#BLOGMAS | Karácsonyi kérdéssor

Bár a terveim szerint nem ezzel jöttem volna, de szerintem rég volt tag, bár bármilyen másik bejegyzés is nagyon régen volt. Na mindegy. 10 + 1 karácsonyi kérdéssel jövök ma. Ha van kedvetek, töltsétek ki Ti is.

1. Kedvenc karácsonyi filmed
A grincs ♥ Tavaly néztem meg a mesét, most meg a másik mesét fogom megnézni és alig várom, hogy lássam. Sosem gondoltam, hogy ennyire fogom szeretni, de hát.. beszippantott.
 

2. Mit szoktál hallgatni karácsonykor?
Uhh, mindig valami újat. Most is van egy listám, amit mindenképp meg szeretnék majd veletek osztani, de egyelőre csak egy dalt fogok nektek megmutatni onnan.
 

3. Kivel csókolóznál a fagyöngy alatt?
Valószínűleg a párommal. Ha pedig olyasvalakit kell írni, aki biztos nem jönne össze, akkor Jay Parkot írnám. Nagyon rá vagyok függve a csávóra.

4. Legszebb karácsonyi emlék
Még úgy nem történt velem ilyen. Minden karácsony szép a maga módján. Kiskoromban is jó volt karácsonyozni, most is. De annyira nagy különlegessége nincs számunkra.

5. Milyen ajándékot NEM szeretsz kapni?
Bármilyen ruhát, mert nem tudhatja senki, hogy nekem mi tetszik.. nagyon ritka amikor eltalálják. vagy olyan dolgot, amit rám akarnak erőszakolni pl. a főzés megtanulását, majd megy szép lassan, ne erőltesd.

6. Karácsonyi wish-list
Most igazából nem tudom mire vágynék, de ha nagyobbakra is lehet gondolni, akkor:
– új számítógép asztal
– hoverboard
– repülőjegy
– egy élményfürdőzés

7. Egy tipikus karácsonyi nap
Szeretem a lazulós, kis különleges napot. Ha én tervezhetném meg a napomat, akkor mindenképp a 24 és 25 – ét a családdal tölteném. Ahogy szoktuk, az utolsó napot pedig magunkra szánnám. Reggel sokáig aludni, majd egy kis ebédet valahol megejteni, egy kiadós séta/vásárlás/mozi, bármi ami jókedvre derít. Este pedig egy nekünk tetsző filmmel zárni a napot egy üveg bor/pezsgő és rágcsálnivaló társaságában. Aztán pedig.. fejezd be a mondatot.

8. Melyik a kedvenc karácsonyi kelléked?
A karácsonyfa. Öröm feldíszíteni.

9. Karácsonyi hagyomány, amit ki szeretnél próbálni
Igazából nincs ilyen. A karácsonyi böjtöt talán egyszer megpróbálnám, de szerintem nem sokáig bírnám. Nem vagyok egy nagy hagyományimádó, vagy bármi ilyesmi.
 

10. Ha karácsonykor valóra válna egy kívánságod, mit kívánnál?
Ez fogós kérdés. Ha önző akarok lenni, akkor mindenképpen egy utat Japánba. Minden vágyam. Ha nem akarok önző lenni, akkor valószínűleg azt, hogy ne legyenek halálos betegségek. Ha pedig csak úgy belegondolok, hogy mire lenne szükségünk, akkor talán pénzt. Sok mindent kívánnék, de legyek önző, egy életünk van. Egy utat Japánba.

 

Ha tetszett ez a rövid kérdéssor, akkor vigyétek és töltsétek ki Ti is. Puszilok mindenkit.

 

Ninaa

 

Kategóriáktag

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük