2018. 08. 19.     ninaa     cikk    0 comments

 

Annabella Avery „Bella” Thorne, 1997. október 8 – án született, a másidik X – et tapossa, de már rengeteg élménnyel gazdagodott élete során. Három testvére van, mindannyian Bellához hasonló élettel rendelkeznek. És igen… ugyanolyan őrültek is. Diszlexiával küzdött, de sikerült legyőznie. Egy későbbi interjúban azt is elárulta, hogy kisebb korában szexuálisan bántalmazták. Viszont Bella most már így teljes, ahogy van. Úgy érzem megtalálta önmagát. Hogy miért?

A színészkedést még nagyon fiatal korában kezdte, a Disneynél. Emlékeztek még az Indul a risza! című sorozatra a Disney Channelről? Én is imádtam, igen.  Ahhoz képest, hogy sokan mennyire hülyének tarthatják a leányzót, szerintem igazán okos. Anyanyelvi szinten beszél spanyolul, gyerekként azért kezdett el dolgozni, mert szegények voltak és szeretett volna segíteni az anyukájának, aki egyedül nevelte fel őket. Így került a Disneyhez.
Azonban minden nehézségen túljutott és bár a Disneynél nem igazán találta meg önmagát, mostanra azt hiszem kiéli azt, amit eddig nem tudott. Nem korlátozhatják, tudja, hogy úgy viselkedik, ahogy akar, de bizonyos keretek közt, hiszen a színészkedésből még mindig rengeteg pénz folyhat be hozzá, emellett pedig a zenei karrierjét saját magának csinálja, hiszen az FF Records a saját kis vállalkozása lett. Így nem “viheti el” annyira magát, hogy ezekből kiessen.
Bár kezdetben Bella, mint énekes, elbukott. Valljuk be, tényleg nincs olyan hangja, mint például Zendayának (neki sem tökéletes), és lenne hova fejlődnie, de Bellának még annyira sincs. Viszont ahogy mostanában látom, ezt ő is belátta. Igazából az Éjjeli napfényben alakításaiért sokan dícsérik, de ott sem az az egetrengető énekelésről van szó, hanem inkább olyan egyszerű, kis dúdolászásról. Ő is tudja magáról, hogy borzalmas énekes, de úgy tűnik egy másik, szabadabb műfajban jobban érzi magát és szerintem tök pozitív dolog az, hogy bevallja, hogy nem tud énekelni. DE! Színészkedni igen, bárki bármit mond. Most pedig jöhetnek a tényleges okok, amiért szeretem.
1. Őszinte
Egy interjúban elmondta, hogy nem tartja magát jó énekesnek. Egy interjúban elárulta, hogy kiskorában szexuálisan zaklatták. Az interjúban rengeteg mindent elárult magáról, ami miatt alapból megszeretette velem magát.
2. Remek színésznő
Hiába állítják sokan, hogy nem tud színészkedni. Akkor nem kérnék fel temérdek filmhez főszereplőként. Nem hiába ő kapta meg a Famous in Love szerepet, vagy Midnight Sun, de megemlíthetném a horrorfilmjeit, vagy a többi kisebb nagyobb sorozatát. Nem egyben szerepel. Sőt, 20 éves és már 60 filmben/sorozatban/reklámfilmben volt jelen. Ha nem lenne jó színésznő, felkérnék? Őt választanák? Ezerszer jobbak vannak nála, azt elismerem, de ő is köztük van.
3. Önmagát adja
Amikor kell, akkor bohűckodik, jól érzi magát, fiatal. Most fedezi fel önmagát, azt, hogy kicsoda. Mit akar. Kit akar. Mit szeretne csinálni. Új dolgokat kipróbál. Viszont, amikor kell, komoly (például egy interjú). Tökéletes megjelenés, nem hülyéskedik, intelligens és látszik rajta az is, hogy egyáltalán nem feszeng. Bulizik, ha kell. Imádja a sminket, de anélkül is kamera elé áll. Nem takargatja a hibáit.
4. Rengeteg szervezetet támogat
A pénzét nem csak saját magára költi, mint a legtöbb híresség ő is támagot több alapítványt. Ami szerintem csodás.

Bella a Humán Társaság, a Cisztás Fibrózis Alapítvány és a Nomád Szervezet lelkes támogatója, amely oktatást, élelmiszereket és orvosi ellátásokat biztosít az afrikai gyerekeknek. Csatlakozott a PETA alapítványhoz és a SeaWorld kezdeményezéshez is, amely az állatokért van.

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,
5. Kerüli a vitát, a drámázást és imádja a rajongóit
Sosem láthattuk, hogy mogorván viselkedik a rajongóival. Azt a szeretetet, amit kap tőlünk, visszaadja nekünk. Mosolyog, megosztja velünk élete szinte minden pillanatát (ami nem mindig jó, de legalább nem álszenteskedik) és kedves. A rajongókért minden. A sztárvilágban sem lehet látni, hogy utálnák őt. Persze, amikor a pasijaival összejött és szakítottak, az nagy port kavart, de ezen kívül.. veszett már össze valakivel úgy komolyan? Mint pl. Nicki és Cardi B, vagy Taylor és Katy? Szerintem nem. Bár a média világában él, mégis alázatos.
 
6. Sohasem adja fel

Szegény volt, feltört. Beskatulyázták, kitört. Elárulták, felállt. (Pia Mia rajta keresztül szerzett hírnevet magának) Saját vállalkozást indított, ami a Fithy Fangs nevet kapta. Ebből alakult ki az FF Record kiadó és már elkezdte a saját sminkcuccait is kialakítani.

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,
+1. Azért valjuk be, a Midnight Sun (Éjjeli napfény) című filmben, remekül állta a helyét, mint énekes.

Ezek mellett elismerem, vannak rossz mozdulatai, például a rengeteg magamutogatás és az idióta videók. Viszont a fent említettekhez képest ez semmiség. Egyetértetek velem?

Várom a Ti véleményeiteket is, hogy szeretitek a sztárt, vagy megvetitek? Azt kérem mindekitől, hogy próbálja kultúráltan leírni a véleményét és fejtse is ki, hogy miért szereti, vagy utálja.

Puszi,
Ninaa