NYEREMÉNYJÁTÉK | Öröknaptár bemutatása


Sziasztok! Kicsit el vagyok keseredve, hogy a nyereményjáték kevés embert érdekel. Viszont a jelentkezőknek nagyon köszönöm, hogy részt vesznek benne. Elgondolkoztam azon, hogy lefújom az egészet, de aztán rájöttem, hogy miért tenném? Nem cseszhetek ki az eddigi érdeklődőkkel, szóval annyit teszek, hogy meghosszabbítom a határidőt. Február 8 éjfélig lehet jelentkezni, így kereken egy hónapig tart a játék.

A NYEREMÉNYJÁTÉKÉRT KATTINTS IDE!

Most pedig jöjjön a poszt lényege, amiben a nyeremény középpontját mutatnám be, mégpedig az öröknaptárat. A nagyobb képért kattintsatok a képre!

Először is elmondja nekünk ez a picike könyv, hogy örül annak, hogy ezt választottuk határidő naptárnak. Aztán pedig szépen leírja, hogy mit hogyan csináljunk és elárulja nekünk, hogy milyen napokon lesznek 2017 – 2021 – ig az ünnepek.

 

 
Aztán a következő oldalra tévedve a naptárat találhatjuk, természetesen itt is 2018 – 2021 – ig.
 
 
Jöhetnek a névnapok, bár bevallom ez a megoldás annyira nem tetszik, viszont mivel nincsenek megadva a lapokon, hogy melyik év/hónap/nap kezdődik az egész, hanem saját magunknak kell beírni, hogy mikor kezdjük használni a naptárat, így azt mondom oké.
 
 
Lányoknak egy menstruációs naptárat is bevezettek, amiben egyszerűen kikalkulálhatjuk, hogy mikor esedékes a mikulás.

 

Aztán pedig itt vagyunk az egész naptár lényegénél. A legvégén pedig van pár oldal, ahova írhatunk bármiféle megjegyzést, ami még eszünkbe jut. 

 
Nagyon kis aranyos naptár, ha tudnám, hogy használom, akkor meg is tartottam volna, viszont én nem vagyok a rendszerezés megszállottja, ami talán hátrány, de segáz. Remélem Ti is beleszerettetek.
 
U.i.: Bocsi azért, hogy ennyire fénytelen az egész, de tél van, a fényviszonyok igazán trék a szobában. Mindig sötétség. Lehetne már nyár. Nemigaz?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük