5+1 pont a tavasz mellett

Elérkeztünk az idei év tavaszához, amikor valaki már pólóban nyomul, vagy rövidebb nadrágokban, napszemüveg le sem esik róla és élvezi a minimális napsütést. Én meg itt vagyok.. még mindig pulóverben és / vagy bőrkabátban totyogok az utcán, mert annyira fagyos lelkű vagyok. Nálam a jó idő 25 és 30 fok között kezdődik, amikor nem igazán lengedezik a szél és amikor csak a nap sugarait érzi az ember a testén. Persze nem azt mondom, hogy nem örülök a jó időnek, csak a még jobbnak még jobban fogok örülni. Imádom a tavaszt, és a miértjét olvashatjátok el most nálam.

1. Először is a legfontosabbal kezdjük: vége a télnek, a rossz időnek és végre csiripelnek a madarak, kisütött a napicska. Ez a legjobb érzés az egészben, hiszen én télgyűlölő vagyok. Nálam a hideg egyenlő a fagyott állapottal. Tök jó lenne téli álmot aludni. Ki van velem?2. Aztán személyes kedvencem, amikor látom a gyönyörű égboltot. Utálom, amikor szürke és nincs benne semmi szép, amikor nem látni semmit, csak a szomorúságot és a sötétséget. Én azt szeretem, amikor kék, van pár felhő és a napocska is ott virít valahol körülöttük. Amikor pedig már a közelükbe ér, valahogy kikerüli, hogy ne takarják el őt. Ne nézzetek zakkantnak, de szeretem bámulni az eget. Nem csak bámulni, de fényképezni is, amit biztos fogtok látni az instagram oldalon, vagy itt a blogon is.

3. Na, de haladjunk tovább. A tél elmúltával úgy érzem, hogy kicsit le kell adni a felesleget, ami ez alatt a pár hónap alatt felszaladt. Hazudok.. már januárban töröm a fejem, hogy kéne megszabadulni a felszedett kilóktól. A tavasz bejövetelével pedig előkerül a kerékpár, másoknál a futócipők és uzsgyi neki, le a kilókkal. Bár eddig a lustaság fölényekkel győzött a bicózás felett.. de talán az idei évben erősebben ellen fogok állni.

4. Amit még személy szerint nagyon szeretek, azok a viharok. Persze van, amikor utálom. Van rossz és jó oldala is. Szeretem, ha mindennek vége, és felfrissül a levegő. Szeretem az eső illatát. Szeretem, amikor villámlik és azt is, amikor dörög. Viszont addig szeretem, amíg nem megy el az áram. Utána már átkozom és parázok. A sok horror megteszi a hatását, higgyetek nekem ^^” 

5. Most pedig jöjjön egy olyan dolog, ami a fiúknak lehet a legjobb dolog: lezser ruhadarabok. Bár tudjátok, én eléggé fázós típus vagyok, így még nem igazán szoktam márciusban rövidebb fazonokat viselni, de április közepére talán már én is megenyhülök kicsit és jöhetnek a shortok, a blúzok, a trikók és a rövidebb, nyáriasabb ruhák. Viszont, amíg fúj a szél, és maximum 20 fokokat látok, addig marad a hosszú nadrág, pulóverrel és / vagy bőrkabáttal. Ti már hordjátok a tavaszi szetteteket?

5+1. Buli, kinti programok, éjszakai séták, szórakozás, kikapcsolódás. Végre el tudjuk engedni magunkat, nem kell bent ülnünk a meleg szobában. Ki lehet menni akár este is a szabadba és boldog sétákat tenni, családi programokat szervezni és hasonlók. 

Kíváncsi vagyok Ti mit szerettek a tavaszban? Mennyire vagytok bevállalósak, hordotok már rövidebb ruhadarabokat vagy hasonlóak vagytok hozzám és jól felöltözök még?

Puszi,
Ninaa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük