Ismerd meg | Sandara Park

Szép estét! Mára egy "Ismerd meg" bejegyzéssel jövök, mivel tegnap volt a kedvenc koreai énekesnőm születésnapja, pontosabban a 33., ezért úgy gondoltam, hogy őt fogom nektek ma bemutatni. Készüljetek pár képre, bemutatásra és zenére.

(Képforrás: weheartit.com)

Mint fentebb említettem Dara 33 éves. Ti egyébként kinéznétek belőle, hogy már túl van a 30 – on? Szerintem egyáltalán nem látni rajta. Na mindegy. Őt a 2NE1 által ismertem meg, már amikor találkoztam a csapattal és a zenéikkel a youtuben már akkor is ő volt a kedvencem. Érdekes hangszín, érdekes hajkorona és mindig mosolygós, furcsa ruhaviseletű leányzó volt. Természetesen még mindig az. Koreában nagyon szeretik őt. Több nyelven beszél, színészkedik és modell is.
 
 

Amíg a 2NE1 banda tagja volt, sajnos csak egy szóló dalt tudott kiadni. Ez pedig a fentebb látható "KISS" címre hallgató dal volt. Én nagyon szeretem. Persze voltak egyéb közreműködései (G-Dragon vagy Jinusean), de sajnos sok ebből sem jutott neki. Már említettem, egy régebbi kpop posztomban, hogy az idolok világa nem a legszebb és legjobb, de ha valaki híres akar lenni, akkor mindenképp megpróbálkozik vele, még ha nem is lesz annyira ismert, mint például az amerikai hírességek. Azonban a kevés dalokat felváltotta rengeteg színészi szerep. Legtöbbször természetesen koreai sorozatokban láthattuk, itt az IMDb adatlapja, nyugodtan tekintsétek meg, általában magyar felirattal is meg lehet őket találni. Dara nagyon ügyes ebben, és persze az éneklésben is, de mostanában sajnos el van felejtve YG papa által.

Dara amúgy egy nagyon édes nő. Imád enni, a koreaiaknál is nagyon fontos az étkezés, ahogy Japánban. Megbecsülik, megízlelik, megköszönik a finom ennivalókat. Dara vlogjában rengeteg kaját láthatunk, szinte csak azt, bár azért van olyan is, ahol csak egy – két étel fordul elő és akkor többet rak bele a saját életéből, de a kaja.. az mindent visz. A sítlusa igazán különleges, bármit felvesz, az jól áll neki. Egy egyszerű melegítőben is tud szexi vagy éppen laza (néhol csöves) lenni, amit nagyon szeretek benne. Sportosabb ruhákat jobban szereti, az elegáns, csajosban nem mindig érzi magát jól, sőt, azt mondta az egyik interjúban, hogy kicsit olyan, mintha akkor elvesztené az önbizalmát. Egyébként folyamatosan cukkerkedik, nagyon szép arca van, kicsit bénácska, és ő is imádja a macskákat. Azt hiszem mindent elmondtam róla, ami fontos lehet, a Ki az én példaképem posztban még találhattok némi újdonságot, de többel nem tudok szolgálni. Még egy 2NE1 dallal megdoblak titeket, hogy abban is megismerjétek.

 
 
Hiányoztok lányok! ♥

Remélem tetszett ez a poszt, mert még fogok jönni hasonlóakkal. Kíváncsi vagyok ismertétek – e őt, vagy csak most találkoztatok vele? Várom a véleményeiteket róla, szívesen olvasom azok véleményét is, akik csak most hallottak Daráról elsőnek.

Puszi,
Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük