Kritika | Andi – szerelembol-otos.bs

Egy újabb kritika, egy újabb történetes oldalról. Andival már nagyon régóta tartjuk a kapcsolatot így egy olyan lapról írhatok most kritikát, ahová szinte minden nap benézek és ismerem is a történetet. A Szerelemből ötös elnevezésű weboldalt, aki még nem ismeri, mindenképpen ismerje meg. Nagyon jó!
Mondom én, aki nem egy könyvmoly, ezt úgy érzem sokszor említettem és még szerintem rengetegszer fogom. Na de térjünk is a lényegre. Ahogy írtam ismerem a sztorit és az írót is. A történet címe szeritnem nagyon ötletes lett. Elsőre nem is, de aztán leeshet mindenkinek, hogy miről fog szólni a cselekmény. Oldalt figyelmezteti is az ide látogatókat, hogy ha valakinek nem jön be ez a fajta kapcsolat, akkor tessék elhagyni a helyet. Így is kell. A +16 is jogos, bár szerintem lehetne egy kicsit több dolog benne, ami indokolja ezt a “karikát”. A kinézetre is kitérnék egy kicsit. Ahogy tudom, de javíts ki ha tévedek, sajátot használsz. Ez nagyon jó. Tetszenek a szereplők a fejlécen, ahogy elképzelted őket. A kivágásuk nem a legtökéletesebbek, de legalább jól össze vannak rakva. Emellett kissé élettelenek, életlenek. Egyébként a színek passzolnak, így mást nem is tudnék felhozni kritikaként. Bár remélem a következő kinézeted kicsit komolyabb lesz. Ehhez illene. Ami egyáltalán nem tetszik: a címeknél az a két táska. Szerintem feleslegesek.. És most pedig rá is térhetünk a sztorira, vagyis a tartalomra. IMÁDOM! Viszont ezt Te is biztosan tudod, hiszen mindig szeretem olvasni az újabb és újabb részeket. Szeretem Kamilla és Noel összefonódását, a mellékszereplőket, az egészet, ahogy van. Olykor észreveszek benne elírásokat, erre figyelj, de egyébként nagyon kevés van, szóval semmi gond, megesik. Ha már van a szereplőkről külön modul, kicsit ki is bővíthetnéd őket, leírással, tulajdonsággal ilyesmi, ha lesz időd. A fejezetek úgy jók, ahogy vanak, elég hosszúak ahhoz, hogy ne fáradjon el a szemünk, és ahhoz is, hogy alig várjuk a következő részt. Tehát egyáltalán nem unalmasak. Örülök, hogy folytatod ezt a történeted is. Várom, hogy ismét hogyan gabalyodnak egymásba a szerelmesek. Csak így tovább, mert nagyon jó, amit csinálsz.

Te is szeretnél kritikát kérni? Akkor írj ehhez a bejegyzéshez vagy a chatbe és várj türelemmel, amíg elkészítem neked. (Jelen pillanatban jövő héten esedékes)

Puszi,
Ninaa

2 hozzászólás “Kritika | Andi – szerelembol-otos.bs” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük