from Ninaa
with love
Welcome to my site! I'm Ninaa an amateur webdesigner, blogger and woman. This page was created because I wanted a corner for my creative self. What can be found here? Headers, layouts, codes and much more. You can order from me a unique design. Thank you for being here. I hope you enjoy your stay. ♥

Mára egy igazán érdekes cikkel érkeztem, ami már régóta írásra várt, ez pedig nem más, mint a legőrültebb kpop videók első része. Szeretnék belőlük egy sorozatot indítani, hiszen rengetegen vannak, furcsábbnál furcsább videókkal, szóval.. remélem kíváncsiak vagytok! Vágjunk is bele az első blokkba!


5. Junhyung dala annyira fülbemászó, de az a sok virág, a koporsó, a beszélő virágos fej.. azt hiszem mindenki furának tartja. A szövegével sincs gondom, lovestory, még "a virágok már elhervadtak, de te még mindig bennem élsz", eléggé ütős. Tetszik a dal, de a klippel vannak némi gondjaim. 

 


4. Az EXID lányokat nagyon szeretem, de ez a videójuk nagyon furának tűnik. Kettévágott lányok, talp csikizés, a fura maszkos alakok, a tánc egyébként szexis, de az is eléggé.. más. A dalszöveg kissé lovestory, de mégis a furcsább verzióban, ahogy a videóban is láthatjuk.

 
3. PSY szerintem nem kell senkinek bemutatni, már volt is róla egy cikkem, hogy mennyire imádom a fazont. Ez a klipjeire is érvényes. Azonban ezzel a klippel még engem is meglepett. Mindenhol PSY, kicsiben, nagyban, öregben, elég.. inkább nézzétek meg magatok. A táncról pedig szerintem nem is írok semmit. Hozza a szokásos formáját a pasas. I.M.Á.D.O.M!
 
 
2. T.O.P. a kedvencem a Bigbangből. Igen, Taeyangról váltottam. Imádom mindkettőjüket, de Tabi nagyon a szívemhez nőtt az utóbbi időben. Na de beszéljünk kicsit a klipről. Majmok? Mikrofonnal. Komolyan? Aztán az az baba az óriási fejével, szerintem tökre horrorfilmbe illő lenne. Nagyon durva lett az egész. Szintén imádom, de akkor is.. mi ez? 
 
 
1. Abszolút furcsaság az Orange Caramel ezen dala. Nagyon édesek a lányok, de ahogy halakból lesznek sushik, meg ételkombinációk, becsomagolva a kis dobozokba, számomra egyértelműen megnyerte a legőrültebb kpop videó címet. Szerintem érdemes megnéznetek, ha kíváncsiak vagytok arra, hogy a koreaiak miképpen tudnak még különbözőbbek lenni a többi országnál.
 
 

Na, ki lett a kedvencetek a legőrültebb videók közül? Várom a válaszaitokat kommentben!

 
 
Puszi,
Ninaa