from Ninaa
with love
Welcome to my site! I'm Ninaa an amateur webdesigner, blogger and woman. This page was created because I wanted a corner for my creative self. What can be found here? Headers, layouts, codes and much more. You can order from me a unique design. Thank you for being here. I hope you enjoy your stay. ♥

Érdemes ismét beülni a moziba, hiszen rengeteg jó filmet adnak, vagy fognak adni a decemberi hónapban. Lesz itt mese, egy kis vígjáték és sci-fi, de természetesen a horror rajongóknak is kedveznek. Nézzük melyik filmet mikor fogják vetíteni és mire érdemes beülni. A Grincs – december 6 – tól a mozikban Kezdjük is egy mesével, ami már a mozik vásznain díszeleg, ha esetleg még nem láttad az eredeti mesefilmet, akkor azt szerintem érdemes előtte megnézni, bár nekem ez a fajta stílus jobban tetszik, mint az eredeti. Egy kis karácsonyi gyűlölködés sosem árt, ugye? Azt, hogy mi mikor fogjuk megnézni és egyáltalán beülünk – e rá moziba, azt még magunk sem tudjuk, de gyorsan kell döntenünk.

 
BUÉK – december 6 – tól a mozikban
Én sosem voltam az az ember, aki szereti a magyar filmeket. Valamiért túl gagyinak találtam őket. Viszont ennek a vígjátéknak az előzetese nagyon megtetszett. A színészek se pocsékok az előzetes alapján, na meg elég vicces is volt. Tetszik az egész története, talán még el is megyünk a moziba megnézni és ha esetleg rászánnánk magunkat.. remélem nagyon jó lesz.
 

Robin Hood – december 6 – tól a mozikban

Ha valaki szerette Robin Hood – ot akkor itt az ideje ennek a filmnek a megnézésére. Én nem vagyok oda érte és az akciófilmekért se, talán az Arrowot jobban is szeretem, de az előzetese alapján ez sem lehet egy rossz film. Jamie Dornan is szerepel benne, meg Jamie Foxx szóval a szereplőgárda tökéletes és szerintem Robin Hood szerepére nem is választhattak volna jobb színészt. Na majd meglátjuk mi lesz.

 

Álommeló – december 13 – tól a mozikban
Ez már nagyon régóta el van mentve nekem. Jennifer Lopez jó színésznő, de mégjobb énekes. Az Álommeló előzetese pedig nagyon jó lett. Tegyük hozzá, hogy megdobja a filmet, hogy még egy híres főszereplő lesz köztük, aki Vanessa Hudgens. Rég láttam már őt színészkedni, inkább csak sorozatokban szerepelt, azoknak meg nem tetszett a stílusa. Viszont ez a film, az, hogy J.Lo. új személyiséget kap és azzal talál melót magának, vagyis egy kis segítséggel, de értitek majd, ha megnézitek az előzetesét. Szerintem baromi jó film lesz, de… mintha már láttam volna hasonlót. Nektek nincs deja vu érzésetek?
Aquamen – december 13 – tól a mozikban
A párom imádta az előzetesét, és igazából én is. Jason Momoa "sellőként" nagyon menő és ahh, igazán szexi. Tetszik a fantázia beütése, bár hogy lehetne másképp megcsinálni egy tengerben játszódó filmet? Fantasy nélkül sehogy. Tetszettek a viccek, az akciójelenetek, a kaland. Nagyon jó lesz úgy érzem.

Hozzám jössz, haver? – december 20 – tól a mozikban

Úgy érzem decemberben minden nap, vagy legalább hetente 2x kéne moziba mennünk, hogy ezeket mind megnézzük. Itt van ez a vígjáték, aminek a főszereplői számomra igazán ismeretlenek, de mégis nagyon tetszik az előzetes, ahogy játszák a meleg párt. Bár szerintem ezt nem fogjuk moziban megnézni, de talán egy otthonülős, bekuckózós estén lehet, hogy elindítjuk.

 

Űrdongó – december 20 – tól a mozikban

A másik film, amire már hónapok óta, vagyis az első előzetes megjelenése óta várunk. Én nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön ez a pillanat. Tudni illik a Transformersből nekünk Űrdongó a kedvencünk. Nagyon örülünk neki, hogy megfilmesítették és alig várjuk, hogy megnézzük moziban. Ez az, amire tutira elmegyünk. Annyira cuki, fantasztikus és szép az egész. Nézzétek csak meg az előzetesét. ^^.

Ragadozó városok – december 27 – től a mozikban
Még egy sci-fi stílusú film. Bár a Gyűrűk urát nem szeretem, de ettől függetlenül ez biztosan nagyon jó lesz. Kicsit nekem a Útvesztőre vagy a Beavatottra hasonlít, pedig nagyon nem kéne, hogy ahhoz hasonlítsam, de mégis olyan érzésem van. Meg talán még az Éhezők viadalára is. Na mindegy, tetszik a története, meg a főszereplő leányzó is. Szintén egy otthon ülős partira tökéletes program lesz.

 

 

Mirai – Lány a jövőből – december 27 – től a mozikban Egy anime, amiből sosem gondoltam, hogy lesz magyar szinkronos változat. Bár bevallom őszintén, maga a történet gyönyörű, de még sem az én stílusom. Az ilyen nagyon érzelgős filmeket, meséket, animéket nem igazán szeretem és párom sem. Úgyhogy ezt biztosan ki fogjuk hagyni, de itthon egyedül meg fogom nézni. Viszont szerettem volna nektek megmutatni, mert aki ezért a műfajért odavan, annak tökéletes választás lesz.

A texasi láncfűrészes mészárlás – november 29 – től a mozikban Nem tudom, hogy ez mennyire igaz és melyik moziban fogják adni, mert egyelőre sehol sem találom, de ha mégis és valaki szeretné megnézni.. üljön be rá. Szerintem garantált a félelem, a nyomasztó érzés és természetesen némi undor is. Bevallom, imádom a horror filmeket, de nem ezt a fajtát. Szóval én az ilyenekből mindenképpen kimaradok, de írjátok meg nekem: Te bevállalnád?
 

Kíváncsi vagyok, mint mindig, hogy ki melyik filmre ül majd be, vagy esetleg melyiket fogja otthon megnézni? Írjátok meg nekem kommentben.

 
 
Puszi,
Ninaa