Február sorozata | Mistresses

Sziasztok! Elbúcsúztunk egy újabb hónaptól és én nem akarom megszakítani az újabb sorozataimat. Ha már itt tartunk, a mai bejegyzésben a februárban újrakezdett, Mistresses, azaz Zűrös viszonyok című sorozatról fog szólni.
 
 

A sorozatot már a harmadik évadáig láttam a tavalyi év folyamán, de olyan ütemben haladtam vele előre, hogy a végére már meguntam, szóval tartottam egy kis szünetet. A múlt hónapban viszont újra kedvet kaptam hozzá. Most, hogy újra elkezdtem nézni, meglepő mennyire hasonlít a Született feleségekre vagy a Sex and the cityre, de még talán a Született szobalányokkal is vetekszik. Mindegyik sorozatot imádom, csak hogy leszögezzük, pont ezért kezdtem el nézni ezt is, amiről szó lesz ebben a bejegyzésben.

 

Az előzetese amúgy nagyon gáz, egyáltalán nem adja át azt az érzést, azt a folyamatosan nézni akarom érzést, amit a sorozat nyújt. A karaktereknek egytől – egyig megvannak a saját problémáik: egy ügyvéd (Savi, azaz Alyssa Milano), egy terapeuta (Karen, azaz Yunjin Kim), egy ingatlanos (Joss, azaz Jes Macallan) és egy egyedülálló anya (April, azaz Rochelle Aytes). A négy nő életéről szól az egész történet, de magával ragad, érdekes a sztori, vicces, szomorú, elég sok szex, szerelem és természetesen az ezekből adódó csalódás. A lányok életében sok rejtéllyel fogunk találkozni az évadok során.

Ha érdekesnek találtad a sorozatot, akkor itt az első része, nézzétek meg:
 
 
Ha pedig még többet akarsz belőle, itt egy link, ahol minden epizódját megtaláljátok!
 

Ti láttátok már? Mi a véleményetek róla? Esetleg tudnátok nekem ajánlani hasonló sorozatot?

Puszi,
Ninaa 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük