2019. 08. 30.     ninaa     blog    0 comments

Hellóka! Izéé… tudjátok, hogy vannak pillanatok, amikor az embernek se ihlete, se ötlete, se kedve, se élete nincs. Nálam is ez történt. Na jó, azért az utóbbi azért egy kicsit erős, de értitek mit szeretnék én itt közölni. Kellett ez a kis szünet, ami igazából nem is volt az, mert közben megnyitottam egy újabb rajongói lapot, amin kissé elszabadultak a hónap elején az indulatok, de ez lényegtelen. Nem szeretem a hamis embereket. Aztán emellett csatlakoztam az AH magazin oldalához, így az ajánlóim vagy véleményeim a filmekről, sorozatokról, zenékről át fog oda kerülni. Meg, amit még meg lehet ott osztani, azt ott szeretném majd közzé tenni. Továbbá még lehet lesz rajongói oldalam, vagy valami hasonló, szóval ezzel később még biztos fogtok találkozni.

Kicsit az oldalról és a designről. Baromira hiányzott ez az egyszerű, de mégis különlegesebb kinézet, ami nem az a teljesen letisztult valami, ami mostanában a bloggerek körében annyira menő. Ilyet leginkább gportál-ra (és tervezem is, hogy elkészítem oda is, plusz elvihető változatban és blogspotra) készítünk, készítettünk, de gondoltam miért ne lehetne wordpressre is. A képek bal oldalt, mind engem tükröznek. Tetszett így, hogy félbe vannak vágva, és mellé kerültek a menüpontok. Szerintem rohadt jól néz ki. Igen, magamat dicsérem, de tényleg nagyon tetszik.

A blogot folyamatosan szortírozom, kicsit még rendszerezni kell, a kategóriákból egyet csinálni és a címkéket tolni előre. Jövök újabb elvihető kinézetekkel, van most három munkám is, amit meg kéne csinálnom szóval van teendő. A kis kedvenckéim is vissza fognak kerülni a szélső hasábba, mert még olvasok egy – két embert, akiknek ott a helyük, hogy Ti is megismerjétek őket.

Hogy még mi történt velem? Új munkahely. Rengeteg nyári élmény, amiről még lehet a későbbiekben fogok írni, de ez úgymond az oldalról szóló bejegyzés akart lenni és ezért ennyit hoznék mára. Hamarosan jelentkezem, ígérem.

Legyetek jók.
Csóközön.