from Ninaa
with love
Welcome to my site! I'm Ninaa an amateur webdesigner, blogger and woman. This page was created because I wanted a corner for my creative self. What can be found here? Headers, layouts, codes and much more. You can order from me a unique design. Thank you for being here. I hope you enjoy your stay. ♥
Ismét elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor is elhozom nektek azokat a filmeket, amiket meg szeretnék nézni a következő hónapban. Tehát most a májusi filmek közül csemegézhettek. Miről maradtam le? Mutassatok nekem valami újat, Ti melyikre vágytok nagyon – nagyon – nagyon?
https://3.bp.blogspot.com/-WnxUuOU6Jec/W0KEK_xcgxI/AAAAAAAAArs/4fgD6DtpiRg4husjDgigbFyJXP6rgvGYgCPcBGAYYCw/s640/filmek-amiket-varok.jpg

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány – május 2
Na jó, ki van még oda Zac Efronért rajtam kívül??? Imádom Lily Collinst is, de ez a pasi.. a HSM után rengeteget fejlődött, rengeteget változott és nem rossz irányba. Az egyik legjobb pasi lett a disney után. Szeretem szinte minden filmjét, tud vicces lenni, komoly, őrült és most gonosz is. Ez biztosan nézős! Amúgy a film Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának történetét meséli el. Érdekes, ugye?

Két lépés távolság – május 2.
A film, amit utoljára néznék meg moziban, bár egy otthoni összebújós estén szerintem belefér. Nem vagyok oda az ehhez hasonló filmekért, bár megnéztem a Minden, mindent és az Éjjeli napfényt is. Viszont nem bírom a túl szomorú véget, vagy részeket. Na, de majd meglátjuk május 2 – án. Colet amúgy imádom ♥

A lángoló fiú – május 9
Minden hónapban kell egy  horrorfilm (vagy több), de csak ezt találtam, ami májusban érkezik. Egyébként nem lehet rossz. Az előzetes végén kicsit meg is ijedtem. Bár nem tudom mit gondoljak róla, kicsit sci-fi szagot is érzek rajta. Esetleg valaki?

Csaló csajok – május 9
Ez máris érdekesebbnek hangzik. Anne Hathaway és Rebel Wilson egy filmben? Ráadásul ennyire beteg filmben? Annet szerintem sose láttam még ilyen szerepben, nekem mindig a Neveletlen hercegnő jut eszembe róla, Rebelt meg szinte csak ilyen karakterként ismerhetjük meg. Viszont ettől függetlenül imádom. Mindkettőt és az előzetesét.. baromi jó filmre számíthatunk!

Aladdin – május 23
Hamarosan láthatom az egyik kedvenc mesémet, megfilmesítve. Ez az előzetes, sokkal jobban meghozta a kedvem, szinte mindenkit imádok benne, bár Jaffar még mindig nem nyert meg, de a többiek.. csúcs lesz! Erről már írtam nektek, tudjátok, hogy szerelmes vagyok ebbe, míg a musical részébe is :3 Írjátok fel: május 23!

Pokémon – Pickachu, a detektív – május 29
Jólvan, bekaphatja mindenki, irány a mozi. Pikachu hangjával még mindig nem vagyok megelégedve, de ennyi gond legyen. Az animét imádtam, az OVÁkat, azaz a filmeket, imádtam és az élőszereplős filmet.. imádni fogom. Ki van még így vele?

Ezek a filmek hoznak engem lázba. Na és titeket?

Puszi,
Ninaa