from Ninaa
with love
Welcome to my site! I'm Ninaa an amateur webdesigner, blogger and woman. This page was created because I wanted a corner for my creative self. What can be found here? Headers, layouts, codes and much more. You can order from me a unique design. Thank you for being here. I hope you enjoy your stay. ♥

Új év, újabb visszatérések. A CLC egy ütős albummal lepett meg minket, az iKON – t most nagyon promózza YG, az ATEEZ banda felrobbantotta az újdonságával a színpadot és még pár remek comeback – kel kedveskedek nektek ebben a posztban.

Ugye, mint említettem az előző posztomban, a hónap elején mindig a havi kedvenceimet fogjátok olvasni, még egy aprósággal kiegészítve az előzőeket. A mai napon, mint fentebb is írtam azokról az énekesekről, énekesnőkről lesz szó, akik januárban megleptek minket új dallal vagy éppen klippel. DE! Most a kpop dalokon a sor.

Lee Minhyuk, azaz HUTA a BTOB banda tagja, ebben az évben jelent meg első szóló albuma, melyen a YA című dalt választotta kislemezének. A klip szexi és ütemes, remek debütálás szerintem első szóló énekesként.

A T-ARA egykori tagja, Hyomin rövid kihagyás után újra visszatért különleges dalával, ez pedig az U Um U Um. Csajos, nyárias hangzásvilággal ellátva láthatjuk újra az énekesnőt táncra perdülni. Kissé fülbemászó a dallama, ami szerintem még jobba teszi a zenét.

Tiffany angolul és ehhez még egy gyönyörű videóklippel tért vissza a zeneiparba. A dal az énekesnő újjászületéséről szól. Szerintem eltalálta. Szerintetek?

A ONEUS egy 6 tagból álló friss banda, mely elég ütős dallal robbant be a koreai zeneiparba. Januárban debütáltak ezzel a Valkyrie zenével, mely jól bemutatja a fiúk tehetségét, mind mozgás, mind hang téren. Bár az nem meglepő, hogy a koreai idolok remekül tudnak táncolni és énekelni is. Kíváncsi vagyok mennyire lesz népszerű banda, én eddig odáig vagyok értük.

Chung Ha – ra még tavaly bukkantam rá, mindig annyira érdekes és érzéki, nagyon jól mozog és ami a legjobb, mindig újat tud mutatni. Eddig nem csalódtam benne, pedig van olyan száma, ami nem lett kedvenc, de mégis meghallgatom olykor. Ez a “Gotta Go” pont nem ilyen, mert első hallásra beleszerettem és rengetegszer hallgatom.

Az I’M OK című dal, amit már rég meg kellett volna velünk osztaniuk. Ez a dal korábban íródhatott és akörül készült el a klip is hozzá. Mindenki szeret néha egymagában, egy magányában lenni. Ha jól van, akkor is és ha rossz kedve van, akkor is. Ez a dal arról szól (szerintem), hogy néha hagyj egy kicsi magányt.

Még egy meglepetés januárra. Ez pedig az ATEEZ visszatérő dala, a Say my name. Ismertem a bandát, de teljesen megfeledkeztem róluk. Ez a zene visszahozta őket nekünk, a klip sajátosra sikeredett, ahogy maga a dal is. A táncot egyszerűen imádom, ahogy a refrén egyik részénél mennek, bejövős és egyedi az biztos. Köszi srácok!

Amikor megnéztem, hogy mégis mi ez az újdonság nem gondoltam volna, hogy Lee Hi fog benne megszólalni. Azonban a hangját azonnal felismertem és az a boldogság, ami átjárta a testem, miközben hallgattam a gyönyörű és különleges hangját, ne tudjátok meg milyen jó érzés volt. YG nagyon elhanyagolja szólistáját, pedig ő az, akit szerintem nem kéne. Fiatalkora ellenére (22 éves) Lee Hi csodálatos leányzó, gyönyörű és a hangját is olyan szinten ki lehetne aknázni. Nem értem a főnököt, remélem hamar észbe kap. Sokkal több figyelmet érdemelne.

Abszolút kedvenc a januári hónap utolsó napjaiban megjelent CLC visszatérés. Nem csak a “No” című daluk nyerte el a tetszésem, hanem az egész album. A hangzásvilága ütős lett, néhol csajos, bájos, aranyos, erőteljes és szerintem a szövegkörnyezetének is van mondanivalója, ami némely kpop dalnál sokszor elmarad. Köszönjük CLC ezeket a remek számokat.

Ennyi lett volna az én listám. Kíváncsi vagyok nektek melyik volt a hónap kedvence, milyen dalokat hallgattatok, mit hiányoltok a listáról? Dobjatok meg pár remek újévi zenével. Ismét a 10. dalt Ti mutatjátok meg nekem. Hajrá!
Puszi,
Ninaa