FILMAJÁNLÓ | 47 méter mélyen

Csak én nem emlékszem, hogy mikor hoztam utoljára filmajánlót? Javítsatok ki, ha tévedek, de tényleg nagyon régen lehetett ilyen poszt. Szóval itt az ideje írni egyet.

Nemrég néztem meg párommal a 47 méter mélyen című cápás horrorfilmet, mert sokak írták, hogy egész jó lett. Na meg Claire Holt volt az egyik főszereplője, szóval miatta is szerettem volna látni. Na és, hogy miről szól a film? A címből talán már kideríthettétek. Viszont azért tartsatok velem a teljes bejegyzésben.

Szóval, a történet egy testvérpárról szól, akik Mexicóban nyaralnak. A lányok extrém cápalesre mennek, ahol egy ketrecbe zárva merülnek le a vízbe. A ketrecet tartó zsinór/kábel azonban elszakad és a lányok a cápákkal teli mélybe zuhannak, 47 méter mélyre. Az oxigénpalack, hiszen búvárfelszerelésben merültek, összesen egy óráig bírja ki, így gyorsan kell, hogy segítsenek rajtuk a hajón lévő emberek. Azonban ez nem olyan egyszerű egy cápákkal teli tengerben.

A film végig lekötötte a figyelmem. Izgalmas volt, és a végén pedig teljesen meglepődtem a csavaron. Aztán meg csak gondolkoztam, hogy ez most valóban így van, vagy másképp. Mert, hogy teljesen nem tudjuk meg. Claire Holt nagyon jó színésznő és Mandy Moore sem átlagos. Mindketten nagyon ügyesen játszották a rémültet. Tudjátok, a legtöbb cápás filmmel az a gond, hogy műnek látszik. Na, ez nem látszott annak.

Összességében ez egy remek film volt. Örülök, hogy megnéztük. Ti láttátok már? Ha igen, véleményeket ide. Ha nem, akkor tessék megnézni. Egyáltalán kedvet kaptatok hozzá?

Puszi,
Ninaa 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük