2018. 11. 02.     ninaa     kritika    0 comments

Ahha! De rég volt már az oldalon kritika. Most viszont Dienah meghozta a kedvem, hiszen kért tőlem egy kis véleményt a come-crazy.gportal.hu oldaláról, aminek bevallom őszintén nagy rajongója vagyok. Természetesen ettől eltekintünk.

Szóval kezdjük a kis dizájnoddal, ami egyszerű, de nagyszerű. Imádom a sárgaságát, az őszies hátteret és azt, hogy ennyire összhangban vannak egymással az elemek. Nem csicsáztad túl, de nem is lett az az unalmas kinézet (mint, például most az enyém). Amikor rápillantok a blogodra, mindig visszahúz egy kicsit a szívem arra az átkozott tárhelyre. Egy apróság, tüntesd el az alsó görgetősávot, mert ahogy arébb csúsztatjuk, más lesz a háttér. Tetszenek a kis levelek a nevek mellett, meg a menüpontjaid mellett. Az meg nagyon menő, hogy váltakozik a háttér, az meg még menőbb, hogy mobilkinézeted is van. Taníts mester.. pls ♥ Szóval… azt hiszem nincs mibe belekötni, tetszik itten minden.

A tartalommal minden rendben. Írsz, amikor tudsz, amikor van kedved, vagy ha valami újat rajzoltál és épp ócsárolni van kedved azokat. Egyébként imádom a szókimondóságod, azt, ahogy egy – két bejegyzésed elnevezed, vagy ahogy az oldaladról írsz. Nagyon kis személyes és magával ragadó és egyben vicces is. Köszönöm, hogy ilyen vagy ♥ Örülök, hogy rólad is olvashatunk egy keveset, és a bejegyzéseid által kicsit jobban meg is ismerhetünk. Az előző kritikámat is megtaláltam (kép nélkül.. sajnos van, hogy elveszik, ha nem mentik el az emberek), hasonlóan jókat írtam, de ha egyszerűen nincs mibe belekötni, akkor miért írnék mást? De tudod mit.. tessék kicsit gyakrabban írni. Mert szeretem ahogy és amit írsz. 😉 Összességében: Imádom. Menő, amit művelsz. Ügyes vagy. Csak így tovább. Csók.

Te is szeretnél kritikát kérni? Akkor írj ehhez a bejegyzéshez és várj türelemmel, amíg elkészítem neked.

Puszi,
Ninaa