CIKK | Fellépések, amiket biztos nem láttál még

Ha már jöttem nektek egy kis zeneadaggal az elmúlt héttel kapcsolatban, akkor most megosztanám a kedvenc fellépéseimet is múlthétről. Ezek is olyan előadók lesznek, akiknek mostanában jelent meg legújabb lemezük. Nem is húzom tovább itt a szavakat. Jöjjenek hát a fellépések.
Cardi B – t már a kezdetek kezdete óta, amikor megjelent az első dala (na jó, a Bodak Yellow zenéjétől) imádom. A Money bag pedig minden szempontból az a zene, ami a szívemhez közel áll. Ráadásul még Beyoncét is megemlíti benne, hallgassátok csak:

Kylie Minogue visszatért! Nem rég a híres énekesnő, aki még az én gyerekkorom egyik meghatározó előadója volt, hosszú szünet után ismét kiadott egy lemezt. A Stop Me From Falling című dalhoz videóklip is készült és természetesen a performance sem maradhat el, promót a dalnak. Ti szeretitek, ismeritek?
Tinashe azon előadók közé tartozik, akit kevesen hallgatnak (hamarosan poszt is készül róla). Azonban én nagyon szeretem őt, különleges egy nő. Ahogy minden klipje. Sokat táncol, de közben nagyon jó hangja is van, mindig mosolyog, szóval ja… szeretem, ahogy ezt a fellépését is. Remélem Ti is élvezni fogjátok, nézzétek meg a No Drama – t.
Tudjátok, hogy mekkora kpopper vagyok és így ki nem maradhat ezekből a posztokból egy  – két koreai zene. Szóval az április 4 – én új, ráadásul nagylemezzel készült WINNER előadása következik. Nálam numberone. Hallgassátok a “LA LA” – t.
Egy lány bandát még szerettem volna megemlíteni, ugyanis old-School hip-hop zenével jelentkeztek az EXID lányok, a szám címe pedig Lady lett. Pont az ilyenekért vagyok odáig meg vissza. A lányok április 2 – án tértek vissza egy nagyon vagány videóklippel és természetesen koreában a fellépések ezek után csak jönnek és jönnek. Szóval.. mi a véleményetek a kis hiphop csajokról?
Na, melyik fogott meg Titeket? Gondolom nem a Ti világotok, de remélem azért vannak köztük olyanok, amiket megszerettetek, vagy már eleve ismertetek, kedveltetek.
Puszi,
Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük