Június bloggere és egyben kritikája

Furcsa egybeesés következik, de mivel már június végén eldöntöttem, hogy kit választok a hónap bloggerének “címére” és nem állt szándékomban változtatni ezen, úgy döntöttem, hogy a kettő bejegyzést egyben megírom. Az illető, aki pedig ennek a bejegyzésnek a sztárja lesz:

Niki, a glorious-mind.blogspot.com bloggere.

Nikit még a gportálon ismertem meg, bár akkor Limonadeeként volt jelen. Imádtam már ott is a blogját, de az is igaz, hogy csendes olvasója voltam, meg vagyok most is. Szeretem a személyes bejegyzéseit, de be kell vallanom, hogy jobban megkedveltem azóta, amióta blogspoton tevékenykedik. Most, hogy ezt leírtam, folytatódjon egy picit a bejegyzés kritika része.

A glorious mind, azaz a dicsőséges lélek nagyon nyugtató cím. Vagyis nekem azt sugallja, hogy egy kiegyensúlyozott, nyugodt személyiséggel találkozhatunk a blogon. És valójában, szerintem így is van. A mostani kinézet is nagyon szép, minimalista és a bal oldalon elhelyezett kép is illik az egész összképhez. Tetszik a rajta található keep to the goal alcím is, mint tartsd a célt. Ügyesen megválasztott mind a kettő. Kinézetileg tudom, hogy egy más által készített sablont használsz és semmi gond nincs vele. Imádom ezt az elrendezést, a színeket. Ami szerintem nem a legjobb, az a bal oldalon lévő “About me”. Nagyon nem szép látvány, amikor minden nagy betű. Tudod erre szokták mondani, hogy ne kiabálj. Ha tudsz rajta javítani, akkor szerintem változtass. A többi szerintem jól meg van csinálva a sablonban. Tartalmilag sokkal jobban tetszik a lapod, mint mielőtt gportálon voltál. Örülök, hogy több témába belefogtál. Szeretem amikor haul bejegyzést olvashatok nálad, vagy egy kis kirándulós posztot látok, esetleg ajánlóidat vagy épp véleményeidet osztod meg velünk. Viszont azt is szeretem, amikor komolyabb témákba fogsz bele. Azért tessék több személyes bejegyzést írni, mert már két hónapja úgy istenigazából nem volt ilyen témában poszt. Hiányzik. Amit még tudok javasolni, hogy egy kicsit gyakrabban gyere írományokkal. Úgy láttam többször is kimaradtak hetek, bár ez betudható a vizsgaidőszaknak. Jajj és köszönöm az “about me” külön menüpontot, ahol téged és igazából az oldalt is megismerhetjük. Ilyenre mindig szükség van (Ninaa, hozz létre egyet, te is!). Mást nem is szeretnék írni. Szeretem a lapod, további sok sikert a blogspoton, ha beletanulsz a kinézetkészítésbe, taníts majd, mert egyébként nekem sem megy.

A következő alanyom pedig Helie lesz a bookssecret.blogspot.com oldal szerkesztője. Azonban erre a kritikára a jövőhéten fog sor kerülni, szóval türelmedet kérem.

Te is szeretnél kritikát kérni? Akkor írj ehhez a bejegyzéshez és várj türelemmel, amíg elkészítem neked. (Jelen pillanatban jövő héten esedékes)

Puszi,
Ninaa 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük