CHALLENGE | DISNEY #3

Elérkeztünk a kihívás utolsó 10 kérdéséhez, amire megint elég nehézkesen válaszoltam. Remélem, hogy tetszett ez a challenge és ki fogjátok tölteni, mindenki válaszára kíváncsi vagyok. Hátha találok valami jó kis mesét. Na de lássuk az utolsó tíz kérdést és a válaszaimat:
 


21. Túlértékelt film
Ilyenről nem igazán tudok. Bár ha megnézem egyszer a Szépség és a szörnyeteget, lehet arra azt fogom írni, hogy túlértékelt, de ez majd csak akkor derül ki, ha rászánom magam a megnézésére.

22. Alul értékelt film
Ilyet sem tudok igazából megemlíteni. Merida, a bátor. Sokan lehúzzák, de szerintem egy nagyon édes, és még is erős filmet kaptunk. Anno' azt nyilatkoztam, hogy elaludtam rajta, ami nem igaz. Végignéztük párommal és nagyon tetszett ez a mesefilm. Nem értem másoknak mi a baja vele. Vagy akár a Hókusz Pókuszt is ide írhatom? Én imádom azt a filmet, de most túl van értékelve nagyon, vagy egyáltalán. Szeretitek? Milyen alul értékelt disneyt ismertek?

23. Film, amin sokat nevetsz

Tükröm – tükröm. Imádtam azt a filmet, imádtam a szereplőket és nagyon vicces volt egy – két részlete. Aki még nem látta, annak ajánlom egy unalmas délutánra, vagy csak felvidítás ként. Julia Roberts istenien játssza a gonosz főszerepet. Viszont ide is írhatnám a Hókusz Pókuszt, mert olykor jókat lehet rajta nevetni. :3
 
 
24. Film, amin sokat sírsz

Nem nézek sírós filmeket. Amiről tudom, hogy megsiratna inkább kihagyom. Szóval. Nincs ilyen.

25. A legszomorúbb jelenet a kedvencedből
Huhh, ez nehéz lesz. Jégvarázs, Elsa elkeseredése, vagy Demóna bosszúszomja. Talán ők.

26. Legszomorúbb halál
Hófehérke halála szomorú, de felébred. A gonoszok elhalálozása sosem szomorú, vagyis én nem érzem annak. Szóval nem tudom. Nem nagyon találok olyat, akiért sírna a lelkem. A disney filmekben szinte sosincs olyan, hogy szomorú halál. Csak olyan, amit a gonosz megérdemel. Általában.

 
27. Kedvenc idézet
Bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb, mint sejted, és okosabb, mint véled.
Micimackó
 

28. Legszebb jelenet
Hatalmas Demona (Maleficent) fan vagyok és az összes jelenetet ide tudnám írni belőle. Tényleg meg kell néznem. Mondjuk az elején lévő 10 perces kis szösszenet nézzétek meg, ahol az egész kezdődött. Egyszerre szomorú és egyszerre gyönyörű!

 


29. Legjobb feldolgozás
Demóna! Ez számomra egyértelmű. A kedvencem mind közül. Imádtam a sztorit, a szereplőket, az egészet ahogy van!

30. Kedvenc modernkori feldolgozás
Természetesen a Demóna. Viszont a Türktöm, tükröm vagy az Aliz Csodaországban és a Hófehér és a vadász is nagy kedvenceim.

 
 
 

Ha van kedvetek, vigyétek a kihívást és töltsétek ki Ti is az egészet egybe, vagy így külön, mint én. Kíváncsi vagyok a véleményeitekre, válaszaitokra, szóval ha kitöltitek nyugodtan dobjátok be a linket hozzászólásba!

Puszi,
Ninaa

 

2 hozzászólás “CHALLENGE | DISNEY #3” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük