AJÁNLÓ | Zenék, amikről lemaradhattál #kpop

Szép jó reggelt mindenkinek! A mai napot egy kis külföldivel indítjuk, ugyanis a múlthéten megjelent koreai újdonságokkal érkeztem. Tudom, nagyon ritkán írok mostanában, de hamarosan újúlt erővel fogok hozni nektek mindenféle apróságot. Szeretek írni és szeretek a blogger közösség apró tagja is lenni, úgyhogy.. nem szabadultok meg tőlem >.<

BoA megjelentette 9. albumát, mely a WOMAN címet kaptam, összesen tíz dal fog rajta helyet kapni. A címadó szóból természetesen kislemez is lett és videóklip is társult hozzá. BoA kétség kívül az egyik legjobb szólista és táncos a koreai zene világában. Nagyon szeretem már régóta a zenéit, ő ismertette meg velem anno' az egész műfajt, miatta találtam rá a 2NE1 – ra és a Bigbang – re. Érdekesség még, hogy a "WOMAN" egy olyan táncos pop dal, amely kiemeli BoA erőteljes énekhangját. Az SM Entertainment azt  is elmondta Twitteren, hogy a 31 éves énekesnő maga írta a dalt.

A Stray Kids fiúk visszatértek negyedik középlemezükkel, ami az I am YOU címet kapta. Ennek megjelent a videóklipje is, amely egy nap alatt, több, mint 8 millió megtekintés tudhatott magáénak. Ez elég szép szám azt nézve, hogy a fiúk tavaly debütáltak. Bevallom, nekem ez a dal sajnos nem nyerte el teljesen a tetszésem. Sokkal jobb volt az előző comebackjük, a My Pace. Viszont nagyon örülök, hogy újra itt vannak, remélem még kapunk pár videóklipet és újabb dalt a fiúktól.
 

 
A Monsta X srácok is visszatértek, második albumukkal, ami a Take 1: Are you there? nevet kapta és annak kislemezével a Shoot out dallal. Elég ütős lett szerintem maga a klip is és a zene is. A banda nyilatkozata szerint az album célja, hogy tükrözze a "Világosságot és a sötétséget, a jót és a rosszat, az életet és a halált, és minden mást, ami ezen túl van". Elég erőteljes maga a zene, a rap része, és a videóklip is.
 
 

Dua Lipa és a Blackpink lányok közreműködéséről ugye már Ti is hallottatok? Ha nem, akkor mindenképp ajánlom figyelmetekbe a Kiss and Make Up című zenét, aminek sajnos videóklipje nincs és abban sem reménykedek, hogy lesz, de ettől függetlenül hallgassátok meg, mert nagyon kis bulizós dal lett szerintem. A Kiss and Make Up Dua Lipa lemezén kap helyet és még egy érdekesség, a Blackpink lányok, Jennievel kezdődően hamarosan szólóban is debütálni fognak. Várjuk már, ugye?

 

 

 

 

 
Még egy amerikai & koreai kollab, mégpedig a The Black Eyed Peas (BEP) srácok kérték fel, még 2016 – ban CL – t a Dopaness dal elkészítésére, aminek sajnos mostanáig elmaradt a világhálóra való kikerülésére. Viszont, október 26 – án végre ez is napvilágot látott, egy igazi régi stílusú, fekete – fehér hiphop remekműről van szó. A Billboard funky hip – hopként írta le, ahogy a BEP lemezét is a Masters of the Sun Vol. 1  albumot.
 
 
Na, kinek melyik lett a kedvence?
Puszi, Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük