3 youtuber, akiket érdemes követni


Sziasztok drágák! Mára egy ajánlóval jöttem, még pedig a youtube világából. Mostanában sokkal jobban elterjedtebbek és híresebbek a vloggerek, mint a bloggerek, szóval ja.. mindenkihez eljutnak, így hozzám is elértek. Tavaly előtt nagyon rákattantam a nézegetésükre: AvianaRahl, Viszkok Fruzsi, AlexaVlog, Hédinke.. és a többieket, akiket biztosan Ti is ismertek. Viszont mára már nem nagyon követem őket, mert megtaláltam a saját kis világomba illő youtubereket, akiket most veletek is meg szeretnék osztani. Tessék, lássék:
 

Először is bemutatnám Kiss Dóra csatornáját:
Durván egy, másfél éve követem őt. Egy ilyen mindenes csatornája van, találhatunk nála lookbook videókat, ami az egyik kedvencem, haul videókat, bullet journalt, zeneajánlókat, animéket és a másik kedvencemet a beszélgetős videókat. Amikor rátaláltam a csatornájára először furcsa volt, mert Dóra vagy Dóri, nem tudom melyiket szereti, na mindegy, szóval furcsa volt, mert olyan, mint én. Nem nyitja ki rendesen a száját, amikor beszél. Nem artikulál és ez egy picit rossz volt. Aztán egy idő után nem érdekelt, mert a tartalom, amit közvetít nagyon tetszett. Mindenképpen ajánlom a csatornáját, igazán érdekes, különleges, akárcsak ez a lookbook videó, ami a jelenlegi kedvenc videóm tőle:

 

A következő egy páros, Lina és Panni csatornája:
Őket is elég rég óta követem, mindig érdekeltek a videóik, nagyon szeretem a kreativitásukat, a beszélgetős, vágatlan videókat, a csere-bere sorozatukat.. szóval tényleg, úgy mindent. A lányok még nem igazán okoztak csalódást, most is egy olyan videót osztottak meg velünk, ami tényleg érdekes. Természetesen náluk is vannak haul videók, tippek ünnepekre, vagy bármilyen alkalomra, kihívások és még rengeteg más is. Bátran ajánlom mindenkinek a csatornájukat, mert biztosan találtok olyan videót/videókat, amik tetszeni fognak.

Jelenlegi kedvenc videóm:

 
Utoljára is egy páros, akik tavaly az abszolút kedvenceim voltak: Don't Eat Gaho csatornája:
Őket inkább a kpoppereknek ajánlom, na meg akik érdeklődnek Dél-Korea iránt, de másoknak is rengeteg érdekességet nyújtanak a lányok. Bár mostanában csak Fédrától kapunk videót és amúgy sem régi motorosok, tavaly indultak, de nagyon érdekes témákat boncolgatnak, például a koreaiak szokásairól hallhatunk tőlük, nemrég arról beszélt, hogy miért annyira magas az öngyilkossági ráta abban az országban és még több kpop videó található meg náluk. Egyszerűen fantasztikusak és köszönöm, hogy vagytok lányok ♥ Ami zavaró talán, hogy néha túl halk a videó. Ezen remélem változtatni fognak később. Na meg abban is reménykedem, hogy többször fognak jelentkezni.
 
Jelenlegi kedvenc videóm:
 
 
Ennyi lett volna most, de biztosan fogok még hozni ilyen bejegyzést, hiszen rengeteg olyan Youtuber van, akiket vagy nagyon kevesen követnek, pedig megérdemelnék, vagy pedig tényleg annyira szeretem, hogy meg akarom majd osztani veletek.
 
Nektek ki(k) a kedvenc youtubere(i)tek? Szívesen fogadom az ajánlásokat.
 
 
Puszi,
Ninaa

 

 

2 hozzászólás “3 youtuber, akiket érdemes követni” bejegyzéshez

  1. Régen nagyon sok videóst követtem, ma már nem tudnék egy kedvencet sem mondani, mert ahogy egyre többet nézem őket, én is kezdem igaznak látni, amiket mondanak róluk rosszakat.
    Te pont olyanokat mutattál be, akik egyedeik és inspirálóak. 🙂 Én Herczeg Hajnit is ilyennek tartom, aranyos és minőségi tartalmat gyárt.

  2. Vannak még kivételek szerencsére és örülök, hogy őket Te is annak látod ^^. Herczeg Hajnit mostanában kezdtem el követni, lesz még ilyen listám, lehet hogy a köviben ő is benne lesz ^^.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük