from Ninaa
with love
Welcome to my site! I'm Ninaa an amateur webdesigner, blogger and woman. This page was created because I wanted a corner for my creative self. What can be found here? Headers, layouts, codes and much more. You can order from me a unique design. Thank you for being here. I hope you enjoy your stay. ♥
Sárkányok, pokémonok, mutánsok, transzformerek és újított disney mesék. Kik vannak még a mi világunkban? Rengeteg szuperhős, animekarakter, fantáziavilág, élőholtak és még ki tudja, hogy mit fognak kitalálni. A teljes bejegyzést elolvasva bemutatom nektek azokat a 2019 – ben megjelenő filmeket, amiket nagyon várok.
https://3.bp.blogspot.com/-WnxUuOU6Jec/W0KEK_xcgxI/AAAAAAAAArs/4fgD6DtpiRg4husjDgigbFyJXP6rgvGYgCPcBGAYYCw/s640/filmek-amiket-varok.jpg

Így neveld a sárkányodat 3

Hibbant sziget lakói és sárkányai visszatérnek egy újabb csatára azokkal szemben, akik el akarják pusztítani a kedvenc sárkányainkat. Lesz itt harc, veszteség, szerelem és egy kihalt faj felfedezése. Készüljünk fel egy gyönyörű mesére. Február 21 – gyere  már!

Pokémon – Pickachu, a detektív

Én tényleg imádom a Pokémont, de azért ez.. meg ez a szinkron. Egyébként érdekes az egész sztori meg mindenképpen nézős, de azért gondolkozhattak volna az írók és a rendezők is. Mindegy. Május 9 – én mozira és detektívkedésre fel. Ryan Reynolds, mint Pikachu hangja és Suki Waterhouse meg Justice Smith színészekkel egész tűrhető lesz szerintem.

Kedvencek temetője

Tudom, tudom. Horror. Viszont fiatalkorom egyik kedvence és a legfélelmetesebb alak van benne, akitől még most is kiráz a hideg (Zelda). Nem tudom ki látta, ki nem, de aki szereti a műfajt mindenképp nézze meg. A történet röviden annyiról szól, hogy van egy temető, a “kedvencek temetője” ahová természetesen a hamar elhunyt állatkáikat helyezik végső nyugalomra. Viszont az a hír járja, hogy innen fel is támadnak. Na, már az előzetesből rájöhettek, hogy nem csak állatokat temetnek ám oda. Aztán pedig élőholtként térnek vissza. Az 1992 – es változata marha jó volt, mint említettem para is. Remélem ez is az lesz, április 4 – én kiderül.

Alita: A harc angyala

A film, amit már tavaly óta várok. Nem egy előzetest kapott, nem is tudom melyik filmvárós posztomban írtam róla, de nagyon szeretném már látni. Ez egy akciódús történet lesz, egy fiatal nő útjáról, hogy felfedezze az igazságot, hogy ki ő és honnan jött. Mi az életcélja így, robotként. Elvileg február 14 – től lehet majd a mozikban megnézni, de reménykedjünk abban, hogy nem fogják tovább tolni a megjelenését.

Az oroszlánkirály

Disney feldolgozásra fel! Az oroszlánkirály gyermekkorunk egyik kedvence, szerintem nem kell senkinek bemutatnom. Július 18 – án pedig kiderül, hogy milyen lesz az “élőszereplős” változata a mesének.

Aladdin

A másik disney remekmű. Ez az én személyes kedvencem. A szereplők is szerintem találóak, Dzsinnként lesz látható majd Will Smith, jobbat nem is találhattak volna. Abban reménykedem még, hogy ez a dal fel fog csendülni. Annyira szeretem. Májusban is, irány a mozi!

Boldog halálnapot 2

Az első is hatalmas volt, bár ez nem meglepő egy vígjáték horrortól. Még nem láttam a Horrorra Akadva után ennyire vicces és mégis érdekes történetet. Valentin nap alkalmából tessék inkább erre beülni, mint egy nyálas szarra. Már elnézést.

Bosszúállók 4 – Végjáték


Uhhw uhhw uhhw.. nem telhet úgy el egy év, hogy ne várnánk egy Bosszúállók (vagy egy szuperhősös) filmet. Nyomasztó előzetes, talán tényleg a vég. Thanos brutál. Vasember soha nem hallhat meg. Nem tudom mire számíthatunk április 25 – én, de semmi jóra úgy érzem.

Új mutánsok

Minden mutánsos, x génes filmet és sorozatot nézek. X-Men, A kiválasztottak.. stb. Bár ez elég más, mint az eddig megszokottak, de mivel horrorisztikusabb és ráadásul különleges erőkkel vannak felruházva benne a karakterek, ezáltal kihagyhatatlan. Hogy az évben leadják-e vagy húzzák az időt, mint az Alitánál? Nagyon remélem, hogy leadják, de erre még várnunk kell. Az imdb szerint augusztus elsején már a mozikban lesz.. de én 2017 – től várok már erre a filmre, szóval nem bízom el magam.

Nálam ezek a filmek várósak. Kíváncsi vagyok, hogy Ti még mivel egészítenétek ki a listát. Ha Ti választhatnátok meg a 10. filmet, amit látnom kellene 2019 – ben, mit ajánlanátok nekem? Várom válaszaitokat.

Puszi,
Ninaa