Helló 2018 – Legyél egy picivel jobb, mint 2017

Sziasztok! Igen, ismét itt, ismét én. Először is hagy mondjam el, miért újra itt írom a kis posztjaimat. Bár különösebb oka nincs, csak egyszerűen annyira már nem érzem jól magam a gportál felületén. Hiányzik az az érzés, hogy blogos felületen írjak, ahol rengeteg blogger található. Hiányzik az, hogy tanuljak, hogy egy újabb felületet ismerjek ki. “Sajnos” most lesz idő rá, amire az évösszegző mini bejegyzésben kapni fogtok választ. Szóval ja, ezek a főbb okok. Az meg még plusz pont, hogy később, a közeljövőben szeretnék saját domaint. Azt itt is lehet, ugye? Segítetek abban, hogy hogyan jutok hozzá? Előre is köszönöm. Na, de térjünk is rá a poszt eredeti témájára.

VISZLÁT 2017,
HELLÓ 2018!

A soha viszont nem látásra kedves 2017. Nem volt egy túl eredményes év, a világ számára sem, hiszen a rengeteg terrortámadásnak köszönhetően sok fájdalom keletkezett, emellett pedig rengeteg híresség is búcsút mondott az életének, önszántából, vagy sem. Csak, hogy megemlítsek párat: a Linkin Park énekese, Chester vagy a SHinee egyik tagja JongHyun és ott van a magyar énekesnő Fábián Juli vagy a playboy megalkotója Hugh Hefner. Szóval sajnos különböző tehetségek szárnyalnak tovább a mennyben. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a kedvenc kpop csapataim feloszlottak, akik által én megismertem a koreai zenét. Szomorú volt emiatt is az év.

Az én életem pedig… elég furán alakult. Leginkább szerencsétlenség követte a szerencsétlenséget. A munkatalálás a legrosszabb, mind közül. Mire az év utolsó két hónapjára megtaláltam azt, amit szeretek is csinálni, jó is vagyok benne, bár volt hova fejlődni, de csak sajnos a karácsonyi hajtásra sikerült alkalmaznia a főnöknek. A későbbiekben a támogatástól függ, hogy mi lesz velem. Az angol tanfolyam sem sikerült, és akárhogy igyekeztem megbuktam rajta. Most, hogy 25+ vagyok, esélytelen még egy tanfolyamra bekerülni, pedig egy kereskedelmi/eladói végzettség annyira megkönnyítené az életem. Szóval ja, az idei évben is kereshetem a megfelelő munkahelyet, és minden tanfolyamra, ami persze nőknek szól, jelentkezni fogok.. hátha.. Nem vagyok válogatós, tényleg voltam gyárba, konyhai kisegítő, postás (ami nem lett volna rossz, ha felvesznek.. vagy épp nem küldenek el egy másik városba..).. de remélem hamarosan ismét webshop szerkesztő, vagy valami webes felületet kezelő munkám lesz. Igyekezni fogok a legtöbbet kihozni magamból. Bár az lenne a legjobb, ha saját vállalkozást indíthatnék, de azt még bőőőven át kell gondolnom. A munkakeresés mellett úgy érzem a barátaim nagy részét is elvesztettem. Vagy messze van és már csak az internet segítségével beszélhetünk, vagy közbeszól a szerelem, ami nem is baj, csak időt kéne szakítanunk így is egymásra. Kicsit talán egyedül érzem magam, bár az megnyugtat, hogy a bloggerek körében nagyon sok barátra tettem szert. ♥

Mit is írhatnék még? Szerelem az még mindig dúl. A családdal kapcsolatban nincs mit írnom. Viszont szilveszter napjára lett egy cane corso és labrador keverék kutyusunk, sajnos a testvéreit megmérgezték, így még kérdéses, hogy meddig lesz velünk Kira. Nagyon kis félénk még, de eszeget, féltjük, reméljük életben marad. Túlélő lesz ♥

Szegény blogocskám költözött ide – oda, amit Ti olvasók, látogatók nem biztos, hogy jó szemmel néztetek. Elnézést kérek érte. Azt hiszem, meg kell állapodnom. Ez az egyetlen ígéretem lesz 2018 – ra, hogy a blogom már nem költözik sehová. Maradok a fenekemen. Amúgy ebben az évben nem jelentkeztünk versenyre, de egy nagyon jó közösség tagja lettünk, emellett díjakat kaptunk, amiket köszönünk szépen, látogatókkal teli vagyunk és remélem a jövőben is velünk tartotok. Hogy miért írtam most többesszámba? Na azt nem tudom, de sziaa fromninaa.bs, viszlát gp.. örökre!

Azt hiszem ennyi. A 2017 egy borzasztó év volt, bár nekem a 2016 is. Remélem most már kapok egy boldogságban, kisebb gazdagságban és szeretetben teli 2018 – at.

Vannak – e céljaim, ígéreteim? Voltak, mindig. Azonban kevés lett betartva. A szokásosakat elmondhatnám, hogy szeretnék megszabadulni pár kilótól. Munkát fogok találni. Megtanulok főzni, sajnos nagyon nem az erősségem a konyha. Viszont nem tudom, mennyire sikerül majd betartanom őket. Igyekezni fogok, ígérem.

Egy valamit viszont elárulhatok. A blogom címe: fromNinaa. A tárhely pedig blogspot. Mert csak. A saját domain pedig időközben majd csak eljő’.

Kívánom nektek, hogy legyen 2018 a Ti évetek, a Mi évünk, a bloggerek éve! Boldog új évet mindenkinek!

2 hozzászólás “Helló 2018 – Legyél egy picivel jobb, mint 2017” bejegyzéshez

 1. Jong Hyun halála minket is sokkolt(anyut, meg engem). 🙁
  Meg aztán Avi kilépett a Pentatonixból…Fura is volt nélküle az "Away in a manger". Szeretem a PTX-ot, de még ha van is új basszusuk, akkor sem lesz már olyan…

  Munkával kapcsolatban szurkolok neked, remélem sikerül olyat találni, ami tetszik és ahová ténylegesen fel is vesznek(nem csak próbaidőre). 🙂 :*

  A kutyus remélem, megmarad, ha igen, mindenképp mutasd majd be a blogon(biztos cuki)! 🙂

 2. Igen a kpopban a tavalyi elég rossz év volt. 🙁
  Köszönöm, én is reménykedem benne és természetesen a kutyiban is. Amint jobban lesz mindenképp posztolok róla ^^.

  Köszönöm, hogy itt vagy és hozzászólsz a bejegyzésekhez.
  Puszi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük