KRITIKA | Kathryne – bordahajtogato.gp

Elérkeztünk egy újabb kritikához, mely Kathryne blogjáról, a www.bordahajtogato.gportal.hu oldalról fog szólni. Először is szögezzük le, hogy a cím nem minden napi, bár arra sajnos nem jöttem rá, hogy miért erre esett a választás. Erre egyszer térj ki. Rengeteg tag van, amiben ezt is kérdezik. :3 Engem érdekelne.
 
 

Menjünk bele bővebben. Imádom a dizájnod. Annyira kis télies, szépséges és egyszerű. Nagyon jól össze vannak párosítva a színek. Amit megemlítenék, hogy a css kódban a body részbe dobj be egy "margin: 0" – t és akkor a gportál bannersávja is teljesen végigér majd a lapodon, mert így furán mutat. Ahogy láttam a dizájnos lapodon ez így van megcsinláva, tessék a személyes / blogos oldaladra is beletenni. Amit még kicsit bántja a szemem, az a címkék és a dátum, azért mert nincsenek egyvonalban. Szebb lenne, hogyha az egyik a láblécbe lenne, a másik pedig maradna ott, ahol most. A "Morning coffe with Kathryne" feliratot dobd egy kicsit lejjebb, szebb lesz és így nem fog rögtön a bannersáv alatt lenni. Kell egy kis térköz. Azt hiszem ennyi.

Az oldal tartalma igazán szép, sok bejegyzéssel büszkélkedhetsz, mondhatni rendszeresen hozod az új posztokat, több témában is írsz, ami még jobbá teszi az egészet. Amit annyira nem szeretek, azok az angol bejegyzéscímek. Plusz egy – két bejegyzésnél úgy látom nem használsz címkéket, akkor azokra a bejegyzésekre a későbbiekben nehezebben lehet majd rábukkanni. Ne hagyd ki egyik bejegyzésedet se. Hiányolok egy kicsit többet rólad, persze a bejegyzéseidből azért elég szépen megismerhetünk, csak egy picit összeszedetteb "Én" menüpontra vágyom. Bár azt olvastam, hogy nem szeretnél túl sokat megosztani magadról, de ez az én kis berögződésem, hogy kell egy ilyen menüpont is. Emellett az oldalról is írhatnál, ha még eddig nincs, mert nem találtam, hogy miért pont ez a cím, mi a célod vele, tagként találtam hasonlót, de akár csinálhatnál egy teljes "Blogger tag" (mondjuk ebben sincs benne, hogy miért ez a cím, de azt én egy külön posztban írtam meg) posztot. Azt is észre vettem, hogy vannak külön menüpontok (ez és ez), amiket eldugtál a címkék közt. Csinálj nekik akkor egy külön részleget a menüben, akár lehetne az a "rólam" menüpont. Szóval ezeket találtam, amit még hiányolok, vagy akár javítani lehetne.
 
Összességében viszont, ha nem mentem volna ennyire bele, akkor egy kiváló bloggert ismerhetünk meg, rengeteg dologról olvashatunk, egyben van az egész lap, szóval csak így tovább. Én imádlak, ahogy az oldalt is.
 

Te is szeretnél kritikát kérni? Akkor írj ehhez a bejegyzéshez és várj türelemmel, amíg elkészítem neked.

 
Puszi,
Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük