Miért utálom Taylor Swiftet?

Ha már ekkora lázban vannak a legtöbben Taylor új klipjétől, gondoltam megosztom már a véleményem róla. Bevallom őszintén, én már akkor sem szerettem, amikor még (szerintem) volt stílusa és country énekesként futott be a médiába (a fenti videóban ezt az énjét láthatjátok). Szóval igen, sem country, sem pop előadóként nem vált a kedvencemmé. Na, rá is térnék arra, hogy miért nem szeretem.


1. Koppintgatás

 

Az első igazi nagy utálatot az okozta, amikor kiadta a Bad Blood című egész kis fülbemászó dalát, amiben több hírességgel állt össze és így igazi sikert aratott. Bár maga a dal nem lett rossz, és ha nem koppintaná annyira a 2NE1 lányok Come back home című klipjét, még talán, talán szeretném is (vagy nem). Viszont ha megnézitek a két videót, vagy akár a fent beágyazottat, rájöttök, hogy nagyban hasonlítanak. Engem, mint 2NE1 rajongót, igazán szíven ütött. És a Katy és közte lévő cicaharc is gyerekes, de jó médiafogás, hiszen beszélnek róla. Egyetértetek velem?

Természetesen nem ez volt az egyetlen, amiben a kpop dalokból csemegézgetett. ugyanis előszeretettel használt Taeyeon klipjéből is különleges elemeket. Bár itt nem annyira szembetűnő szerintem, de a 2NE1 esetében eléggé egyeznek a jelenetek.

2. Szakítás = dalszöveg írás
Ezer meg egy téma van, amiről írhatna, de Ő inkább kiteregeti a szerelmi életét. Ami eléggé visszataszító és az exeknek talán még megalázó is lehet. Nem hiszem, hogy bárki szívesen hallja vissza a kapcsolatát bárki dalain keresztül. Vagy ha mégis valaki ebből merít ihletet, akkor ne tegye közzé azt, hogy kiről szól. Tartsd tiszteletben a másikat. Elég megalázó így is annak a személynek, akinek címezted, biztosan tudja, hogy róla van szó.

3. Rengeteg botrány
Bár a sztárok közül kinek nincs? Viszont Taylor szerintem túltesz mindenkin. Igaz, Ő nem meztelenkedik (mint pl. Miley), de mégis.. abból is rengeteg ellenszenvet vált ki, hogy rengeteg párja volt, a 2. pont pedig rátesz még egy lapáttal. A cicaharc Katy és közte sem emeli őt az egekbe, de ugyanígy Katyt sem. Viszont a számlálót, a pénzt kapják érte biztosan. Ahogy a West vs Swift botrányokért is. Emlékeztek Kanye – Famous dalára és az ikonikus szövegére "én tettem azt a ribancot híressé, szerintem nekem, és Taylor Swiftnek szexelnünk kéne"? Bővebben a történetről starityn olvashattok. Akár megbeszélték, akár nem, akár Taylor, akár a menedzsere akasztotta rá ezt az álszentkedést, akkor is undorító.

4. Egyéb okok
Például az, hogy túl van nyomva. Túl van hypeolva (javítsatok ki, ha tévedek a leírásában). Általában Beyoncéra írják ezt, de szerintem Taylorra is simán ráillene a jelző. Most is, hogy visszatért, és ilyen rekordot dönt meg, meg túlszárnyalja Adelet és még hasonló szövegeket olvasok… még nagyobb undort vált ki belőlem, főleg, ha valaki a fentieket ismeri. Ha igaz a hír, hogy a paparazzikkal is lepaktált, hogy csak jó képeket tegyenek közzé róla.. még talán meg is értem, de akkor sem kedvelem jobban. Az énekhangjával sem vagyok kibékülve, főleg ha élőben tolja. Meg egyszerűen nem.. nagyképű, álszent, de az biztos, hogy van tehetsége valamiben. Hiszen ha nem lenne, rajongói sem lennének.

Azt is tudom, hogy vannak hozzá hasonló sztárok és mindenkiben van valami rossz, de mégis számomra Taylor az egyetlen olyan énekesnő, akit olyan szinten utálok, hogy.. hűűű. Ezt jól megasz'ontam. Még talán a Kardashian családot is többre tartom. Durva, tudom. Viszont már az okát tudjátok.

Ti szeretitek Taylort vagy hasonló véleményen vagytok, mint én? Tudtok olyan hírességet mondani, akit utáltok és bármikor meglátjátok a nevét a falra másztok tőle? Kíváncsian várom a véleményeteket.

24 hozzászólás “Miért utálom Taylor Swiftet?” bejegyzéshez

 1. Én különösen sosem fordítottam nagy figyelmet Taylor iránt.
  Az én utált celebem Leo Messi. Ki nem állhatom. Közre játszik az is, hogy Realos vagyok, ő meg Barcelonás.. de a többi dolog ami mögötte van sem szimpi. Nagyon felfújták, ő meg kihasználja. Gyűlölöm.:D

 2. Örülj neki. Én folyamatosan látom, és kicsit idegesít. Pedig nem akarom, mégis szembe jön velem. ^^. Messit én nem ismerem, és a focit sem szeretem igazán, szóval erre nem tudok mit írni. Viszont, ha tényleg kihasználja azt, hogy "istenítik", akkor megértem, hogy miért nem szereted! 😀

 3. Dzseniii, én is utálom Messit, pedig Barcás vagyok 😀 😀 Am ebbe a videóba azért belegondolva milyen kis copyzást hajtott végre Taylor. Egy-két dalát amúgy bírom, de mostanság amit művel meg ez a szemmeregetései ,konkrétan félek tőle 😀 Viccet félretéve sok igazság van abban amit leírtál, nekem Kristen Stewartból van elegem és Vajna Timikéből, bár utóbbin olyan jókat nevetek, mikor kommentelnek egy-egy képe alá 😀 Szenzációs 😀

 4. Azért arra kíváncsi lennék, hogy Kristent miért is utálod, vagy eleged van belőle?! Nagyon érdekelne, mert szerintem egy nagyon jófej színésznő lehet. Taylor szemmereszgetései? Na azt nem figyeltem 😀 Mindegy, nem segít abban, hogy egy picit is szeressem szegényt. Nem mintha érdekelné :'D

 5. Yessus az a kép!!!! :DDD Én Kristent amúgy bírom. A Twillightban is imádtam, bár jobban szerettem heteroként, de ez már nem ide tartozik. 🙂 Szeretem az új filmjeit is, meg megjelenéseit, fotósorozatait ^^.

 6. Uhh végre valaki, aki osztozik az unpopular opinionomon! 😀 Én is hasonló okok miatt utálom Taylort, bár a kopizós dolgairól nem tudtam. Nekem az a legnagyobb bajom a lánnyal, hogy nagyon megjátsza magát, és mindig ő a szende kis ártatlan lány, aki nem tett semmi rosszat, csak őt bántják mindig. Brühühü 🙁 Számomra hiteltelen és undorító amit csinál.

 7. Most eszembe jutott egy videó, amit egyszer néztem Youtube-on. Valami olyasmi volt, hogy sztárok, akik utálják Taylort, és valaki valami ilyesmit mondott: "azt tudom, hogy írt egy dalt a pasijáról, akivel szakított, és ezért tudni fogom, ha randizott Sammel, mert hallani fogok egy dalt arról, hogy Sam milyen egy f*sz." Amúgy én is utálom őt, és nagyon nem értem azt, aki még mindig képes összejönni vele, hiszen mindenki tudja, mi lesz szakítás után.

 8. Azt a videót én nem is láttam még 😀 Pedig szeretem nézni a "Taylor haters" videóit. Na mindegy. Én sem értem egyébként, hogy miért jönnek még vele össze. Vagy legalább íratnának vele valami szerződést, hogy nem baszki, nem írhatsz rólam dalt, ha szakítunk. ^^"

 9. Nincs olyan, akit úgy különösebben utálnék, de ha a Gremlins dobosát, Kenzot meglátom, feláll a hátamon a szőr. 😀 Ugyanígy vagyok az ex.The Kiddie gitárosával, Yuuseijel is, nincs az a pénz, hogy valaha is fintor nélkül nézzek rájuk.

 10. Hello! A barátaim körében nagy Taylor Swift utáló hírében állok, az okaim a tiéddel közel azonosak, de a felsoroltakat még tudom fokozni.
  2010-ben, a Speak Now albuma megjelenésekkor lettem a rajongója, nagyon tetszettek a dalai és a dalszövegei, a gondolat, hogy egy egyszerű lány egy gitárral is milyen naggyá válhat nagyon megtetszett. Ahogy elkezdtem magára a dalszerzőre is figyelni, rájöttem, hogy ez nem igazán így van. Kiábrándított az, ahogy megalázza az exeit. Ha csak dalt írna róluk, nekem semmi bajom nem lenne a dologgal, hiszen rengeteg híresség teszi ezt, de amíg ők a dalírásnál abbahagyják, Taylor az interjúkban, a koncertein két dal között mindig tesz megjegyzéseket, utalásokat, hogy az emberek elkezdjenek csámcsogni arról, hogy kiről szól az adott dal. A Bad Bloodról már az album megjelenése előtt mindenki tudta, hogy Katyről fog szólni. Véletlen információ kiszivárgás? Nem hinném. Inkább marketing. Taylor Swift egy cukros papírba csomagolt kavics, akinek se hangja, se dalszerzői tehetsége nincs, csupán pénz a zsebében, amivel megveszi magának a producereket. Mindig minden róla szól, az ő nevének mindenhol ott kell lennie. Az 1989 albuma Lana Del Rey koppintás (hallgassátok meg a Wildest Dreams-t és Lana Without You című dalát egymás után például) a legújabb dalának refrénjét pedig az I'm too sexy című számról másolta, és ennél kénytelen volt kreditet is adni az eredeti dalszerzőknek, persze pénz kíséretében, hogy ne pereljenek. A dalai semmitmondóak, lassan harminc éves de még mindig a gimnáziumba képzeli magát, a legnagyobb problémája az életben az, hogy egy pasi egy hónap után megunja őkelmét, mert rájön, hogy ő is csak egy Barbie baba, semmi több. Nem tudom felfogni, hogy lehet ennyi rajongója, hiszen őket is egyenesen kisemmizi, ezzel a "ha nem veszel albumot, TS-es pólót, tornazsákot vagy bármi biszbaszt, akkor nem tudsz jegyet vásárolni a koncertemre" dologgal. Irritáló és rosszindulatú, csak viszályt és ellenségeskedést generál a zeneiparban, elnyomja a sok zajjal amit kiad az igazán tehetséges előadókat a zenei listákon, a Grammyről meg nem is beszélve. Még sosem utáltam senkit ennyire, főleg, hogy csak egy sztár és semmi értelme ennyire ellene lenni, de egyszerűen a hangja vagy a neve hallatán dühös leszek. Várok a napra, amikor bejelenti a visszavonulását, végérvényesen.

 11. Szerintem kicsit keményebben tolta Miley, mint most Bella. Bár már úgy vettem észre, hogy Bella sem az az őrült. Kezdi érezni, hogy hol a határ. Fiatalok, élvezzék egyébként az életet, főleg, hogy ők megtehetik. De valóban, vannak olyan megnyilvánulások, amiket nem tudok én sem elfogadni tőle / tőlük. Taylor esetében az egész lénye. 😀

 12. Ohh. Megtaláltuk akkor egymást. :3 Én is körülbelül így vagyok vele. "Taylor Swift egy cukros papírba csomagolt kavics, akinek se hangja, se dalszerzői tehetsége nincs, csupán pénz a zsebében, amivel megveszi magának a producereket." <– ez pedig nagyon tetszett. Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed. Majd bontunk egy pezsgőt, ha visszavonult ez a szőkeség. ^^.

 13. Ők elég névtelennek számítanak a mainstream körökben, de igen, teljes mértékben átérzem. Mikor AKi (énekes, basszusgitáros) supportnak Kenzot vitte magával Tajvanra és nem a szokásos dobost, kicsit NAGYON ideges lettem. Ennél már csak az a rosszabb, hogy a Gremlins alapból számomra szimpatikus zenét játszik, csak klipet nem szabad néznem tőlük, mert felmegy bennem a pumpa. xD A hivatalos fotózásokról már ne is beszéljünk, azon a ponton szépen lassan haldokolni kezdek, pedig azok a ruhák olyan szépek szoktak lenni. 😀

 14. Jó, nálam csak a Szörnyecskéket dobja fel a gugli, ha rákeresek, szóval bocsi >.< de nem tudom mi, ki, hol. Szóval amíg nem dobsz be egy videót, addig csak a kis cukiságokat látom. :DDDD

 15. Igen, tudom. Sosem szerettem sajnos. Nálam az egyedüli, amit nem szeretek Japánban, az a zene. :'DDD Bármi más jöhet, de a zene.. kinyír. *Na jó, a morbid filmjeiket sem szeretem, de az már mellékes…*

 16. Nekem Nagy kedvencem volt még gimi elején szerettem a dalait, a klippjeit meg különösen, olyan egyszerűek voltak, de aztán valami szörnyű stílusváltáson esett át, azóta, ha nem is utálom, mert nem szoktam úgy eleve senkit, nagyon unszimpatikus személyiség lett. :/ Meg most már a hangja se valami szép, vannak nála százával, akik jobban énekelnek.
  Mondjuk én mára már olyan messzire kerültem a hype-olt pop énekesektől, hogy már azt se tudom ki-kicsoda, meg hol tartanak. XD Amit amúgy nem is bánok. 😀

  Moro

 17. Szerintem sosem volt jó énekesnő, max középszintű, még anno' is. Bár ez biztos lejött a posztból ^^. Én elvagyok a pop énekesek egy részével, de van, akiről én sem tudok szerencsére sokat 😀

  Köszi a hozzászólást ♥

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük