from Ninaa
with love
Welcome to my site! I'm Ninaa an amateur webdesigner, blogger and woman. This page was created because I wanted a corner for my creative self. What can be found here? Headers, layouts, codes and much more. You can order from me a unique design. Thank you for being here. I hope you enjoy your stay. ♥

Sziasztok! Mára hoztam nektek egy blogolással kapcsolatos taget, amit Dzseni oldalán találtam. Mivel szeretem az ilyen kérdezz – felelek dolgokat, ezért mindenképpen ki szerettem volna tölteni, szóval, ha szeretnétek olvassátok el:

  • Mióta blogolsz és miért kezdted el?

Azt hiszem valamikor 2007 – ben kezdtem el blogolni. Akkor csak szórakozásból, magamnak, minden napjaimról, néha – néha elejtettem pár taget vagy véleményeztem valamit. Akkor még nem tudtam mi fán terem a jó blog. Bár még most sem vagyok vele teljesen tisztában.. Viszont imádom csinálni, imádok írni, imádom a mindenességet. Szóval mindenképpen folytatni fogom, ameddig ez az érzés bennem van.
 

  • Voltak negatív élményeid a blogolással kapcsolatban?

Igen. Szerintem nincs olyan blogger, aki ne találkozott volna rossz akarókkal vagy trollokkal. Engem is megáldott velük a sors, még anno' a gportálon. Itt a bloggeren talán kevesebb az ilyen személy, aminek örülök. Szóval voltak, lehet még lesznek, mert tuti vannak valahol, de már megtanultam, hogy a kritikát el kell fogadni, ha olyan, ami fejleszt. Ha nem ad semmit a "munkámhoz", akkor el kell engedni.
 

  • Miért szeretsz írni?

Mert élvezem, mert szeretem, mert jó érzés leírni, amit gondolok, megosztani az olvasóimmal a véleményem, a fotókat, a mindenséget. Ami természetesen engem érdekel. Hiszen, ha valami nem érdekel és arról írnék, az nem lenne hiteles. Szóval értitek. Imádom csinálni és még szeretném is jó ideig.
 

  • Miért pont abban a témában írsz amiben írsz?

Az én témám mindenes. Tehát azért írok ebben, mert sok minden érdekel és, bár mostanában gondolkoztam, hogy mi lehetne a blog pontos témája, de mindig a személyes jut az eszembe és egy témát nem tudok megnevezni, amiről valóban írni tudnék, addig, amíg a blogot vezetem. Szóval azért szerkesztek ebben a témában, mert én egy mindenes vagyok.
 

  • Hány nap alatt szoktál megírni egy cikket? 

Attól függ, hogy miről írok. Van, hogy egy bejegyzést elkezdek, aztán félbehagyom, kutatok, javítok, de van, hogy egy óra alatt meg van. Ezek a tag, challenge posztok leginkább, vagy a saját posztok, képek. Viszont minimum egy óra egy poszt.
 

  • Milyen gyakran posztolsz? 

Szeretek naponta vagy két naponta írni. Persze ez attól is függ, hogy miről akarok írni, van – e ihletem, kedvem, motivációm és általában egyedül szeretem megírni a posztjaimat. Szóval az is fontos, hogy egyedül legyek a szobámban.
 

  • Mely blogokat szoktad látogatni még?
Minden nap újabb és újabb blogokat szeretek megismerni, de akikhez szinte minden nap benézek, azok mindig kint lesznek itt az oldalon is.
 
  • Vannak blogger barátaid?
Igen, vannak. Nem szeretnék senkit megnevezni, mert ha kihagynék valakit, az nekem fájna a legjobban. Remélem tudja mindenki, hogy kik kerülnének ide.
 
Szóval ennyi lett volna ez a tag bejegyzés. Ha gondoljátok töltsétek ki Ti is és természetesen várom a válaszokat is. Ha csak kommentben válaszolsz, nekem az is jó. 
 
Puszi,
Ninaa