KRITIKA | zimanko.blogspot.hu

 
Sziasztok! Két napja írtam ki, hogy kritikát vállalok és első alanyom már meg is érkezett hozzánk. Ő Zimanko, akinek igazán egyedi weboldala van itt a blogspotosok körében. Hogy miért? Azt a bővebben alatt találhatjátok, de mindenképp nézzetek be hozzá, hátha Ti is kedvet kaptok ahhoz, amit ő csinál.

 

A kinézetről
Cicák, cicák mindenhol. Nagyon szeretem a fejlécet, amit ha jól olvastam, Te készítetted. Nagyon ügyes vagy, azonban a cica és a kencék (ha nem olvas tovább a látogató) kicsit összezavarhatja az embert. A levendula mellé talán a szappanokat is mellé lehetne rakni, vagy valahogy összekapcsolni a kettőt. Most hirtelen egy fürdeni kívánó cica jutott az eszembe, de az sem lenne túl megfelelő. A háttér nekem már sok, vagy a tartalmi résznél kellene, hogy fehér legyen, mert így nehezebben olvasható a szöveg. Zavaró a szemnek a minta és ha hosszabb szöveget írsz, törd meg. A továbbiakat én megfelelőnek találom. A betűméret és a színek összképe is jó és a favicon is nagyon feldobja az oldalt.

A tartalomról és a témáról
Nekem először fogalmam sem volt arról, hogy a Zimanko Javas milyen címre utalhat és a cicákat látva a kinézeten furcsállottam is, hogy hogyan függhet össze a témával őméltósága. Tudod, hatalmas cicarajongó vagyok, szóval megfogtál vele, mint fentebb írtam, de a témához ugye nem tudtam kötni. Majd elolvastam a tartalmas leírást az oldalról és magadról és így már sikerült összekötnöm a kettőt. Nagyon ötletes és cuki sztori volt. Igazán egyedi a téma, amivel foglalkozol és csodálatos, hogy szinte mindenmentesen készítesz termékeket. A posztokat még kevésnek tartom, de ugye ezzel nem lehet sietni és ahogy az ember ideje engedi, úgy dolgozik a hobbiján is. A posztok segítőkészek, aki hasonlóba akar belekezdeni, annak a Te oldalad lehet a tökéletes támpont. Csak így tovább vele. 

Egyéb: ha videót veszel fel (igen azt is megnéztem), egy aláfestő zene sokkal nyugodtabbá teszi a nézőt. Tudom, első videó és sajnos sokkal többet nem tudok a témához hozzáfűzni, hiszen nem vagyok videós.

Szóval összességében egy igazán különleges lapra tévedhetünk, ha benézünk Zimanko oldalára.

Te is szeretnél kritikát kérni? Akkor írj ehhez a bejegyzéshez és várj türelemmel, amíg elkészítem neked.

 
Puszi,
Ninaa

2 hozzászólás “KRITIKA | zimanko.blogspot.hu” bejegyzéshez

  1. Kedves Ninaa! Ezúton is nagyon szépen köszönöm, hogy rám áldoztad az idődet és a soraidat, táplálkozom az észrevételeidből és a kedves szavaidból! Szeretnék minimum annyit tenni, hogy megosztom a blogodat pár olyan blogos csoportban, melyekben nem vagy benne, illetve a saját hírfalamon is, ha megengeded, hogy terjedjen ott is a híred. Jó munkát és elsősorban szórakozással teli alkotást kívánok Neked köszönettel!

  2. Szia!
    Köszönöm, hogy megosztanád, nagyon aranyos vagy. Természetesen, ha úgy érzed, oszd meg. Sajnálom a késői választ. Remélem még visszatalálsz hozzám. Jajj és el ne felejtsem, örülök, hogy tudok segíteni másoknak a jobb oldal elérésében.

    Puszi ♥

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük