Kritika | Redzsina – alternativkepzeltvilag.bs

 

Újabb kritikához érkeztünk, aminek a hét elejére ígértem a megírását, de valjuk be.. nem kifogások jönnek, hanem egyszerűen csak lusta voltam és máshoz volt kedvem. Ne haragudj Redzsina, azonban most a teljes bejegyzésre kattintassz, akkor olvashatod az oldaladról a kritikámat.
 

 

Az Alternatív világ egy nagyon jó cím, tetszik a fejléc, a színek, nagyon jól néz ki így együtt. A menüvel már vannak apróbb problémák. A betűtípus sem a kedvencem, de attól eltekinthetünk, hiszen egyéni probléma. Viszont ha adhatok egy tippet, inkább legyen tahoma, times vagy akár georgia, ha szebbet szeretnél. A Comic Sans az olyan.. sansz. A másik, amit jó lenne, ha sikerülne megoldani, a középre igazítás. Most balra húz az egész és nem esztétikus az oldal. Következő probléma, a bemutatkozó menüben nem látszik a kép, mint ahogy észreveszed a képernyőfotókon. Lehet, hogy csak törlődött, vagy nem tudom hogy sikerült ezt elérni, de tessék javítani és szerintem felesleges ez a lila keret, ha a többi menünek nincs. Nem esztétikus. A bejegyzésekben való képek szépek, ügyesen elkészíted őket, figyelj oda arra, hogy mindig akkora széles legyen, amekkora a középső oszlop, ne legyen nagyon kisebb, mint pl. itt. A blogbejegyzések címe megfelelő. 

 

 
Nincs más, amibe bele tudnék kötni. Örülök, hogy tördelsz, nem hosszúak a főoldalon található posztok, nem kell kilométereket görgetni. Ügyes. A tartalomra most már rátérhetünk. A bejegyzéseidet jó olvasni, mint hogyha tényleg előttem ülnél és úgy mondanád el a véleményed. Tetszik, hogy témában írsz, bár egy – két helyen még nincs bejegyzés, kíváncsi vagyok az utazásos posztjaidra is, oszd meg majd velünk. Emellett örülök, hogy kezded megtalálni a témát, amiben írni szeretnél, mert ez a legfontosabb egy blogger életében. Bár én írom/mondom, miközben néha még én is bele – bele fogok olyanba, amibe nem kéne, nem az én témám, de kísérletezgetni szabad. A személyes kategória a legtágabb téma, amiben írhatunk, örülök, hogy ezt választottad. Tessék többet írni, ha van szabadidőd, mert jó blogger vagy. Az viszont nagyon jól tetted, hogy a novelláidat másik cím alatt írod, mert több figyelem kell arra, és lehet elveszne a személyes posztjaid között. 
 
Remélem, hogy hamarosan újabb poszttal érkezel és remélem, hogy tudtam kicsit segíteni. A következő két kritika, amit el fogok készíteni: Erika és Drea. Hamarosan jelentkezem. Addig is:

Te is szeretnél kritikát kérni? Akkor írj ehhez a bejegyzéshez vagy a chatbe és várj türelemmel, amíg elkészítem neked. (Jelen pillanatban jövő héten esedékes)

Puszi,
Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük