2018. 05. 17.     ninaa     ajánló, cikk, sorozat    0 comments

Sziasztok! Most, hogy a legtöbb külföldi tv csatorna meghozta döntéseit és rengeteg kaszán és berendelésen esett túl, megmutatom, hogy én mely újoncokat fogom elkezdeni nézni. Szerintem nem lesznek túl meglepőek, főleg azoknak, akik ismernek már egy ideje. Hiszen ezek azok a sorozatok, amiket imádok. Ilyen például a PLL “folytatása”:

2019: Pretty Little Liars: The perfectionist
Ugye emlékeztek még a Pretty Little Liars című sorozatra? Hogyne emlékeznétek a Csinos kis hazugokra. Az emberek 50% – a tutira oda és vissza volt érte, ahogy én is. Bár az utolsó 2 (vagy 3?) évad sajnos elég kínszenvedés volt. Mindegy, nem ez a lényeg. Hanem az, hogy még az utolsó rész után kaptunk egy kisebb hírmorzsát, miszerint spin – off sorozatot fog kapni. Ez is egy Sara Shepard regényen alapul, a címe pedig: Pretty Little Liars: The perfectionist. Bónusz hír: Mona és Alison, azaz Janel Parrish és Sasha Pieterse is visszatérnek, vagyis főszereplők lesznek. Hozzájuk csapódik még a gyönyörű Sofia Carson is. A sorozatnak már az első évadát is berendelte a Freeform és az első rövid előzetesét is megkapta, amit már biztosan megnéztetek!

Hamarosan: Legacies (The CW)
Szintén egy ismert sorozat kap testvér, vagy (inkább) alsorozatot, ez pedig a The Vampire Diaries spin – offjának a The Originals – nak a spin – offja lesz. Furcsa ugye, hogy egy tesósorozat kap egy másik tesósorozatot?! Bocsi a szóismétlésért, de másképp nem tudtam leírni. Sokat még sajnos nem tudunk róla, ugyanis nemrég erősítették meg a hírt, miszerint készülőben van. Azonban annyi hírmorzsánk van, hogy a The Originalsban szereplő Hope, azaz Danielle Rose Russell és az Alaric Saltzman professzort alakító Matt Davis biztos főszereplőkké válnak, hiszen az Alaric és Caroline által alakított iskolában fog játszódni. Alaric lányait pedig Kaylee Bryant (Josie) és Jenny Boyd (Lizzie) fogja megformálni. Amint többet fogok tudni, vagy előzetest fogunk kapni, meg fogom veletek osztani! Ki várja még rajtam kívül ezt a természetfeletti vámpíros, boszis, vérfarkasos sorozdtot?

Hamarosan: Charmed reboot (The CW)
Remélem az eredeti sorozat élményeit fogjuk megkapni, azaz a vicces, természetfeletti és feminista irányzatát, persze egy kicsit megújítva. A történet majd három főiskolai nővérre koncentrál, akik rájönnek, hogy boszorkányok. A pusztító természetfeletti démonok között, a családi kötelék mellett és a magánéletük problémáit össze kell kötniük a boszorkányságukkal, ami valljuk be őszintén, a Halliwell nővéreknek sem ment. Kíváncsi vagyok a sorozatra és, hogy mi fog kisülni belőle. A rajongók egy része hozzám hasonlóan várja a boszik új életét, de vannak akik kételkednek a sikerükben. Én viszont reménykedek, mert nagyon kevés boszorkányos sorozatunk van mostanában és nekem iszonyatosa hiányzik. Ha nektek is, akkor nézzétek meg az új Bűbájos boszikat.

Melyiknek adtok egy esélyt? Én mindegyiket, hiszen ezért is hoztam el nektek őket! Várom a Ti kedvenceteket, vagy mutathatnátok nekem még hasonlókat.

Puszi,
Ninaa