2018. 08. 03.     ninaa     kritika    0 comments
 
Ismét egy kritika, hogy a jövő hétre ne maradjon. Az egyik kedvenc sorozatom rajongói oldalának szerkesztője írt rám és nem titok, hogy a weblapot is rendszeresen követem, nagyon szeretem és örülök, hogy megoszthatom róla a véleményem. A lap szerkesztője Drea és az oldal címe: tvdto.com .
 

 
Valószínűleg mindenki rájött, hogy a Vámpírnaplók és a The Originals című sorozatról szól az oldal, majd később pedig a Legaciesről is lesznek friss információk, érdekességek, hírek. Igazából ecsetlhetném, hogy szeretem, imádom, gyönyörű, fenomenális, tökéletes a kinézet, hiszen így van, de azért valjuk be, Ninaa mindig talál hibát, ha még apró is. Tessék kijavítani a link második színét, mert ha a legutóbbi posztokra ráviszem az egeret, akkor már nem látszik a bejegyzés címe. Ahogy a főoldali bejegyzéseknél sem néz ki túl jól ez a vörös szín a szürke háttérrel. Még valami: hiányzik Alaric a fejlécről. Hihi. Azt hiszem ennyi. Ja nem, egy két képre ha rákattintok nem jön be a galéria, például itt. Ezt már jeleztem feléd. Mivel minden más tökéletes, így nincs más hátra, minthogy a tartalomra térjek. Mindig friss hírekkel lepsz meg minket, olyanokkal is, amik máshol egyáltalán nincsenek fent, szóval azt kell mondjam, nem csak gyönyörű az oldal, de az egyik legjobb hírforrás is. Naprakész. Azonban, ahogy a menüpontokba belenézek, még elég üreskének látom, de gondolom amint lecseng a The Originals felett a sok utálkozás, belefogsz ebbe is. Bár ott lesz a Legacies, de szerintem amellett menni fog a bővítgetés. Alig várom, hogy olvassak a szereplőkről és érdekességeket hozz nekünk. Amúgy a szlogeneket szívesen olvasnám magyarul is. A születésnapi kártyákat imádom. Örülök, hogy rólad is olvashatunk és megismerhetünk kicsit, és annak is, hogy a galéria tele van képpel, a multimédia menüben pedig mindenfélét tartogatsz nekünk. Alig három hónapja nyílt meg az oldal és már rengeteg mindent találhatunk nálad, hiába érzem kissé hiányosnak, ezalatt a három hónap alatt én még ennyit sem tudtam volna elérni, szóval minden tiszteletem a tiéd.
 
Köszönöm, hogy vagy nekünk és sok sikert az oldalhoz továbbra is, én nagyon szeretem és alig várom a Legaciesről is a híreket. Mindenkinek ajánlom, hogy nézzen be hozzá. MEGÉRI!

 

Te is szeretnél kritikát kérni? Akkor írj ehhez a bejegyzéshez vagy a chatbe és várj türelemmel, amíg elkészítem neked.

 

 

 

Puszi,

 

 

Ninaa