TOPTEN | Amire titkon Te is rázod (vagynem)

Mindenkinek van egy olyan zene az életében, amire imád táncolni, még ha maga a zene ciki is. Egy… bolond vagyok én?! Most felsorolok tíz dalocskát, amire biztosan Ti is szerettek ropni. Ha nem is mindre, lesz köztük olyan, amire titkon tombolsz.

Azt hiszem ez lesz az egyik, amit biztosra mondhatok, hogy a legtöbben imádjátok, hiszen a Despacito még mindig tarol. A youtube szerint is ez a legnézettebb, leghallgatottabb videó, szóval tuti nem járt még le az ideje.


Deee, van ám jobb is.. a bummbummtammtamm. Ugye, hogy ugye?

Aztán haladjunk szép sorban tovább. Tudom ám, hogy Ti is az OPPA GANGNAM STYLE – ra nyomjátok! :3 Titkon mindenki * ja, én is vágom.. hopsz, a PSY ismertetőben el is árultam, hogy szeretem is. #égő *

De legyünk már naprakészek is. Itt van a két csajszi, akik belopták magukat az emberek szívébe. Szóval tudjuk, hogy Titkon, te is erre bulizol a gangon.. vagy valami ilyesmi…

Ezt pedig inkább nem kommentálnám.. de ütős azért…

Ninaa elvagyogat ezzel a bandával. Csak kár, hogy a szöveg valami borzasztó.

Ahogy ez a zene is, de mégis fülbemászó. A szemtelenjét nekije na. Piszkos tánc, csibész románc és háromra mindenki meztelen… Egyszerűen csak: #bulibuli.

Ha már a #bulibuli – nál tartunk. Dorinának tényleg szép hangja (és haja) van, csak bár lenne a zenéjének valami mondanivalója. Na de ha nincs az, akkor van ez: fülbemászó dal. Ugye nektek is meg van a szöveg? Nem ér füllenteni.

Ahogyan a #BULIBÁRÓ – nál sem. “A Pixának a Pixának a Pixának a bambam..”. Hogy is van tovább? Jajj és ki ne hagyjam a legjobbat: #MULATÁSI.

Viszont ha már #mulatási, akkor legyen #bulizási is. Yeeeeeeeeee még egy Dorina dal. Szeretjük, nemde?

Az egész világ mulat, ez most a móóódi, ez lesz most a divat, a #BULIZÁSI.

Ésssss.. Azt hiszem itt a vége ennek a rémálomnak. Nem kínozlak Titeket tovább. Aki pedig eddig eljutott, annak egy hatalmas pacsipuszi. Remélem élveztétek ezt a röpke listát. Volt itt minden, #mulatási #bulizási #atyaúristencsi. Nektek melyik nótácska mászott bele a fejetekbe? Amit hiába akartatok onnan kizavarni, nem ment.. Mert nekem körülbelül mindegyik. Ez gáz ugye? ^^. Válaszolok helyettetek: nem, nem az, csak egyszerűen.. kell egy ilyen nap is.

+1 – csak, hogy kapjunk egy szexi csávót, aki rázza nekünk:

Puszi,
Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük