FILMAJÁNLÓ | 3 film szeptemberre

Eljött egy újabb hónap, ami ismét pár filmpremierre készít fel bennünket. Most elhoztam nektek a három kedvencemet, amit alig várok, hogy moziban, vagy otthon bekuckózva a drágámmal megnézzünk. Egy horror, egy thriller és egy vígjáték műfajjal fogtok találkozni.

Szeptember 7 – Az apáca
Mivel is kezdhetnénk, mint “Az apáca” című horrorral. Tudjátok, hogy szeretem. Azt is, hogy a Démonok között összes részét megnéztem és ki nem hagynám a fő szörnyetegről szóló történetet. Akárhányszor megnézem az előzetesét, mindig megijedek az egyik résznél. Remélem, hogy itt nem csak a trailer lesz rémisztő és “megugrós”, hanem a film is hasonló ajándékokkal fog megdobni. Ki várja még rajtam kívül?

Szeptember 13 – Egy kis szívesség
Blake Lively és Anna Kendrick főszereplésével igazán jó filmre számíthatunk. Blaket még sosem láttam egy kicsit gonoszabb szerepben, de itt elég jó kis szálat kapott a karaktere, akit el kell játszani. Nagyon szeretem mind a két színésznőt és az előzetese alapján szintén egy érdekes filmnek nézünk elébe, mindenkinek ajánlom, aki ismeri a csajokat és szereti is őket, mert nagyon jók. Érzem, hogy ez egy jó film lesz. Ki van még így vele?

Szeptember 28 – Apróláb

A harmadik film pdig egy animációs cukkerség lesz. Már az előzetes első pár másodperce megmosolyogtat, hát kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz maga a film. Nagyon aranyos az egész történet, szeretem a kis jetiket és ahogy mesélnek a mi kis aprólábunkról. Ugyanis itt az embereket mutatják be szörnyetegekként, a jetiket pedig a félénk “állatokként”. Jó kis elgondolás, nem de? Szóval… Aki szörny, aki nem, jövök. Ti is?

Ez egy igazán rövidke poszt lett, hiszen csak három filmet tudtam ajánlani nektek, de ha van még bármi egyéb, ami szerintetek nekem is tetszene, ne tartsátok magatokban. Na meg azt sem, hogy Ti melyiket várjátok a legjobban? Kommentre fel!

Puszi,
Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük