ninaa, május 03.

Nagyon nem fogjátok szeretni ezt a posztot, de elhoztam nektek pár zenét, pár magyar előadótól. A legtöbbjüket biztosan ismeritek, hallottatok már tőlük egy – egy dalt és a 80% – otok meg is utálta őket. Na, ez velem nem így van. Szeretem ezeket az előadókat. De mindegy is, lássuk miből válogathatunk.

Itt van egy négyes fogat, akiknek a promójukról teljesen lemaradtam, de amiben Burai Krisztián benne van, az rossz nem lehet (na jó, hazudok, van ami nem tetszik…). Lévia, Herceg és Curtis is nagyon jó benne, eléggé pörgős, csajozós, romis zene lett, mint a legtöbb dal is. Mondjuk ez ne is legyen baj, tetszik, az a lényeg. Herceg ezzel a hanggal nagyon furcsa, szóval hozza vissza a régi formáját, mert… ennek bukás lesz a vége. Nektek, hogy tetszik?

Még egy Burai dal, amiben ismét több szerephez jutott a tehetséges pasi. Mint fentebb említettem, nagyon szeretem őt, ha pedig Essemm – el együtt zenél.. magyarban a két legjobb szerintem. Ábrahám nekem sok vizet nem kavar, annyira nem szeretem, de a másik két srác.. Imádom ezt a zenét! Kamu volt ez a lány…

Herceg és Missh. Autotune túltolás. Ettől függetlenül nekem bejön. Szeretem az egészet ahogy van. Herceg stílusát már a kezdetek óta bírtam, bár hiányzik a kicsit reggaetonosabb, akár más nyelven is előadott dalok. Régebben ugye nem magyarul énekelt és sokkal egyedibb volt akkor, mint most. Missh meg Missh, nem tudom utálni.

Curtis visszatért, reméljük most már tiszta is marad. A Nem maradok padlón című számával nekem tényleg visszatért. Régebbi zenéit hallgattam meg a közreműködéseit, de így szólóban már nagyon rég tudott valami jót is összerakni. Reméljük nem viszi el magát és hasonló jóságokat dob majd nekünk.

Horváth Tomi hozott ismét egy Meggyfa féle slágert, bár szerintem ez nem lett annyira ütős, mint az elődje. Olyan összecsapottnak, de mégis összeszedettnek tűnik. Vagy túl van modernizálva.. a Meggyfa sokkal letisztultabb volt. Bár, ebből az jöhet le nektek, hogy nem tetszik, pedig nagyon is szeretem és szarrá hallgatom… Fura egy ízlésem van, ugye?

Az áprilisi hónap egyik legmegosztóbb dala. Nagyon régóta követem a BSW srácok munkásságát, bár biztosan később kezdtem el őket hallgatni, mint mikor ők kezdték, de a BeerSeeWalk és a Picsa lemezüket ismerem. Mindenki azt szeretné visszakapni, de ezek a srácok több mindenbe is belekóstolnak és jól csinálják, de az emberek csak a régit akarják. Szerintem meg pont az a jó, hogy több mindenbe kipróbálják magukat és ráadásul még szeretik is őket a legtöbben. Ez a dal is igazából erről szól, hogy “mindig van valami baj…”. Bármit kiadnak, valamelyik rétegnek nem tetszik. Szerencsére én azok közé tartozom, aki imádja őket és szinte az összes dalát.

Essemm ebben a hónapban többször is jelentkezett. A közreműködéseit is imádom, de mostanában jobban szeretem, amikor szólóban tolja. Ha esetleg valaki kíváncsi rá, nekem ő a kedvencem a magyarok között. Az ő zenéi hiányoznának a legjobban, ha eltűnne. De nem fog, még egy ideig biztosan nem. Hallgassátok és támogassátok őt.

Máriot nem nagyon csípem, de mivel Essemm is közreműködött a dalában, így gondoltam meghallgatom és baszki.. bejött. Jó hangja van Márionak is, de nem fognak meg nagyon a zenéi, a közreműködései úgy tűnik egész jók. Szóval figyelni fogok az úrra. Ti szeretitek őt?

Az énekesnőt az X-Faktorban ismertem meg. Akkor is nagyon tetszett a hangja, azóta követem őt és most adták ki első albumukat. Különleges stílusa van és természetesen angolul énekel. Szerintem igazán tehetséges, szóval Ti se hagyjátok őt cserben ha esetleg tetszik a zenéje. Kövessétek instagramon, facebookon és youtuben is.

Nagyon szeretem Reni hangját, örülök, hogy Deniz felkarolta és magához “vette”. Nagyon jó dalokat fognak együtt létrehozni. Ez és az előző is, az Ide várnak vissza annyira kis laza lett, de mégis fülbemászó és szerethető. Volt alkalmam élőben is hallgatni őket, tudnak hangulatot teremteni. Nagyon jó kis koncert volt. Reni talán már jobb is, mint Deniz. Én amikor először megláttam Christina Grimmiere emlékezetetett, aztán meghallottam a hangját és még jobban eszembe juttatta a tehetséges elhunyt énekesnőt. Na mindegy. Támogassátok őket (is).

Melyik fogott meg titeket? Kiről maradtam le a múlt hónapban, melyik magyar előadó adott ki még dalt? Várom a válaszaitokat kommentben.

Puszi,
Ninaa

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés