Filmek, amiket látnotok kell #4

A júniusi adagból, amit már itt olvashattatok kimaradt 3 film. Az egyik ugyan május 31 – étől volt látható a moziban, tehát azt még a héten szerintem megtekinthetitek, és szerintem érdemes is, de a másik kettőre is vehetitek már elővételben a jegyet. Szintén érdemes. Egy vígjáték, egy horror és egy kalandfilmről lesz most szó.

https://3.bp.blogspot.com/-WnxUuOU6Jec/W0KEK_xcgxI/AAAAAAAAArs/4fgD6DtpiRg4husjDgigbFyJXP6rgvGYgCPcBGAYYCw/s640/filmek-amiket-varok.jpg

Június 7 – Örökség
Kezdjük az én imádatommal, a horrorfilmmel. Ez az Örökség. Bár az előzetese alapján nem tűnik egy “hű de durva” filmnek, de szerintem egész érdekes lesz. Számomra olyan, mint amikor először láttam a Kört, kissé nyomasztó, minimális szinten félelmetes, de attól leköti a figyelmem.  Aztán lehet nagy meglepetés fog érni, hiszen az első vetítésekor, a kritikusok az év legrémisztőbb filmjének kiáltották ki. Kíváncsi leszek rá.

Egyébként a történet röviden annyi, hogy egy nagymama meghal és aztán a családot megmagyarázhatatlan dolgok kezdik kísérni. A kislány (mint a legtöbb ilyen filmben) pedig nagyon félelmetesen kezd viselkedni és furcsa dolgokat kezd csinálni.

Szerintem ez egy szokásos horror film lesz, de azért várjuk ki a végét. Kellemeset akarok csalódni. Az előzetest pedig nyugodtan nézzétek végig:

Június 7 – Jurassic World – Bukott birodalom
A következő filmet hadd ne keljen bemutatnom. Szeretem a dínókat, szerintem baromi jól össze lett hozva az egész Jurassic világ, mindegyik részét imádjuk párommal és lehet, hogy mielőtt ezt látni fogjuk, megnézzük az előzőket is. Az előzetest tessék megnézni, én többet nem szeretnék írni róla. Van olyan, aki nem szereti?

Május 31 – Átejtve
A bejegyzés végére pedig egy vígjátékot tartogattam, bár erről valószínűleg már lemaradtunk a mozit tekintve. Ismerős az az érzés, amikor a főnök, vagy kisfőnök egy köcsög? Nem elég, hogy az, de még nagyképű is. Anna Faris, Eva Longoria és Eugenio Derbez főszereplésével erről fogunk nézni valószínűleg egy mocsok vicces filmet.

Röviden a történetről: Egy elkényeztetett, gazdag pasi, aki egy jacht tulajdonosa leesik a saját hajójáról majd egy szigeten ébred, semmire nem emlékezve. Az újságokban is megjelenik egy róla szóló cikk, amit Kate meglát. Mivel ő ismeri a pasit, hiszen nála volt egy melója, de csúnyán elbánt vele, így bosszút forralva, kitalálja, hogy eljátssza, hogy ő és a gazdag pasi, Leonardo házasok. Két gyerekkel, akik nem az övé, mert steril és csórók és három melóhelye van és..

Szerintem ennyi bőven elég. Az előzetesből csemegézhettek még, de szerintem ha ez nem győzött meg titeket, akkor semmi sem fog.

Na, mit szóltok ezekhez a filmekhez? Melyiket fogjátok megnézni? Én már alig várom, hogy lássam őket. Aztán pedig megpróbálok véleményt is hozni róluk. Ti pedig ide kommenteljetek, hiszen számít az is, hogy Ti mit gondoltok a filmekről.

Puszi,
Ninaa 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük