CIKK | Filmek, amiket látnom kell 2018 – ban

blog, blogger, and cocacola kép

(Kép forrása: weheartit.com)

Sziasztok! Mára pár ajánlóval érkeztem, melyben azokról a filmekről fogok írni, amiket rohadtul várok. Szép sorjában megyünk és mivel igen hosszú a lista pár részre fogom osztani a bejegyzéseket. Először a februári és a márciusi filmeket fogom írni és ha még tudtok ajánlani, azokat szeretettel várom.
A szabadság ötven árnyalata
Nálam abszolút nyerő volt az első két film is. A könyvet olvasva kicsit sok volt, de a filmben pont megfelelő az a szexualitás, az a perverzség, az a beteg gondolatmenet Christian szemszögéből és Ana mazochista énjéből, amit ad. Tudom, sokak utálják és nem értik, hogy miért szeretik a többiek.. és magam sem értem, hogy mi az, ami megfogott benne.. ja de, fentebb felsoroltam. Imádom. A harmadik és egyben valószínűleg utolsó részben pedig tetszenek a kissé veszélyes jelenetek. Bár már az előzőekben is kaptunk egy minimálisat belőle és ezt szintén imádtam benne. Ez lesz az a film, amit valószínűleg moziban is meg fogunk nézni a párommal. Igen, rávettem, ő sincs oda érte.. de segáz >.<

Megjelenés: Február 8
Az előzetes:

Éjszakai játék
Előzetese alapján egész jónak ígérkezik a film. Rachel McAdams és Jason Bateman pedig igazán jó színészek. Jasont a Förtelmes főnökökben imádtam, szóval alakítson itt is nagyot. A történet röviden, hogy pár házaspár hetente összeül játszani. A mostani találkozás sincs másképp, játszanak és élvezik. Azonban a játék később komolyabbra fordul, de úgy gondolják, ők is meg tudják oldani a rejtélyt, amibe belecsöppentek. Vajon mi lesz a végkimenetel? Engem nagyon érdekel, na és titeket? Kicsit Szabadulószoba feelingje van, de remélem, hogy egy cseppet sem fog hasonlítani rá, szerintem ritkaszar film volt.

Megjelenés: Február 22.
Az előzetes:

Vörös verébJennifer Lawrencet mindig is szerettem, mint színésznőt. Bár sose volt kedvence, de azért szerettem. Ebben a filmben is igazán jól fogja játszani a szerepét, ez már az előzetesből kiderül. Nem csak ez, hanem, hogy egy igazán jó filmre számíthatunk. Ráadásul az sem utolsó szempont, hogy a történetet itt nálunk, Magyarországon, ezen belül Budapesten, a dégi Festetics-kastélyban, illetve a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában forgatták. Sokat nem tudok írni a filmről, az előzetest nézzétek meg és döntsétek el Ti, hogy érdekes vagy sem. Na?

Megjelenés: Március 1.
Az előzetes:

Sherlock Gnomes
Mondtam már mennyire imádtam a Gnómeó és Júlia című filmet. Nem? Na majd ha megnéztem ezt, hiszen ez a következő része, mindenképp fogok írni egy kis ajánlót róla. A mese kerti törpékről szól és az ő makulátlan életükről. Nem szeretnék semmit elárulni, higgyétek el, ha megnézitek, garantáltan jól fogtok szórakozni. Mi is azt hittük párommal, hogy valami nagy őrültség és hülyeség az egész.. de nem. Mi nagyon szerettük és ezt is szeretni fogjuk. Remélem. Ti adtok neki egy esélyt?

Megjelenés: március 22.
Az előzetes:

Szellemek háza
Természetesen a horror film ki sem maradhat egyetlen listámból sem. Így most is hoztam egyet. A Szellemek háza igazán kecsegtető előzetessel lepett meg minket és a sztorija sem egy a szokásos. Egy hét emeletes ház, tele szobával, szinte már – már labirintusnak is nevezik.. várjunk csak, hisz az is. Egy labirintus, 500 szobával, amiben egy – egy gonosz lélek, szellem, fúria, bestia, démon és még sorolhatnám, hogy mi lakozik. Vajon mire számíthatunk ettől a filmtől? Ráadásul elvileg ez egy megtörtént dolog, ami sok filmnél beigazolódott már, hogy hazugság. Szóval.. ki várja még rajtam kívül?

Megjelenés: Március 15
Az előzetes:

Ennyi lett volna a mai bejegyzés. Kíváncsi vagyok, hogy az elkövetkező két hónapban, még milyen filmekre számíthatunk. Ha nektek van valami újdonságotok osszátok meg velem. Kíváncsi vagyok arra is, hogy ezek közül a filmek közül, Ti melyiket fogjátok mindenképpen megnézni. Várom a kommenteket.
Puszi,

Ninaa

2 hozzászólás “CIKK | Filmek, amiket látnom kell 2018 – ban” bejegyzéshez

  1. Húú, nem is tudok választani melyik érdekel a legjobban, talán a Sherlock Gnomes, haha 😀 btw, katie vagyok. Kerestem elérhetőséget, de remélem minden rendben veled Ninaa, örülök hogy legalább itt meg lehet találni 🙂

  2. Katie ♥ Igen, minden a legnagyobb rendben!
    A Sherlock Gnomes iszonyat jó mesefilm lesz 😀

    Egyébként: camila-cabello.us :3 Perpill itt tevékenykedem, amíg a Beyoncéson agyalok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük