Nyugodj békében, Sulli!

Már jó pár éve ismertem az f(x) nevű koreai bandát, mindig vártam arra, hogy visszatérjenek. Bár a kedvenc tagom Sulli, már 2015-ben el hagyta a csapatot, hogy a színészkedésre koncentráljon. A fiatal énekes-színésznő életét mindig próbáltam nyomon követni, sajnos rengeteg támadás érte.. és most meg is lett az eredménye. A 25 éves idol a mai napon elhunyt, a hírek szerint.. felakasztotta magát. Annyira szomorú mindig ilyenről olvasni, aztán pedig valahogy könnyítenünk kell nekünk is, fanoknak a lelkünkön. Amellett, hogy az f(x) dalait hallgatom és az örök mosolygó leányzót nézem, muszáj írnom róla. Összeszorul a szívem. Egy ilyen fiatal és gyönyörű és tehetséges lánynak nem szabadott volna feladnia, hogy tudta ennyire elrejteni fájdalmait, miért nem kért segítséget? Szomorú és tragikus ez az egész. Azt kívánom, hogy ahova most került egy sokkal boldogabb élete legyen. Nyugodjon békében!

Az olvasóimat és az idetévedőket pedig arra kérem, hogy ha hasonló érzések dúlnak bennetek, ne féljetek segítséget kérni. A halál nem megoldás semmire, csak hatalmas űrt és szomorúságot hagytok magatok után.

A “megmondó” és beszólogatós nethuszároknak pedig csak annyit üzennék: gondolkodjatok el rajta, hogy mennyit ér egy “na majd én megmondom” féle megnyilvánulás. Nem egy haláleset volt már az ilyenek miatt, a lelkiterror miatt, a szavakkal ért bántalmazások sem különbek a tettlegességnél. Ha valami nem tetszik, állj tovább. Nem kell átadnod másoknak a keserűséget. Néha jobb csendben maradni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük