FROMNINA | Köszöntelek a blogomon!

Sziasztok kedveskéim. :3 Igen, ismét új helyen kötöttem ki, bár mentségemre szóljon, már nagyon régóta szerettem volna a gportáltól megszabadulni. Sok – sok éve, hogy ott kezdtem a “pályafutásom” és gondolkoztam a domain rendelésen, de egyelőre a blog várat magára, először szeretném a dizájnerkedést nyélbe ütni. Huhh, sosem írtam még ezt a szót. Na mindegy.

Egyébként, akik nem ismernének kicsit bemutatkoznék: Szabina vagyok, ’92 januári születésű. A blogon és általában a barátaim körében Ninaa. Nagyon régóta vagyok a webesek világában, valamikor 14 éves koromban kezdhettem. Az első blogom után nem találtam a helyem, de azt hiszem, most már a fromninaa megfelelő lesz minden szempontból. Cicamániás, békekedvelő, horrorfilm imádó, zeneileg pedig mindenevő vagyok. Lusta és türelmetlen, de azért kedves és segítőkész.

Eddig a G-Portál volt az én felületem, mint említettem, de szerettem volna új helyet kipróbálni. Mivel a wordpresst úgy ahogy ismerem, így a blogspot mellett döntöttem. Kell a kihívás. Viszont lehetséges, hogy a későbbiekben (ha nem nő a szívemhez a blogger) a wordpress fogja adni a domainem és talán még a tárhelyem is. A blogon, mint oldalt is olvashatjátok, több téma lesz megtalálható. Leginkább azok, amik engem érdekelnek. Itt gondolhattok rengeteg ajánlóra film és zenetéren. Véleményekre arról, ami épp eszembe jut. Challengekre, tagekre, amit a drága bloggertársaimmal imádunk készíteni és még ki tudja mire. Ne lepődjetek meg, ha némely posztra emlékezni fogtok, de nem szeretném, ha a gportálon írtak elvesznének, úgyhogy időközönként egy – egy (amikor nem lesz sok időm) régi bejegyzést át fogok ide teleportálni. Na meg még mit is szeretnék? Jajj igen… Outfit és haul posztokat, bár ebből kevesebb lesz, hiszen csóró a lelkem.

A csere és/vagy a kedvencek részleg még nem tudom, hogy hogyan lesz kialakítva, de a napokban azzal is fogok törődni, ne féljetek drágáim, hamarosan tündökölni fogtok valamerre. Türelem.

Még valamit, a design nem saját, egyelőre nem boldogulok a blogspotos cuccokkal, így az én kis szentélyem kidíszítésére várni kell. Persze ezt a sablont is próbáltam a sajátoméra alakítani, tehát van, amit én írtam, tettem hozzá. Viszont ez lényegtelen, szóval ne féljetek, hamar rá fogok jönni a blogger életére is, csak kell egy kis idő. A “nyitással” pedig nem bírtam várni. Úgyhogy.. kövessetek, szeressetek, kommenteljetek… de ha nem tetszem, kérlek lépjetek le. Most pedig.. köszöntök mindenkit még egyszer itt, a from Ninaa blogspot verzióján.
Ninaa

8 hozzászólás “FROMNINA | Köszöntelek a blogomon!” bejegyzéshez

  1. Szia Ninaa!

    Micsoda véletlen, hogy felnéztem a blogodra és látom hogy te is blogspotra költöztél. Üdv a köreinkben, én már nem tudnék vissza szokni gp-re. *.* Várom a posztjaid! ^^ Esztiii

  2. Sziia Esztii ^^
    De jó, hogy ide, azaz rám találtál. Én is szoktam még feljárni hozzád. *.*

    A posztok hamarosan jönni fognak és köszönöm. Örülök, hogy itt lehetek. Remélem nekem sem fog visszahúzni a szívem a gpre. ^^"

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük