatokat átélve.

3. Kedvenc őszi ital?
Forró csoki, vagy tea. Én nagyon odavagyok a forró csokiért, még nyáron is képes vagyok inni, ha olyan kedvem van. A teát pedig csak a hűvösebb évszakokra tartogatom. Egyáltalán nem vagyok teamániás, de a tél közelében szívesen iszom melegen.

4. Milyen outfitet viselsz legtöbbször az ősszel? Melyik a kedvenced?
Nagyon szeretem a fekete nadrágomat, a kicsi csizmámmal, ami már több, mint 2 éve megvan és strapabíró! Ezt egy bőrkabival vagy ha jobb az idő, akkor egy fari kabáttal párosítani. A táska pedig mindegy, csak legyen ^^.

5. Mi a kedvenc őszi recepted?
Nem nagyon van. Gondolkozok, és tényleg nem találok semmit a fejemben, amire azt mondhatnám "kedvenc őszi recept". Szóval nincs.

6. Szoktál sütőtököt faragni? Képet, ha van!
Sajnos nem, de egyszer talán… talán belevágok.

7. Szeretsz őszi dekorációt készíteni és/vagy kidekorálni a szobád/lakásod?
Ezt sem. Én nem nagyon kedveltem eddig az őszt és most sem vagyok oda érte teljesen, szóval még barátkozok. Lehet, hogy jövőre már felkészültebb leszek, főleg ha megszeretteti velem magát, és találok valami jó kis díszítést.

8. Öltöztél már be halloweenkor?
Igen, boszorkány voltam és az évben is ezt tervezem, ha valóban elmegyünk a halloweeni buliban. Kép biztosan lesz, így valószínűleg poszt is. Még ha csak fotókból fog állni, akkor is.

9. Kedvenc film, ami az őszhöz kapcsolódik?
Hókusz pókusz. Én nagyon szeretem ezt a filmet, és szeretem minden évben újranézni. Az egyik legjobb film. Ha újranézem, biztosan fogok hozni róla posztot is. Ha horrorfilmet kéne mondanom, akkor a Halloween lenne az mindenképpen, bár egyszer elég volt megnézni, többször nem szeretném látni. >_<" Nem az én műfajom.

10. Mit szeretsz a legjobban ebben az évszakban?
Ezt az 5+1 dolog, amiért szeretjük az őszt (vagy nem) posztomban már elég bőven kifejtettem, ha valakit érdekel, akkor nyugodtan olvassa el (újra).

10 + 1. Valami személyes kedvenc, amit még fentebb nem említettél meg.
Egy AMV, a Soul Eater című animéhez. Az egész anime halloweeni hangulatú, iszonyatosan jó (sokadjára fogom újranézni, csak hogy írhassak egy ajánlót belőle), és ezt minden halloweenkor meghallgatom, megosztom, éneklem. Amy drága biztos értékeli a zenét! ^^.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük